NORDICA SPEEDMACHINE 3 W 95 GW

335,20 

Šifra proizvoda: 5519
7 People watching this product now!

Opis proizvoda

CIPELE NORDICA SPEEDMACHINE 3 W 95 GW…Kada dama želi da dominira cijelom planinom,  maksimalno će je podržati Nordica Speedmachine 3 95 W. Vođena decenijama u dizajnu stila i prefinjenosti, ove legendarne ženske skijaške cipele su potpuno iznova osmišljene, nudeći još veću udobnost i performanse. Nordica 3 Force tehnologija maksimizuje prenos energije od noge i stopala do liner-a i shell-a kako bi se osigurala izuzetna kontrola i efikasnost. Veoma korektan fleks nudi glatku vožnju bez ugrožavanja preciznosti. A za personalizaciju, liner i shell se mogu lako prilagoditi. Bez obzira na teren ili uslove, Nordica Speedmachine 3 95 W pojačava vaše samopouzdanje i zabavu.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Boja

Brand

Pol

Ski cipele-flex indeks

SKI/SNB Cipele - broj

, ,

Specifikacija

Korisnik:

Nivo:  ○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○

Širina:○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Flex:   ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Specifikacija & Tehnologija

 • Soles: 5355 Alpine High Traction soles
 • Last (mm): 100
 • Flex: 95
 • Volume: Mid
 • Size range: 22,5-27,5
 • Weight / MP 26,5: 1780g
 • Shell: Infrared PU
 • Cuff: Infrared PU
 • Liner type/style: 3D Performance Fit W – Primaloft
 • Infrared
 • Easy-Entry Soft Flap
 • Weather Shield
 • Tri-Fit Technology
 • Strap 35mm
 • Tri Force Construction
 • ACP (Adjustable Cuff Profile)
 • Buckles: 4 Alu Micro
 • Double Canting

● Easy Entry Soft Flap – Kombinovani dizajn uloška i spoljnog dijela cipele omogućava jednostavno obuvanje i izuvanje bez obzira na uslove na brdu ili u kući.

● Primaloft Insulation Liner / women’s dizajn – Primaloft je projektovan za funkcionalnost i udobnost, on se primjenjuje u ski cipelama jer povećava sposobnost uloška da se odupre vodi, oporavi od kompresije i održava noge toplim.

● Tri-Fit Technology – Nordica Tri-Fit Customization

Infrared-Ready Shell + Cork Fit Liner + Screw-In Components = 100% Customizable Ski Boot

● Weather Shield – Potpuno novi dizajn Overlap sistema integrisan u spoljni dio cipele spriječava prodor vode u cipelu, obezbeđujući maksimalnu hidroizolaciju. Kao što svi znaju, suvo stopalo je toplo i udobno stopalo!

● Tri Force Construction – Tri-Force konstrukcija smanjuje težinu bez ugrožavanja performansi.

– Kombinacija tri različite vrste plastike kako bi se obezbijedio maksimalan komfor, performanse i jednostavnost korišćenja.
– Novi lagani gornji dio cipele od Triax materijala je 20% lakši od onog napravljenog od poliuretana (PU).
– Super čvrsti đon i kičma cipele (hard PU) prenose energiju tačno i direktno na skije.
– Mekši donji i gornji dio cipele udobno se omotavaju oko stopala i gornjeg dijela nogu za komfornije, udobnije i preciznije prijanjanje.
– Super mekani (soft PU) ulazni i izlazni preklapajući paneli omogućavaju lakše obuvanje i izuvanje.

● Adjustable Cuff Profile Mechanism (ACP) – Samo jednim pokretom omogućava neutralnu stojeću poziciju za svaku veličinu noge, čineći celodnevno skijanje lakšim i udobnijim bez obzira na širinu skijaške noge. Poboljšana širina zahvata u odnosu na stari mehanizam.

● Infrared Implementation – Pravi ključ u kreiranju prilagođenog dizajna ski cipele nije da li možete da manipulišete prirodnim oblikom spoljnjeg dijela ski cipele, već da kreirate dizajn ski cipele koji može lako i efikasno da pruži odgovarajući nivo modifikacija, u kritičnim oblastima, koje neće imati koristi samo u prijanjanju, nego će takođe poboljšati njegove performanse na snijegu i osjećaj. Iz tog razloga Nordica je razvila Infrared Heating Element i Tri-Force shell.
Nordica je videla potrebu da kreira dizajn ski cipele i tehnologiju prilagođavanja koji će raditi zajedno kako bi isporučili savršenu količinu prilagođavanja, samo u delovima spoljnjeg dijela ski cipele gde je to potrebno. Takođe je uvidela potrebu za kreiranjem sistema koji je tačan i jednostavan za korišćenje, štedi vrijeme i eliminiše greške. Ključna komponenta u postizanju ovog cilja je Infrared Heating lamp, koja brzo, iznutra prema spolja, zagreva plastiku spoljnjeg dijela ski cipele, na odgovarajućoj temperaturi. To omogućava da ski cipela ostane neoštećena od grejnog elementa i da prilagođavanje ima trajno definisan oblik.

● 4 Mikroregulacione aluminijumske kopče – za fino podešavanje okretanjem osovine kopče u lijevu ili desnu stranu.

● Canting – Podešavanjem bočnog ugla na zglobu cipele, omogućava se preciznije poravnavanje i prijanjanje gornjeg dijela cipele skijaševoj nozi.

Customer Reviews