SKI RUKAVICE VIKING SOLVEN black/red Original price was: 39,00 €.Current price is: 31,20 €.
Nazad na proizvode
SKI RUKAVICE VIKING ESTER black Original price was: 35,00 €.Current price is: 28,00 €.

SKI RUKAVICE VIKING SOLVEN black/blue

Original price was: 39,00 €.Current price is: 31,20 €.

Šifra proizvoda: 5903-1
7 People watching this product now!

Opis proizvoda

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspješna na poljskom tržištu kao distributer svjetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,2 kg
Brand

Rukavice-veličina

Specifikacija

Viking Solven ski rukavice…

  • Izolacija: Thinsulate
  • Membrana: Aqua Thermo Tex

Aqua Thermo Tex – ATT savremena membrana štiti od spoljnih atmosferskih uslova, omogućavajući istovremeno slobodan protok vodene pare. Fleksibilna, mehanički otporna, zadržava parametre visokih performansi. Mikroskopske rupe, ravnomerno raspoređene cijelom površinom, garantuju visoku paropropusnost.

Thinsulate izolacija – najbolji mogući sistem izolacije koji omogućava savršenu kombinaciju topline, lakoće i fleksibilnosti. Koristi se kao sloj zaštite u rukavicama, čuva ruke toplim i pruža udobnost, kao i izolaciju od hladnog vazduha mnogo efikasnije drugih vlakana. Thinsulate izolacija ne apsorbuje vodu.

Više o proizvodu:Viking

Customer Reviews