SKI RUKAVICE VIKING NAUTIS black Originalna cena je bila: 45,00 €.Trenutna cena je: 36,00 €.
Nazad na proizvode

SKI RUKAVICE VIKING COACH LOBSTER black

Originalna cena je bila: 73,00 €.Trenutna cena je: 58,40 €.

Šifra proizvoda: 5931
4 People watching this product now!

Opis proizvoda

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,2 kg
Rukavice-veličina

Brand

Specifikacija

Viking Coach Lobster, Snowboard rukavice…

  • Spoljni materijal: Poly Twill / Goat Leather
  • Postava: Poly-brushed
  • Dlan: Amara / Goat Leather
  • Izolacija: Thinsulate
  • Membrana: Aqua Thermo Tex

Thinsulate izolacija – najbolji mogući sistem izolacije koji omogućava savršenu kombinaciju topline, lakoće i fleksibilnosti. Koristi se kao sloj zaštite u rukavicama, čuva ruke toplim i pruža udobnost, kao i izolaciju od hladnog vazduha mnogo efikasnije drugih vlakana. Thinsulate izolacija ne apsorbuje vodu.

Aqua Thermo Tex – ATT savremena membrana štiti od spoljnih atmosferskih uslova, omogućavajući istovremeno slobodan protok vodene pare. Fleksibilna, mehanički otporna, zadržava parametre visokih performansi. Mikroskopske rupe, ravnomerno raspoređene celom površinom, garantuju visoku paropropusnost.

Više o proizvodu:Viking

Customer Reviews