SCOTT ASPECT 930 black Original price was: 1.079,00 €.Current price is: 863,20 €.
Nazad na proizvode
ELAN W INSOMNIA 10 WHITE LS ELW9 Original price was: 379,00 €.Current price is: 303,20 €.

ELAN W INSOMNIA 14 TI PS ELW9

Original price was: 509,00 €.Current price is: 407,20 €.

Šifra proizvoda: 5033
4 People watching this product now!

Opis proizvoda

Elan – Always Good Times

Good Times – po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“

ALL MOUNTAIN W STUDIO

Pravite savršene zavoje po snegu u svim uslovima, precizno i izvanredno uravnoteženo na skijama iz All-Mountain Elan W Studio kolekcije. Ova izuzetna porodica skija uliva samopouzdanje za uživanje na svim stazama.

INSOMNIA
Za celodnevnu energiju i zabavu na planini.

Serija Insomnia je konstruisana sa proverenom Elan patentiranom Amphibio tehnologijom. Cela serija za dame predstavlja snažne performanse i elegantan izgled koji spajaju sport i modu u jedan proizvod.

Superior All Mountain versatility meets state of the art ski technology.

Amphibio serija – stalno razvijajuća, uvek inovativna, all-mountain ski kolekcija. Visoko svestrane, dinamične i okretne skije dizajnirane su za najbolje all-mountain skijaše. Poznate po svojim visokim performansama sa asimetričnim Amphibio profilom, serija dolazi na viši nivo sa Amphibio Truline tehnologijom za savršene zaokrete. Amphibio serija ništa ne kompromituje i obećava sve što je potrebno da budete kraljica padina.

Elan Insomnia 14 Ti

Inspiracija za ceo dan.

Savršena oprema za one dame koje traže skije koje se lako koriste i koje nadahnjuju samopouzdanje i isijavaju gracioznost u svakoj krivini.

 

Target User

SKI LEVEL

Intermediate – Advanced – Expert

○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○

TERRAIN

Groomed   –   Variable  –   Powder

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow      –      Medium      –      Fast

○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Brand

Skije - dužina

,

Specifikacija

Specifikacija & Tehnologije

 

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TruLine Technology, RST Sidewall, PowerShell, Power Woodcore, Mono Ti
  • Geometrija: 125/76/107
  • Dužina / Radius: 144(10.2), 150(11.6), 158(13.1), 166(14.6)
  • Sistem / Plate: Power Shift
  • Vez: ELW 9.0 GW SHIFT BLK/PURPLE

 

● Amphibio koncept

Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

 

● Amphibio Truline Technology

Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja celom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

 

● Power Shell – Od rubnika do rubnika ojačana cap konstrukcija, raspodela sile i stabilnost na svakom centimetru skije bez dodavanja dodatne težine skijama.

 

● Power Woodcore

Vertikalno povezani drveni laminat oko sintetičkog jezgra, omogućava veću torzionu stabilnost u kombinaciji sa poboljšanim odzivom. Ova konstrukcija stvara bolju kontrolu na rubovima od vrha do repa skije i konstantan flex.

 

● Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

 

● PowerShift system

Potpuno integrisani sistem vezivanja – free flex „plate-in-plate“ design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbeđuju direktan prenos snage sa veza do ruba, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Više o proizvodu:ELAN

Customer Reviews