SKI NAOČARE MARKER 16:10 + OTIS plasma mirror

-20%

SKI NAOČARE MARKER 16:10 + OTIS plasma mirror

109,00  87,20 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

Marker 16:10 + OTIS Plasma Mirror – novorazvijene ski naočare hvataju sve u vidokrugu… njihov atraktivan „bez rama“ dizajn nudi nesputano vidno polje i kristalno jasnu optiku, zahvaljujući sfernim DUAL BIONOMIC sočivima i njihovim visokokvalitetnim premazom NMT OPTICS. OTIS sistem posjeduje 3mm MAP sloj duž kontaktnih površina sa licem, tako da obezbjeđuje maksimalnu apsorpciju udara tokom pada. MarkAIR VENT SYSTEM  osigurava prirodni protok svježeg vazduha kroz naočare, tako da obezbjeđuje sjajnu i konstantnu preglednost bez magle. Dizajn bez okvira omogućava brzu i laku promjenu stakala. + MARKER-ov0 clarity staklo sa niskim osvetljenjem za maglu i slabu vidljivost  je uključeno kao rezervno u setu.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Boja

 • Stakla: Plazma Mirror / VLT: 25% Cat.: S3
 • + Plus serija / dodatno stako za uslove slabog osvjetljenja
 • + Staklo: Clarity Mirror / VLT: 68% Cat.: S1
 • 100% UV A/B/C Technology
 • Dual Bionomic Spherical Lenses
 • NMT Optics (3rd eyelid)
 • OTIS technology
 • Xdry - troslojna MAP pjena lica
 • MarkAIR - ventilacioni sistem
 • Superfit Frame Design
 • 45mm, Silikon - Anti-Slip traka
 • 100% Kompatibilnost sa kacigom
 • Certification: CE-EN-174-2001-optical-Class-1

Tamno braon nijansa baze, sa zelenim PLASMA MIRROR staklo-ogledalom. Posebno razvijeno staklo za ultra svijetle i sunčane dane. Daje vam taj dodatni mali fokus na akciju i smanjuje zamor očiju.
VLT transmisija 15% svjetlosti. UV category S3

+ Plus serija, uključuje dodatno stako za uslove slabog osvetljenja. Frameless Design omogućava zamjenu stakla u sekundi. Svjetlo roze baza stakla, nijansa za maksimalnu dubinu percepcije i visokog kontrasta definicije u uslovima slabog osvjetljenja. High performance MULTI LAYER MIRROR pojačava sve prirodne boje, čak u maglovitim i sniježnim uslovma.
VLT transmisija 68% svetlosti. UV category S1

Marker OTIS Technology 
Otis je skraćenica za "Orthopedic Technology InSide" i fokusira se na sport-specifične rizike od povreda. Ona inkorporira istraživačka saznanja u high-end proizvodima, projektovanim da odgovaraju svim anatomskim, bio-mehaničkim i na udar relevantnim aspektima. Značajan broj prototipova su vodili kroz različite laboratorije i testove na snijegu, da optimizuju svoju funkcionalnost i zaštitu. Otis isporučuje optimalno prilagođeno prijanjanje, neograničenu slobodu pokreta i maksimalnu zaštitu, i lako se prilagođava individualnim dimenzijama sportiste. Otis služi kao pečat kvaliteta da razlikuje sve Marker PSE modele visoke klase.

OTIS Goggle 
Vjerujemo da ski naočare mogu da imaju stvarnu ulogu u pomaganju da se spriječe povrede, iz tog razloga su morale biti ponovo projektovane, da učine više. Studije su pokazale da jagodice, nosne kosti i očne duplje imaju najviši nivo rizika od povreda tokom pada. To su igrom slučaja, oblasti koje se nalaze direktno ispod ski naočara. Ako su pravilno opremljene, ski naočare mogu velikom mjerom spriječiti povrede. Novi 16:10 + OTIS model posjeduje 3mm MAP sloj duž kontaktnih površina, da bi obezbijedio maksimalnu apsorpciju udara i dramatično smanjio sile koje djeluju na tim područjima tokom sudara. MAP materijal djeluje nezavisno od temperature okoline, fleksibilan je i doprinosi prijanjanju na lice i visokom nivou udobnost nošenja.

NMT Optics - Marker je razvio revolucionarni NMT OPTICS premaz za stakla. NMT OPTICS (Nictitating Membrane Technology) ima površinu izuzetno otpornu na ogrebotine - koja obezbjeđuje najbolju moguću jasnoću. Sprečava vodu, mast ili prašinu da se lijepi na stakla. NMT - oplemenjena stakla pružaju kristalno jasnu vidljivost godinama.

Dual Bionomic - dizajnirana dupla stakla sa integrisanim termičkim blokerom. Dual Bionomic stakla su orijentisana na zakrivljenost ljudskog oka, da obezbijede da se predmeti vide kroz naočare precizno predstavljeni i neizobličeni. Za razliku od tradicionalnih stakala, Bionomic Curve Lens Tehnologija isporučuje nedistorzirane svjetlosne zrake direktno u oko, koji obezbjeđuju 100% ispravnu sliku, bez naprezanja očiju.

Spoljnje staklo - u zavisnosti od modela naočara, koriste se različiti materijali za proizvodnju spoljnjeg stakla: sva standardna stakla su proizvedena od robustnog polikarbonata, pojačanog sa oblogom izuzetno otpornom na ogrebotine. Stakla obezbjeđuju 100% UV A / B / C zaštitu do UV 400nm. Polarizovana stakla na high-end modelima se proizvode od TAC (Tri Acetate Cellulose). To ih čini lakšim, jasnijim i otpornijim na ogrebotine. TAC stakla nude vrhunsku vidljivost, kao i 100% UV A / B / C zaštitu do UV 400nm.

Unutrašnje staklo je napravljeno od Acetyl Cellulose i kompresijski je oblikovano u odnosu na sferno spoljašnje staklo, kao dio procesa grijanja. Ovo osigurava da su oblici 100% podudarni i obezbjeđuje kristalno jasnu vidljivost bez izobličenja. Anti-fog i Anti-reflex premazi su "ugrađeni" u stakla, kako bi se spriječilo skidanje trljanjem i omogućila dugotrajnost.

Termalni bloker - unutrašnje staklo takođe funkcioniše kao toplotni bloker, stvarajući vazdušnu barijeru između spoljnjeg i unutrašnjeg stakla. Thermal blocker kompenzuje razlike u temperaturama, održavajući unutrašnjost naočara stalno toplim i suvim bez magljenja.

MarkAIR - ventilacioni sistem - svi ramovi na Marker ski naočarima su opremljeni sa progresivnim MarkAIR ventilacioni sistem. Dizajn i protok vazduha su istovremeno projektovani, tako da postoji savršena ventilacija stakla. Ovakav dizajn održava unutrašnjost stakla suvim i bez magle. Paropropusna pjena na ulazu i izlazu onemogućava prodor snijega i vlage.

Superfit Frame Design - Marker naočare posjeduju optimalno opremljenu pjenu za vrhunsku udobnost i funkcionalnost. Oblici ramova i materijala koji se koriste u ski naočarima igraju odlučujuću ulogu u tome. Marker proizvodi sve Superfit ramove od visoko-elastičnog Elastogran ( Made in Germany ) materijala, što znači da se naočare automatski oblikuju po konturama lica onoga ko ih nosi. Elastogran zadržava svoju punu fleksibilnost, bez obzira na temperaturu. Marker V-Split Nose takođe obezbjeđuje nenadmašno prijanjanje, jer se automatski prilagođava obliku nosa, i zaptiva bez štipanja ili pritiska.

Marker Xdry - troslojna pjena lica - izuzetno udobna i ekstra meka! Troslojna XDry konstrukcija obezbjeđuje optimalnu udobnost i odlične performanse. Meki spoljašnji fleece sloj koji dodiruje lice, upija vlagu i transportuje je dalje od kože.

45mm, Silikon – Anti-Slip traka, distribuira pritisak oko glave uz savršeno držanje bez iritirajućih tačaka pritiska. Zahvaljujući silikonu na unutrašnjoj strani, traka stoji čvrsto na bilo kojoj kacigi, bez klizanja.

Marker Helmet/Goggle Integration
Kaciga i ski naočare moraju se savršeno spojiti kako bi radili kao jedna optimalna i funkcionalna jedinica. Da bi se to postiglo, MARKER proizvodi su 100% usklađeni jedni sa drugima. Sve kacige i ski naočare su dizajnirane da se precizno usaglase. Ova savršena adaptacija je zahtjev za optimalne aerodinamičke performanse kacige i ski naočara. Sistem ventilacije MarkAIR Channel u kacigi, u kombinaciji sa MarkAIR Vent sistemom u ski naočarima, garantuje vrhunske performanse i protok vazduha. Genijalni sistem za dovod i odvod vazduha, u kombinaciji sa mrežom kanala u kacigi, značajno smanjuje magljenje i omogućava korisniku da prilagodi cirkulaciju vazduha. Rezultat: temperatura unutar kacige je prikladna kako spoljnoj temperaturi, tako i naporu skijaša.

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

* Novo!!!: Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 12 mjeseci bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa T-Com Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

* Kupovina na kredit preko La Rata kreditnih kartica Societe Generale banke do 12 mjesečnih rata bez kamate.

* Za sve zaposlene i penzionere koji primaju platu / penziju preko Societe Generale banke, a žele lako i po odličnim uslovima ostvariti kupovinu na rate preko Visa Electron kartica:

Partner krediti u saradnji sa Societe Generale bankom koja Vam omogućava kupovinu u prodavnici "Tempo" na kredit na 2 ili 3 mjesečne rate bez kamate sa POB, PB ili Visa electron karticom preko koje primate platu/penziju. U momentu kupovine na kartici mora postojati minimum sredstava u iznosu jedne rate+50% da bi transakcija bila uspješna. U momentu kupovine sa kartice se zadužuje iznos u visini samo jedne rate, a ostale po jednakim mjesečnim intervalima koji slijede.

Broj artikla: 6028
Brend: