SKI NAOČARE SCOTT FAZE II LS light beige/light sensitive bronze chrome S2-4 Original price was: 99,00 €.Current price is: 79,20 €.
Nazad na proizvode
SKI NAOČARE SCOTT SHIELD + extra lens mineral black/solar black chrome S1, S2 Original price was: 119,00 €.Current price is: 95,20 €.

SKI NAOČARE SCOTT FACTOR PRO pale pink/enhancer rose chrome

Original price was: 75,00 €.Current price is: 60,00 €.

Šifra proizvoda: 6020
1 People watching this product now!

Opis proizvoda

Scott Factor Pro je mlađi brat ili sestra popularneih Shield ski naočara. Sa dizajnom posebno prilagođenim manjim licima, on i dalje nudi maksimalno vidno polje zahvaljujući svojoj cilindričnoj konstrukciji stakla. Naočare Factor Pro takođe imaju dvoslojnu termoformiranu pjenu za lice i traku od 40 mm za neuporediv stil po prijateljskoj cijeni.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,25 kg
Brand

Specifikacija

Okvir:

  • Boja okvira: mint green
  • Dimenzija okvira: Small to medium
  • 2-layer molded face foam
  • No-slip silicone strap

Stakla:

  • Cylindrical SCOTT OptiView double lens
  • Enhancer aqua Chrome (S2 / VLT 35%)
  • CAT.2 kategorija > transmisija svetlosti VLT. 43-18%
  • 100% UV Protection
  • Amplifier lens technology
  • Anti-Fog lens treatment

Tehnologije

100% UV Protection – Scott stakla su optički projektovana za 100% zaštitu od štetnih UVA / UVB / UVC zraka.

Enhancer – Category: 2 / Medium Light…Enhancer pojačava kontrast u promenjivim i oblačnim uslovima. Kada skijate u promjenjivim i oblačnim uslovima osvjetljenja, Enhancer staklo ima savršenu nijansu. Dozvoljava prolazak neznatno više svjetlosti od Illuminator-a i uparen sa Amplifier Lens Tehnologijom, ovo staklo će vam pomoći da vaše oči vide svaki detalj na planini.

Amplifier Lens Technology – Amplifier je tehnologija za optimiziranje kontrasta i jasnoće. Jedinstveni aspekt AMPLIFIER-a je oblik krive prenosa vidljive svjetlosti, optimizujući tri specifične dužine talasa: plava, narandžasta i crvena. Ovi opsezi svetlosti su najvažniji za ljudsko oko da poboljšaju kontrast i jasnoću.

Chrome – SCOTT hromirani premaz nudi stil bez premca za vaše naočare dok kontroliše propusnost svjetlosti.

Cylindrical OptiView Double Lens – Scott patentirani proces oblikovanja koji garantuje da su svaka OptiView stakla optički tačna, izdržljiva i blokirju 100% štetnih UV zraka. OptiView stakla su udobna, lagana i otporna na udarce. Ova stakla evropske proizvodnje napravljena su od polikarbonata koji obezbjeđuje udobnost i visoku otpornost na udarce. SCOTT-ov patentirani proces brizganja i tretman tvrdog premaza garantuju da je svako OptiView staklo optički ispravno i bez izobličenja. Cilindrična stakla se krive s lijeva na desno i ravnaju se odozgo prema dolje. Ona su niskog profila, fleksibilna i nude jedinstven izgled.

NoFog™ anti-fog lens treatment – Scott stakla su podvrgnuta trajnom No Fog tretmanu za sprječavanje kondenzacije i magljenja.

2-Layer Molded Face Foam – Deluxe, dvoslojna pjena za lice sa otvorenim ćelijama ima izvrsna svojstva upijanja vlage i termičkih svojstava, garantuje da ćete ostati topli, suvi i udobni cio dan.

No-slip silicone strap – Silicon anti-slip Strap – kaiš obložen silikonom, eliminiše klizanje trake sa kacige.

Customer Reviews