SKI KACIGA SCOTT TRACK PLUS Aruba Green

88,00 

Šifra proizvoda: 5829-4
8 People watching this product now!

Opis proizvoda

Scott Track Plus je zamjena za Apic Plus ski kacigu, ali sa potpuno revidiranim izgledom. Ova kaciga ne posjeduje samo tehnologije kao što su MIPS® i 360 ° Pure Sound, već ima i znatno poboljšan padding i držač za ski naočare.
Samo da se zna, da dizajn i bezbjednost ne dolaze uvek po najvišoj cijeni.

Range Of Use: Snowsports

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,5 kg
Boja

Brand

Kacige-namjena

Kacige-veličina

,

Specifikacija

Specifikacija:

  • Konstrukcija: PC In-mold with EPS liner
  • Sistem podešavanja – JRAS Fit System
  • MIPS Brain Protection System
  • 360° Pure Sound Technology
  • Passive Venting system

Scott ski kaciga proizvedena „In-Mold“ tehnologijom. Proces spajanja, spoljnog ( Microshell ) i unutrašnjeg ( EPS ) sloja, obezbjeđuje sigurnu zaštitu u slučaju udarca i malu težinu.

MIPS – Multi-directional Impact Protection System.
Scott & MIPS rade zajedno na razvoju bezbednosti kaciga od 2011. Ova bliska poslovna saradnja i Scott-ovo višedecenijsko iskustvo u razvoju kaciga, omogućili su potpunu integraciju MIPS sistema zaštite mozga u Scott kacige. MIPS karakteristični žuti dodatni sloj niske frikcije, nalazi se između glave i kacige. On ima za cilj da zaštiti mozak od udara pod uglom, umanjujući rotacionu akceleraciju mozga, koja je najčešći uzrok povreda moždanog tkiva.
Posebna pažnja je stavljena na obezbjeđivanje integracije MIPS u kacigu, a da ne ometa prijanjanje, udobnost i ventilaciju.
Nošenjem kacige na glavi nećete primijetiti da je MIPS tu, ali možete biti sigurni, u saznanju, da ste u slučaju pada veoma dobro zaštićeni.

Na planini bezbjednost je na prvom mestu, i sposobnost da čujete šta se dešava oko vas jer vam to može spasiti život.
360° Pure Sound tehnologija povećava sposobnost sluha dok nosite Scott kacigu.
Podignite na viši nivo svoju sigurnost!

Mikro Rotacioni sistem podešavanja, JRAS fit system., sa automatskim sistemom zaključavanja, osigurava precizno prilagođavanje obliku glave, garantuje udobno prijanjanje kacige na glavi.

Passive Venting system – usisni otvori postavljeni na prednji dio kacige, neposredno iznad ski naočara, uvlače vazduh kroz okvir naočara i uklanjaju ustajali vazduh koji uzrokuje zamagljenja. Rezultat je ventilacioni sistem koji omogućava da vaše ski naočare i kaciga efikasnije dišu.

Lako podesiv kaiš i razdjelnici, obezbjeđuju maksimalnu udobnost i pravilno pozicioniranje kacige na glavi.

Customer Reviews