SKI NAOČARE SCOTT FACTOR team blue/ultimate yellow/enhancer S2 Original price was: 45,00 €.Current price is: 36,00 €.
Nazad na proizvode
SKI RUKAVICE VIKING MASUMI black Original price was: 47,00 €.Current price is: 37,60 €.

SKI RUKAVICE VIKING GRANIT black

Original price was: 69,00 €.Current price is: 55,20 €.

Šifra proizvoda: 5935
7 People watching this product now!

Opis proizvoda

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,2 kg
Rukavice-veličina

, ,

Brand

Specifikacija

Viking Granit ski rukavice…

  • Spoljni materijal: Technik X5 stretch/Neoprene
  • Postava: Micro Bemberg
  • Dlan: Goat PU
  • Izolacija: Hyperloft
  • Membrana: DryZone

HyperLoft je izuzetno lagan i veoma elastičan materijal, odlična barijera protiv izgubljene topline preko kože. U isto vreme ne dozvoljava hladnom vazduhu prodor unutar rukavice. Praktično, HiperLoft ne upija nikakavu vlagu.

Bembergova sirovina je neiskorišten pamučni linter. Rođen iz pamuka, Bemberg je i nežan i funkcionalan. Bemberg je čak i nežniji prema koži od svile, koju mnogi smatraju mekim i slabo iritirajućim materijalom.
Bemberg je prozračno vlakno sa mikro porama koje brzo upija vlagu i sprovodi je napolje. Tako Bemberg efikasno smanjuje prianjanje i unutrašnju vlagu.
U odnosu na poliester, Bemberg zadržava manje vlage između kože i tkanine. Znoj prolazi kroz tkaninu i odlazi u vazduh.
Jedna značajna karakteristika Bemberga je njegova sposobnost da ublaži temperaturu unutar odeće. Leti se oseća hladno, zimi toplo, i zato što čak smanjuje statičko nakupljanje, Bemberg je udoban za nošenje tokom cele godine.

Više o proizvodu:Viking

Customer Reviews