SNOWBOARD VEZ ELAN RNT ACC JR Original price was: 99,00 €.Current price is: 79,20 €.
Nazad na proizvode
NORDICA SPEEDMACHINE 3 110 GW black/red Original price was: 439,00 €.Current price is: 351,20 €.

NORDICA PRO MACHINE 110 GW anthracite/black/red

Original price was: 439,00 €.Current price is: 351,20 €.

Šifra proizvoda: 5508
8 People watching this product now!

Opis proizvoda

PRO MACHINE 110 GW – Najnoviji član rastuće Machine porodice laganih, all-mountain ski sipela. Za lake zaokrete, ski cipela malog volumena koja dobro radi u svim uslovima. Ne tražite dalje od Promachine 110.

Promachine…Pure Power…Performance You Demand. Comfort You Desire

Iskoristili smo cjelodnevni komfor i all-mountain svestranost Nordica nagrađivane Speedmachine i spojili je sa DNK vrhunske Nordica Dobermann race ski cipele. Rezultat: Moć koju tražite i udobnost koju želite. Čitava kolekcija Promachine ski cipela, koja se isporučuje u fleksu od 130, 120 i 110, su lowest-volume, najmoderniji i najlakši dizajni koji je Nordica ikada stvorila. Zahvaljujući 98mm spoljnem dijelu cipele i anatomskom 3D lineru, sve ski cipele u kolekciji su u potpunosti prilagodljive, što omogućava nenadmašnu odzivnost i preciznost.
Za ski cipele koje kombinuju performanse sa cjelodnevnom udobnošću, ne tražite dalje od Promachine.

Kao ski cipela sa najmekšim fleksom u kolekciji, Promachine 110 je oprostiviji, ali i dalje vrlo reaktivan, koristi čvršću plastiku duž kičme spoljnjeg dijela za stvaranje bočne stabilnosti i brzi prenos energije. Te osobine ih čine idealnim za skijaša sa lakšim dodirom, koji i dalje zahtijeva performanse od svojih ski cipela. Kao i ostale ski cipele u porodici Promachine, 110 su ski cipele malog volumena, lagane i energične. Takođe koriste Primaloft® u lineru za dodatnu toplinu i mekši osjećaj. 3D liner i anatomski 98mm spoljni dio, koji se može dodatno prilagoditi infracrvenim grijanjem, omogućava nevjerojatno odzivne, precizne zaokrete i obiman rebound.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Boja

Brand

Pol

Ski cipele-flex indeks

SKI/SNB Cipele - broj

, , ,

Specifikacija

Korisnik:

Nivo:   ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Širina: ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Flex:    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Specifikacija & Tehnologije

 • Soles: 5355 Alpine High Traction soles
 • Last (mm): 98
 • Flex: 110
 • Volume: Low
 • Size range: 24,0-30,5
 • Weight / MP 26,5: 1810g
 • Shell: PU, Infrared
 • Cuff: PU, Infrared
 • Liner type/style: Isotherm 3D Primaloft
 • Tri-Fit Technology
 • Strap 45mm
 • Tri Force Construction
 • Buckles: 4 Alu Micro
 • Double Canting
 • Easy Entry Soft Flap

● Easy Entry Soft Flap – Kombinovani dizajn uloška i spoljnjeg dijela cipele omogućava jednostavno obuvanje i izuvanje bez obzira na uslove na brdu ili u kući.

● ISOTHERM 3D Primaloft Liner – Novi 3D visokotehnološki dizajn. Novi materijali. Povećana toplina i prilagođena udobnost.
– IsoTherm izolacija održava toplinu i odvodi vlagu, tako da stopala ostaju topla i suva.
– Denser 3D Pre-Shaped Liner – Prenosi energiju efikasnije od stopala preko cipela do skija.
– Primaloft je projektovan za funkcionalnost i udobnost, on se primjenjuje u ski cipelama jer povećava sposobnost uloška da se odupre vodi, oporavi od kompresije i održava noge toplim.

● Tri-Fit Technology – Nordica Tri-Fit Customization – Infrared-Ready Shell + Cork Fit Liner + Screw-In Components = 100% Customizable Ski Boot

● Tri Force Construction – Tri-Force konstrukcija smanjuje težinu bez ugrožavanja performansi.

– Kombinacija tri različite vrste plastike kako bi se obezbijedio maksimalan komfor, performanse i jednostavnost korišćenja.
– Novi lagani gornji dio cipele od Triax materijala je 20% lakši od onog napravljenog od poliuretana (PU).
– Super čvrsti đon i kičma cipele (hard PU) prenose energiju tačno i direktno na skije.
– Mekši donji i gornji dio cipele udobno se omotavaju oko stopala i gornjeg dijela nogu za komfornije, udobnije i preciznije prijanjanje.
– Super mekani (soft PU) ulazni i izlazni preklapajući paneli omogućavaju lakše obuvanje i izuvanje.

● Infrared Implementation – Pravi ključ u kreiranju prilagođenog dizajna ski cipele nije da li možete da manipulišete prirodnim oblikom spoljnjeg dijela ski cipele, već da kreirate dizajn ski cipele koji može lako i efikasno da pruži odgovarajući nivo modifikacija, u kritičnim oblastima, koje neće imati koristi samo u prijanjanju, nego će takođe poboljšati njegove performanse i osjećaj na snijegu. Iz tog razloga Nordica je razvila Infrared Heating Element i Tri-Force shell.
Nordica je uvidjela potrebu da kreira dizajn ski cipele i tehnologiju prilagođavanja koji će raditi zajedno kako bi isporučili savršenu količinu prilagođavanja, samo u djelovima spoljnjeg dijela ski cipele gdje je to potrebno. Takođe je uvidjela potrebu za kreiranjem sistema koji je tačan i jednostavan za korišćenje, štedi vrijeme i eliminiše greške. Ključna komponenta u postizanju ovog cilja je Infrared Heating lamp, koja brzo, iznutra prema spolja, zagrijeva plastiku spoljnjeg dijela ski cipele, na odgovarajućoj temperaturi. To omogućava da ski cipela ostane neoštećena od grejnog elementa i da prilagođavanje ima trajno definisan oblik.

● 4 Mikroregulacione aluminijumske kopče – za fino podešavanje okretanjem osovine kopče u lijevu ili desnu stranu.

● Canting – Podešavanjem bočnog ugla na zglobu cipele, omogućava se preciznije poravnavanje i prijanjanje gornjeg dijela cipele skijaševoj nozi.

Customer Reviews