SKI KACIGA DJEČIJA MARKER VIJO JUNIOR blue

68,00 

Šifra proizvoda: 5819-1
2 People watching this product now!

Opis proizvoda

Freeride, Freestyle, Park

Marker Vijo.. The kids new favorite…

Nema više izgubljenih ski naočara! Novi Marker Vijo je najbolji izbor za decu i juniore koji traže savršen allrounder i najbolji komfor, uključujući i vizir koji se uvlači. Integrisani vizir nudi savršenu viziju i zaštitu, i mogućnost rukovanja jednom rukom. Zahvaljujući dodatnoj zaštiti od pene, protok vazduha je sveden na minimum. Ipak, Vijo je potpuno kompatibilan sa svim ski naočarima! Sa RTS Fit sistemom, Vijo se veoma brzo prilagođava veličini glave. Vijo je Beanie Ready, tako da se kapa može nositi ispod kacige, kako bi dodatno grejala deci uši.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,4 kg
Brand

Kacige-veličina

,

Specifikacija

Specifikacija & Tehnologije

  • ABS Hardshell Construction
  • Air Jam Climate Control
  • MarkAIR ventilacioni sistem
  • Mogućnost lakog skidanja jastučića za uši / Audio Ready
  • Sistem prilagođavanja: RTS Fit System
  • Xdry Performance unutrašnje antialergijske postave
  • Beanie Ready
  • Veličina: OO= 47-51 cm. O= 51-56 cm
  • Certification: CE-EN-1077-2007-Class-B

 

● ABS Hardshell Construction – ABS otporni spoljni omotač i lagano apsorbujuće EPS jezgro obezbeđuju maksimalnu snagu, apsorpciju udara i trajnost.

 

● Air Jam Climate Control omogućava regulisanje protoka vazduha koristeći sklapajuće vodootporne unutrašnje obloge. Kada su otvori zatvoreni, oni obezbeđuju topli i suv vazdšni jastuk, koji je posebno koristan tokom hladnih dana. Tokom toplih dana, otvori se mogu odblokirati, kako bi se omogućio maksimalni protok vazduha unutar MarkAir ventilacionog sistema.

 

● MarkAIR – ventilacioni sistem – kompleksan MarkAIR kanalni sistem koji se koristi u svim Marker kacigama je najnapredniji sistem regulacije temperature na raspolaganju. Sastoji se od precizno izračunate mreže odušak-otvora i vazdušnih kanala, da kombinuju ventilaciju spoljne ljuske sa unutrašnjim kanalima u EPS-peni. Ovo omogućava MarkAIR kanalnom sistemu da bukvalno izvuće topao i vlažan vazduh van naočara, i duž vazdušnih kanala kroz kacigu značajno smanji bilo kakvo magljenje naočara. U isto vreme postoji konstantan i prijatan protok vazduha za hlađenje celog sistema koji se reguliše automatski. Ovo obezbeđuje hladnu glavu bez obzira na situaciju, bez potrebe za ručnim podešavanjima.

 

● Rts Fit System – rotacija za veličinu – nema jednostavnijeg načina.
Rts Fit Sistem za podešavanje pomoću točkića za promenu veličine za udobnije prijanjanje na glavi.
Konstrukcija u tri tačke na zadnjem delu glave se prilagođava vašem ličnom obliku glave, u sekundi, zahvaljujući rotacionom prilagođavanju.

 

● Xdry Performance Lining – Tehnička performans postava koja obezbeđuje optimalnu toplotnu efikasnost. Tekstura materijala izolira od hladnoće i u slučaju viška toplote, vazduh se transportuje napolje. Pored ovoga i vlaga se transportuje nagore da spreči prekomerno znojenje. Karakteristike: antibakterijski tretman, brzo skidanje i mogućnost pranja u mlakoj vodi ( ručno ).

 

● Removable Earpads – Audio Ready – ergonomski dizajn jastučića za uši, sa mogućnošću skidanja, osigurava udobno prijanjanje i veoma dobru toplotnu izolaciju. Svi jastučići za uši AUDIO READY za sve aktuelne sisteme, što znači da oni rade sa zvučnim sistemom i / ili mobilnog telefona. Karakteristike: lako skidanje i ručno pere u mlakoj vodi.

 

● Skijate sa kapom ispod kacige – ponekad da, ponekad ne? Beanie Ready znači da postava i jastučići za uši sa kacige mogu biti uklonjeni, tako da se kaciga i vaša kapa savršeno uklapaju. Takođe je eliminisna i čičak traka koja može da ošteti vašu kapu.

Više o proizvodu: MARKER

Customer Reviews