SKI NAOČARE SCOTT SHIELD LS lavander purple / light sensitive blue chrome S2-4 Originalna cena je bila: 119,00 €.Trenutna cena je: 95,20 €.
Nazad na proizvode
ŠTAP VOLKL TOURISTICK CC Adjustale carbon Originalna cena je bila: 149,00 €.Trenutna cena je: 119,20 €.

SKI NAOČARE SCOTT FACTOR dark blue/light grey/enhancer S2

Originalna cena je bila: 45,00 €.Trenutna cena je: 36,00 €.

Šifra proizvoda: 6002-5
3 People watching this product now!

Opis proizvoda

Scott Unisex Series

Scott Factor je mlađi brat ili sestra popularneih Shield ski naočara. Sa dizajnom posebno prilagođenim manjim i srednjim licima, on i dalje nudi maksimalno vidno polje zahvaljujući svojoj cilindričnoj konstrukciji stakla. Naočare Factor Pro sadrže jednoslojnu pjenu za lice i traku od 40 mm za neuporediv stil po prijateljskoj cijeni.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,2 kg
Brand

Specifikacija

● 100% UV Protection – Scott stakla su optički projektovana za 100% zaštitu od štetnih UVA / UVB / UVC zraka.

● Enhancer – Category: 2 / Medium Light… Enhancer pojačava kontrast u promjenjivim i oblačnim uslovima. Kada skijate u promjenjivim i oblačnim uslovima osvjetljenja, Enhancer staklo ima savršenu nijansu. Dozvoljava prolazak neznatno više svjetlosti od Illuminator-a i uparen sa Amplifier Lens Tehnologijom, ovo staklo će vam pomoći da vaše oči vide svaki detalj na planini.

● Amplifier Lens Technology – Amplifier je tehnologija za optimiziranje kontrasta i jasnoće. Jedinstveni aspekt AMPLIFIER-a je oblik krive prenosa vidljive svjetlosti, optimizujući tri specifične dužine talasa: plava, narandžasta i crvena. Ovi opsezi svjetlosti su najvažniji za ljudsko oko da poboljšaju kontrast i jasnoću.

● Cylindrical TruView double Lens – Scott TruView, lagana stakla koja blokiraju 100% štetnih UV zraka. TruView stakla visokog kvaliteta i performansi, prošla su strogu proceduru testiranja, kako bi se našla u odabranim Scott naočarima.

Ova stakla evropske proizvodnje napravljena su od ekstrudiranih i termoformiranih listova odabrane celuloze (CA/CP/PC). TruView stakla prolaze SCOTT-ove stroge procedure testiranja isporučujući stakla visokog kvaliteta i performansi.

Cilindrična stakla se krive s lijeva na desno i ravna su odozgo prema dolje. Ona su niskog profila, fleksibilna i nude jedinstven izgled.

● NoFog™ anti-fog lens treatment – Scott stakla su podvrgnuta trajnom No Fog tretmanu za sprečavanje kondenzacije i magljenja.

● Foam – Soft Face Foam – antialergijska pjena omogućava precizno uklapanje oko lica i zaštitu od vjetra i snijega.

● No-slip silicone strap – Silicon anti-slip Strap – kaiš obložen silikonom, eliminiše klizanje trake sa kacige.

Customer Reviews