SKI NAOČARE SCOTT UNLIMITED II OTG mineral white/enhancer S2 Original price was: 69,00 €.Current price is: 55,20 €.
Nazad na proizvode
SKI NAOČARE SCOTT SHIELD virescent yellow/light grey/enhancer aqua chrome S2 Original price was: 99,00 €.Current price is: 79,20 €.

SKI NAOČARE SCOTT SHIELD LS mountain black-light sensitive blue chrome

Original price was: 119,00 €.Current price is: 95,20 €.

Šifra proizvoda: 6035
5 People watching this product now!

Opis proizvoda

Scott Unisex Series

SCOTT Shield su jedne od Scott najpoznatijih naočara. Sa jedinstvenim semi-frameless – dizajnom bez okvira i velikim cilindričnim staklom koje savršeno odgovara većini kaciga i u kombinaciji sa Light Sensitive staklima, pogodnim za sve vremenske uslove, zahvaljujući mogućnošću automatskog prilagođavanja osvetljenju. Shield je dizajniran da maksimalno poveća vidno polje. U kombinaciji sa širim kaišem za stil bez premca i SCOTT-ovom zaštićenom Amplifier Lens Technology, Shield je spreman da donese vrhunsku viziju za bilo koji teren.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,25 kg
Brand

Specifikacija

Okvir:

  • Boja okvira: mountain white
  • Dimenzija okvira: Medium – large
  • 3-Layer Molded Face Foam
  • Extra-wide No-slip silicone strap

Stakla:

  • Cylindrical SCOTT OptiView double lens
  • Light Sensitive Blue Chrome (S2-S4)
  • CAT.2-4 kategorija > transmisija svetlosti VLT. 22-8%
  • Amplifier lens technology
  • 100% UV Protection
  • Anti-Fog lens treatment

Tehnologije

● 100% UV Protection – Scott stakla su optički projektovana za 100% zaštitu od štetnih UVA / UVB / UVC zraka.

● Light Sensitive Red Chrome stakla – Category: 2-3 / Sunny – Medium Light – Stakla pogodna za sve vremenske uslove, za sunce, oblake… SCOTT Light Sensitive stakla koriste fotohromsku tehnologiju i automatski se prilagođavaju intenzitetu sunčeve svjetlosti. Stakla osjetljiva na svjetlost reaguju na promjene svjetlosti i u roku od nekoliko sekundi će potamnuti ako sunčeva svjetlost postane jača ili se posvijetliti ako sunčeva svjetlost oslabi.

Izaberite Light Sensitive tehnologiju i lako prilagodite svoj vid vremenskim uslovima!

Light Sensitive Red Chrome stakla koriste fotohromatsku tehnologiju i automatski se prilagođavaju intenzitetu sunčeve svjetlosti, u sekundi. Smanjuju sjaj i zaslepljujući efekat, daju definiciju i povećvaju jasnoću u svim svetlosnim uslovima.

● Amplifier Lens Technology – Amplifier je tehnologija za optimiziranje kontrasta i jasnoće.

Jedinstveni aspekt AMPLIFIER-a je oblik krive prenosa vidljive svjetlosti, optimizujući tri specifične dužine talasa: plava, narandžasta i crvena. Ovi opsezi svjetlosti su najvažniji za ljudsko oko da poboljšaju kontrast i jasnoću.

● Chrome – SCOTT hromirani premaz nudi stil bez premca za vaše naočare dok kontroliše propusnost svjetlosti.

● Cylindrical OptiView Double Lens – Scott patentirani proces oblikovanja koji garantuje da su svaka OptiView stakla optički tačna, izdržljiva i blokirju 100% štetnih UV zraka. OptiView stakla su udobna, lagana i otporna na udarce.

Ova stakla evropske proizvodnje napravljena su od polikarbonata koji obezbjeđuje udobnost i visoku otpornost na udarce. SCOTT-ov vlasnički proces brizganja i tretman tvrdog premaza garantuju da je svako OptiView staklo optički ispravno i bez izobličenja.

Cilindrična stakla se krive s lijeva na desno i ravna su odozgo prema dolje. Ona su niskog profila, fleksibilna i nude jedinstven izgled.

● NoFog™ anti-fog lens treatment – Scott stakla su podvrgnuta trajnom No Fog tretmanu za sprečavanje kondenzacije i magljenja.

● 3-Layer Face Foam – SCOTT-ova vrhunska pjena za lice integriše tri sloja ultra plišane, oblikovane pjene. Prva dva sloja obezbjeđuju svojstva upijanja vlage kako biste bili topli i suvi. Treći sloj je plišani flok materijal koji zaptiva i obezbjeđuje zaštitu od vjetra i snijega i pruža neuporedivo prijanjanje i najviši nivo udobnosti.

● No-slip silicone strap – Silicon anti-slip Strap – kaiš obložen silikonom, eliminiše klizanje trake sa kacige.

Customer Reviews