ELAN WINGMAN 86 TI FX EMX 11.0 22 Original price was: 629,00 €.Current price is: 503,20 €.
Nazad na proizvode
ELAN WINGMAN 76 C PS EL10 Original price was: 399,00 €.Current price is: 319,20 €.

ELAN WINGMAN 82 TI BLUE PS EL10

Original price was: 509,00 €.Current price is: 407,20 €.

Šifra proizvoda: 5069
1 People watching this product now!

Opis proizvoda

Elan Wingman 82 Ti Blue PS… Cruise Controler – Idealne za All Mountain rezbarenje i krstarenje, Wingman 82 Ti imaju moć da vas poguraju prema kranjim granicama bez ikakvih kazni i posljedica. Ako je cjelodnevno krstarenje vaša želja, ne tražite dalje od Wingman 82 Ti. Garantovano je da će vam biti najbolji prijatelj u toj ambiciji jer je osmišljena s najboljom inovacijom, kako biste izvukli maksimum iz svojih skija. Stabilna i lagana vožnja omogućena je titanskim pojačanjem Power Woodcore-a dok Amphibio Truline tehnologija nadahnjuje savršene okrete uz beskrajnu energiju za dobra vremena sad i odmah.

Elan – Uvijek dobra vremena (Always Good Times)

Good Times – poenta po Elan-u je sva u tome, a najbolje vrijeme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvijek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vrijeme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“.

ALL MOUNTAIN WINGMAN

Osjetite slobodu otvorenog terena i pripremite se za istraživanje i ne brinite ništa, jer Wingman Vam čuva leđa. Ne radi se samo o pronalaženju idealne situacije, već o pronalaženju zadovoljstva.

Ne bojte se istraživanja. Wingman će Vas voditi

Wingman serija spaja Elanove nagrađivane tehnologije sa all-mountain skijanjem. Napravljen da poboljša energiju skijaša u svim uslovima i terenima, Wingman Vam uvijek čuva leđa. Kao najbliži most Ripstick kolekciji, Wingman je izgrađen sa sledećom evolucijom Elanovog modernog asimetričnog ski dizajna, Amphibio sa Truline tehnologijom utiče na profil i konstrukciju desnih i lijevih skija kako bi napravili savršen zaokret.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Brand

Skije - dužina

, ,

Specifikacija

Korisnik:

– SKIJAŠKI NIVO:
Srednji – Napredni – Expert
○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○
– TEREN:
Groomed – Variable – Powder
○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○
– BRZINA:
Lagano – Srednje – Brzo
○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TruLine Technology, SST Sidewall, Tubelite Woodcore, Carbon Rods, MonoTi
  • Geometrija: 129/82/112
  • Dužina / Radius: 160(12.0), 166(13.1), 172(14.3), 178(15.5), 184(16.7)
  • Sistem / Plate: Fusion X
  • Vez: EMX 12.0 GW Fusion X BLK/ORG

Amphibio koncept – jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primijenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, posebno lijeva i posebno desna skija.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio Truline Technology – Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja cijelom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

SST Sidewall – Sidewall Construction – vertikalno položen ABS materijal iznad rubnika, „odrezan“ pod uglom, od vrha do repa skije, omogućava direktan prenos snage od noge skijaša do rubnika, obezbjeđuje kontrolu i stabilnost u brzini, i ubrzanje u zaokretima.

TI – je nova generacija dizajna ski konstrukcija za skije visokih performansi sa širim platformama. Lagani dizajn uključuje sloj titanijuma, da bi se osigurala torziona stabilnost, snažan rebound i glatki prelazi iz zaokreta u zaokret.

Power Woodcore – vertikalno povezani drveni laminat oko sintetičkog jezgra, omogućava veću torzionu stabilnost u kombinaciji sa poboljšanim odzivom. Ova konstrukcija stvara bolju kontrolu na rubovima od vrha do repa skije i konstantan flex.

Mono Ti konstrukcija – koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

PowerShift system – Potpuno integrisani sistem vezivanja – free flex „plate-in-plate“ design, novo rješenje, dvije ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije cijelom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbeđuju direktan prenos snage sa veza do ruba, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Customer Reviews