HOUSEFIT TEMPO 50 Original price was: 733,00 €.Current price is: 659,70 €.
Nazad na proizvode
NORDICA SPORTMACHINE 3 110 GW anthracite/black/green Original price was: 409,00 €.Current price is: 327,20 €.

NORDICA SPORTMACHINE 3 100 GW black/grey/red

Original price was: 349,00 €.Current price is: 279,20 €.

Šifra proizvoda: 5531
6 People watching this product now!

Opis proizvoda

CIPELE NORDICA SPORTMACHINE 3 100 GW…Udobna i samouvjerena, Nordica Sportmachine 3 100 voli da istražuje cijelu planinu.

Pure Comfort…All Day Comfort. All Mountain Performance.

Inspirisana Nordica legendarnim Speedmachine cipelama, ponovo je osmišljena da ponudi još veću kontrolu i preciznost. Širi last Sportmachine 3 100 od 102 mm i sredji flex omogućavaju glatku vožnju koja može da ugosti stopala velikog obima, a istovremeno nudi dizajn niskog profila. Njena 3 Force konstrukcija je uparena sa novim dizajnom kičme i manžetne koji maksimizira prenos energije na skiju za poboljšane performanse i efikasnost. Ovaj podesivi profil manžetne se takođe može fino podesiti kako bi bolje držao konture vašeg lista. A za pristajanje koje je zaista lično, uložak/liner i shell čizme mogu se lako prilagoditi. Zagrlite dan i cijelu planinu – uz Nordica Sportmachine 3 100.

Performanse ne bi trebalo da idu na teret komfora. Vođena ovom idejom, Nordica Sportmachine kolekcija posvećena je skijašima koji provode svoj dan uživajući u cijeloj planini cijelog dana. Izgrađena sa širim last-om, ove ski cipele omogućavaju savršeni fit i širim stopalima. Spoljni dio cipele i uložak omogućavaju lako obuvanje i izuvanje i lako se mogu prilagoditi kako bi poboljšali udobnost i performanse. Primaloft izolacija obezbjeđuje dodatnu toplinu, dok se spoljni dio cipele može lako prilagoditi kako bi se omogućio neutralniji položaj koji poboljšava ravnotežu i smanjuje umor. Sportmachine – za izuzetno povjerenje, komfor i kontrolu.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Boja

Brand

Pol

Ski cipele-flex indeks

SKI/SNB Cipele - broj

, , , , , , , , , ,

Specifikacija

Korisnik:

Nivo:  ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Širina:○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○

Flex:   ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Specifikacija & Tehnologije

 • Last (mm): 102
 • Flex: 100
 • Volume: Medium Wide
 • Size range: 24,5-32,5
 • Soles: GRIPWALK EXTRA GRIP
 • Shell: BIMAT PU
 • Cuff: PP
 • Liner: Precision Fit Primaloft®
 • Buckles: 4 Micro Alu
 • Spoiler: ACP
 • Power Strap: 35 mm
 • Canting: Dual

● Easy Entry Soft Flap – Kombinovani dizajn uloška i spoljnog dijela cipele omogućava jednostavno obuvanje i izuvanje bez obzira na uslove u planini ili u kući.

● NEW LINER – Ulošci su duša svake skijaške cipele: zato smo uvijek u potrazi za inovacijama i jako investiramo u ovom segmentu. U novom Sportmachine-u smo nadogradili uložak koristeći neke od najinovativnijih karakteristika prisutnih u našoj liniji ski cipela. 3D crna pluta daje savršen anatomski udoban oblik koji se lako može prilagoditi kako bi se stvorila sopstvena savršena obloga. Crna pluta, koja dolazi iz našeg Speedmachine uloška, daje i šarmantan i agresivan izgled. Isotherm sloj, zajedno sa našom dobro poznatom Primaloft tehnologijom, osigurava da vaša stopala budu topla i suva tokom cijelog dana.

– Perfektno prilagođavanje
– Toplo i suvo

 • 3D CUSTOM CORK LINER – 3D Custom Cork Liner je opremljen prirodnim plutenim materijalom koji pokriva površinu pete, suštinski dio u obezbjeđivanju bočnog prenosa. Ovaj materijal koji reaguje, takođe pruža toplotnu izolaciju, održavajući vaša stopala uvijek toplim i suvim. Na kraju, lako se može prilagoditi kako bi se postiglo najbolje pristajanje i preciznost.

– Precizno prilagođeno uklapanje
– Povećava toplinu
– Apsorpcija udara
– Povećava kontrolu

 • ISOTHERM – Izoterm je jedan od mnogih materijala koje smo koristili za izradu uloška, poznat po tome da čuva toplinu i odvodi vlagu.

Prednosti

 • Stopala ostaju topla
 • Noge ostaju suve
 • PRIMALOFT® – Prvobitno dizajnirana za američku vojsku, PrimaLoft® izolacija je trajno vodootporna. Zadržava svoja izolaciona i lagana svojstva za toplinu i udobnost, čak i kada je mokra. Ovo je najbolja dostupna sintetička izolacija.

● Tri-Fit Technology – Nordica Tri-Fit Customization – Infrared-Ready Shell + Cork Fit Liner + Screw-In Components = 100% Customizable Ski Boot

● Tri Force Construction – Tri-Force konstrukcija smanjuje težinu bez ugrožavanja performansi.

– Kombinacija tri različite vrste plastike kako bi se obezbijedio maksimalan komfor, performanse i jednostavnost korišćenja.
– Novi lagani gornji dio cipele od Triax – ultra laganog polimera visoke gustine je 20% lakši od onog napravljenog od poliuretana (PU).
– Super čvrsti đon i kičma cipele (hard PU) prenose energiju tačno i direktno na skije.
– Mekši donji i gornji dio cipele udobno se omotavaju oko stopala i gornjeg dijela nogu za komfornije, udobnije i preciznije prijanjanje.
– Super mekani (soft PU) ulazni i izlazni preklapajući paneli omogućavaju lakše obuvanje i izuvanje.

● Infrared Implementation – Pravi ključ u kreiranju prilagođenog dizajna ski cipele nije da li možete da manipulišete prirodnim oblikom spoljnjeg dijela ski cipele, već da kreirate dizajn ski cipele koji može lako i efikasno da pruži odgovarajući nivo modifikacija, u kritičnim oblastima, koje neće imati koristi samo u prijanjanju, nego će takođe poboljšati njegove performanse na i sam osjećaj na snijegu. Iz tog razloga Nordica je razvila Infrared Heating Element i Tri-Force shell.
Nordica je uvidjela potrebu da kreira dizajn ski cipele i tehnologiju prilagođavanja koji će raditi zajedno kako bi isporučili savršenu količinu prilagođavanja, samo u djelovima spoljnjeg dijela ski cipele gdje je to potrebno. Takođe je uvidjela potrebu za kreiranjem sistema koji je tačan i jednostavan za korišćenje, štedi vrijeme i eliminiše greške. Ključna komponenta u postizanju ovog cilja je Infrared Heating lamp, koja brzo, iznutra prema spolja, zagrijeva plastiku spoljnjeg dijela ski cipele, na odgovarajućoj temperaturi. To omogućava da ski cipela ostane neoštećena od grejnog elementa i da prilagođavanje ima trajno definisan oblik.

 

● NEW ACP

Stalna analiza nogu i anatomije dovela nas je do postizanja važnih ciljeva u razlikovanju ne samo proizvoda, već i tehnologija između muških i ženskih skijaša. Sa ACP smo dizajnirali namenski oblik koji bolje odgovara ženskim nogama. Kod ženskih proizvoda, naš tim je takođe razvio drugačiji sistem, koji je fiksiran samo jednim zavrtnjem na manžetnu (muška verzija ima dva zavrtnja) koji omogućava prirodniju savitljivost i krutost na osnovu moći i potreba žena.

 

● Adjustable Cuff Profile Mechanism (ACP)

Jednostavan sistem koji omogućava povećanje zapremine manžetne-gornjeg spoljnjeg dela cipele. Zahvaljujući duplim zavrtnjima na gornjoj poleđini, svaki skijaš može lako da prilagodi pristajanje, pronalazeći pravu udobnost.

 

● 4 Mikroregulacione aluminijumske kopče – za fino podešavanje okretanjem osovine kopče u levu ili desnu stranu.

Novi dizaj kopči
Kao što smo uradili sa ACP-om, studije i istraživanja o kopčama su nas dovela do projektovanja namenskog dizajna za muškarce i žene. Investicija koja nije samo fensi kozmetički dodir, već nam daje priliku da poboljšamo prianjanje na kopčama kako bismo ih otvarali i zatvarali lakše nego ikad.

– Novi dizaj za muškarce i žene
– Lakči sistem kopči za otvaranje i zatvaranje

 

● BACK TOOTH CONSTRUCTION

Uvek je teško napraviti bolje nešto što je skoro savršeno. Da bi to uradili, naš tim za istraživanje i razvoj uložio je sve napore da poboljša performanse na novom Sportmachine-u. Ovaj ambiciozni cilj je postigao redizajniranjem cele manžetne, dodavanjem zadnjeg zuba kao spoja između školjke i manžetne kao što smo već uradili u našoj uspešnoj liniji Promachine i Speedmachine. Ova tehnička karakteristika poboljšava performanse i carving osećaj na sledeći nivo na Sportmachine-u.

– Više performanse
– Ista voljena udobnost

 

● Canting

Podešavanjem bočnog ugla na zglobu cipele, omogućava se preciznije poravnavanje i prijanjanje gornjeg dela cipele skijaševoj nozi.

 

● GRIP WALK SOLES

Današnji skijaš zahteva ski cipele koje su sve udobnije i koje nude tehnologije koje olakšavaju hodanje u njihovim cipelama nego ikada ranije. Nordica Gripwalk® je interfejs za lagano hodanje koji je spreman da se uklopi u Marker Gripwalk® vezove i druge slične sisteme dostupne na tržištu. Nordica Gripwalk® đonovi su geometrije 9523 i ne bi trebalo da se koriste sa tradicionalnim alpskim vezovima.

– Odlično prianjanje na različitim terenima
– Lagana šetnja

Customer Reviews