NORDICA SPORTMACHINE 3 90

-20%

NORDICA SPORTMACHINE 3 90

285,00  228,00 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

CIPELE NORDICA SPORTMACHINE 3 90 GW…Indeks na udobnosti u cjelodnevnom skijanju.

Pure Comfort…All Day Comfort. All Mountain Performance.

Gledajući na napredak, Nordica Sportmachine 3 90 stavlja naglasak na cjelodnevnu udobnost. Inspirisana našim legendarnim Speedmachine cipelama, redizajnirana je da ponudi još veću kontrolu i preciznost. Širi last Sportmachine 3 90 od 102 mm i korektan flex pružaju glatku vožnju koja može da primi stopala velikog obima, a istovremeno nudi izgled niskog profila. Njena 3 Force konstrukcija ima novi dizajn kičme i manžetne koji povećava samopouzdanje i efikasnost maksimiziranjem prenosa energije na skiju. Ovaj podesivi profil manžetne se takođe može fino podesiti kako bi bolje držao konture vašeg lista. A za pristajanje koje je zaista lično, uložak/liner i školjka/shell cipele mogu se lako prilagoditi. Podignite svoje skijanje na viši nivo i uljepšajte sebi dan uz Nordica Sportmachine 3 90.

Performanse ne bi trebalo da idu na teret komfora. Vođena ovom idejom, Nordica Sportmachine kolekcija posvećena je skijašima koji provode svoj dan uživajući u cijeloj planini cijelog dana. Izgrađena sa širim last-om, ove ski cipele omogućavaju savršeni fit i širim stopalima. Spoljni dio cipele i uložak omogućavaju lako obuvanje i izuvanje i lako se mogu prilagoditi kako bi poboljšali udobnost i performanse. Primaloft izolacija obezbjeđuje dodatnu toplinu, dok se spoljni dio cipele može lako prilagoditi kako bi se omogućio neutralniji položaj koji poboljšava ravnotežu i smanjuje umor. Sportmachine – za izuzetno povjerenje, komfor i kontrolu.

Dodatne informacije

Težina 5 kg
Boja

Ski cipele-flex indeks

Pol

SKI/SNB Cipele - broj

, , , , , , ,

Korisnik:

Nivo:   ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Širina: ○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○

Flex:    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Specifikacija & Tehnologije

 • Last (mm): 102
 • Flex: 90
 • Volume: Medium Wide
 • Size range: 24,5-32,5
 • Soles: 5355 PU extra-grip
 • Shell: PP
 • Cuff: PP
 • Liner: Comfort Fit Primaloft®
 • Buckles: 4 Micro Alu
 • Spoiler: ACP
 • Power Strap: 35 mm
 • Canting: Dual

● Easy Entry Soft Flap - Kombinovani dizajn uloška i spoljnog dijela cipele omogućava jednostavno obuvanje i izuvanje bez obzira na uslove u planini ili u kući.

● NEW LINER - Ulošci su duša svake skijaške cipele: zato smo uvijek u potrazi za inovacijama i jako investiramo u ovom segmentu. U novom Sportmachine-u smo nadogradili uložak koristeći neke od najinovativnijih karakteristika prisutnih u našoj liniji ski cipela. 3D crna pluta daje savršen anatomski udoban oblik koji se lako može prilagoditi kako bi se stvorila sopstvena savršena obloga. Crna pluta, koja dolazi iz našeg Speedmachine uloška, daje i šarmantan i agresivan izgled. Isotherm sloj, zajedno sa našom dobro poznatom Primaloft tehnologijom, osigurava da vaša stopala budu topla i suva tokom cijelog dana.

- Perfektno prilagođavanje
- Toplo i suvo

 • 3D CUSTOM CORK LINER - 3D Custom Cork Liner je opremljen prirodnim plutenim materijalom koji pokriva površinu pete, suštinski dio u obezbjeđivanju bočnog prenosa. Ovaj materijal koji reaguje, takođe pruža toplotnu izolaciju, održavajući vaša stopala uvijek toplim i suvim. Na kraju, lako se može prilagoditi kako bi se postiglo najbolje pristajanje i preciznost.

- Precizno prilagođeno uklapanje
- Povećava toplinu
- Apsorpcija udara
- Povećava kontrolu

 • ISOTHERM - Izoterm je jedan od mnogih materijala koje smo koristili za izradu uloška, poznat po tome da čuva toplinu i odvodi vlagu.

Prednosti

 • Stopala ostaju topla
 • Noge ostaju suve
 • PRIMALOFT® - Prvobitno dizajnirana za američku vojsku, PrimaLoft® izolacija je trajno vodootporna. Zadržava svoja izolaciona i lagana svojstva za toplinu i udobnost, čak i kada je mokra. Ovo je najbolja dostupna sintetička izolacija.

● Tri-Fit Technology - Nordica Tri-Fit Customization - Infrared-Ready Shell + Cork Fit Liner + Screw-In Components = 100% Customizable Ski Boot

● Tri Force Construction - Tri-Force konstrukcija smanjuje težinu bez ugrožavanja performansi.

- Kombinacija tri različite vrste plastike kako bi se obezbijedio maksimalan komfor, performanse i jednostavnost korišćenja.
- Novi lagani gornji dio cipele od Triax - ultra laganog polimera visoke gustine je 20% lakši od onog napravljenog od poliuretana (PU).
- Super čvrsti đon i kičma cipele (hard PU) prenose energiju tačno i direktno na skije.
- Mekši donji i gornji dio cipele udobno se omotavaju oko stopala i gornjeg dijela nogu za komfornije, udobnije i preciznije prijanjanje.
- Super mekani (soft PU) ulazni i izlazni preklapajući paneli omogućavaju lakše obuvanje i izuvanje.

● Infrared Implementation - Pravi ključ u kreiranju prilagođenog dizajna ski cipele nije da li možete da manipulišete prirodnim oblikom spoljnjeg dijela ski cipele, već da kreirate dizajn ski cipele koji može lako i efikasno da pruži odgovarajući nivo modifikacija, u kritičnim oblastima, koje neće imati koristi samo u prijanjanju, nego će takođe poboljšati njegove performanse na i sam osjećaj na snijegu. Iz tog razloga Nordica je razvila Infrared Heating Element i Tri-Force shell.
Nordica je uvidjela potrebu da kreira dizajn ski cipele i tehnologiju prilagođavanja koji će raditi zajedno kako bi isporučili savršenu količinu prilagođavanja, samo u djelovima spoljnjeg dijela ski cipele gdje je to potrebno. Takođe je uvidjela potrebu za kreiranjem sistema koji je tačan i jednostavan za korišćenje, štedi vrijeme i eliminiše greške. Ključna komponenta u postizanju ovog cilja je Infrared Heating lamp, koja brzo, iznutra prema spolja, zagrijeva plastiku spoljnjeg dijela ski cipele, na odgovarajućoj temperaturi. To omogućava da ski cipela ostane neoštećena od grejnog elementa i da prilagođavanje ima trajno definisan oblik.

 

● NEW ACP

Stalna analiza nogu i anatomije dovela nas je do postizanja važnih ciljeva u razlikovanju ne samo proizvoda, već i tehnologija između muških i ženskih skijaša. Sa ACP smo dizajnirali namenski oblik koji bolje odgovara ženskim nogama. Kod ženskih proizvoda, naš tim je takođe razvio drugačiji sistem, koji je fiksiran samo jednim zavrtnjem na manžetnu (muška verzija ima dva zavrtnja) koji omogućava prirodniju savitljivost i krutost na osnovu moći i potreba žena.

 

● Adjustable Cuff Profile Mechanism (ACP)

Jednostavan sistem koji omogućava povećanje zapremine manžetne-gornjeg spoljnjeg dela cipele. Zahvaljujući duplim zavrtnjima na gornjoj poleđini, svaki skijaš može lako da prilagodi pristajanje, pronalazeći pravu udobnost.

 

● 4 Mikroregulacione aluminijumske kopče - za fino podešavanje okretanjem osovine kopče u levu ili desnu stranu.

Novi dizaj kopči
Kao što smo uradili sa ACP-om, studije i istraživanja o kopčama su nas dovela do projektovanja namenskog dizajna za muškarce i žene. Investicija koja nije samo fensi kozmetički dodir, već nam daje priliku da poboljšamo prianjanje na kopčama kako bismo ih otvarali i zatvarali lakše nego ikad.

- Novi dizaj za muškarce i žene
- Lakči sistem kopči za otvaranje i zatvaranje

 

● BACK TOOTH CONSTRUCTION

Uvek je teško napraviti bolje nešto što je skoro savršeno. Da bi to uradili, naš tim za istraživanje i razvoj uložio je sve napore da poboljša performanse na novom Sportmachine-u. Ovaj ambiciozni cilj je postigao redizajniranjem cele manžetne, dodavanjem zadnjeg zuba kao spoja između školjke i manžetne kao što smo već uradili u našoj uspešnoj liniji Promachine i Speedmachine. Ova tehnička karakteristika poboljšava performanse i carving osećaj na sledeći nivo na Sportmachine-u.

- Više performanse
- Ista voljena udobnost

 

● Canting

Podešavanjem bočnog ugla na zglobu cipele, omogućava se preciznije poravnavanje i prijanjanje gornjeg dela cipele skijaševoj nozi.

 

● GRIP WALK SOLES

Današnji skijaš zahteva ski cipele koje su sve udobnije i koje nude tehnologije koje olakšavaju hodanje u njihovim cipelama nego ikada ranije. Nordica Gripwalk® je interfejs za lagano hodanje koji je spreman da se uklopi u Marker Gripwalk® vezove i druge slične sisteme dostupne na tržištu. Nordica Gripwalk® đonovi su geometrije 9523 i ne bi trebalo da se koriste sa tradicionalnim alpskim vezovima.

- Odlično prianjanje na različitim terenima
- Lagana šetnja

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

*  Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10% , osim na artikle koji su već na popustu.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 24 mjeseca bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa  Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

SKI/SNB Cipele - broj
Obriši izbor
Broj artikla: 5541
Brend:

Možda će vam se svideti …