ELAN SL FUSION EMX11.0

-20%

ELAN SL FUSION EMX11.0

620,00  496,00 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

Elan SL… SLALOM CARVER
SL Fusion je napravljen na osnovu DNK Elan SLX Fusion-a u nešto malo prijateljskijem obliku. On je poput trkačkog automobila koji u rezervoaru ima dovoljno goriva za cio dan krstarenja.

Elan SL Fusion je zaista svestrana skija koja će Vas lako uvoditi u kratke slalomske zaorete. Čvrsta je i stabilna za brzo i aktivno skijanje, a istovremeno upravljiva i prijatna za glatko i lako skijanje na stazama. Za dodatni osjećaj i agilnost u savršeno povezanim slalomskim zavojima korišćena je Elanova inovativna Arrow tehnologija. Elanova inovacija koristi ojačanje od titanijuma u ​​obliku strelice da bi dodatnu energiju prenijela na rubnike. Minimalni rocker profil na vrhovima pomaže u ulasku u zavoje, dok klasični profil na ostatku skija pruža savršenu stabilnost i prijanjanje. Skija je takođe opremljena sa RST bočnim stranama, laminiranim drvenim jezgrom i ojačanjem od titanijuma. Skije za classic slalom entuzijaste.

RACE PRECISION

Izgrađena od DNK trkačkih skija, Elan Precision Collection prkosi ograničenjima brzine i čitavu planinu čini trkačkom stazom.

Power & control to take charge.

Race linija predstavlja Elanovu krv. Ove skije su namijenjene najzahtjevnijim skijašima. Izgrađene su za skijaše čija je stručnost već gotovo savršena, za skijaše koji znaju šta žele od skijanja. Skije koje pripadaju Race klasi su beskompromisne strijele. Bez obzira da li birate skije za ski cross, slalom ili grand slalom, od njih ćete uvijek dobiti najviši mogući nivo ski stručnosti. Elan Race skije sada imaju potpuno novi oblik i identitet. Sinonim za brzinu, čvrstinu i snagu je strelica. Arrow tehnologija sada pokreće Elan Race kolekciju i poboljšava performanse. Skije su takođe ukrašene novim sportskim bojama i novom Elan Racing Green nijansom. Race linija sastoji se od brojnih modela namijenjenih profesionalnim takmičarima i odličnim rekreativnim skijašima.

Elan – Always Good Times

Good Times – po Elan-u filozofija je sva u tome, tj.da najbolje vrijeme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom pa i u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uviek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vrijeme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“

Dodatne informacije

Težina 5 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

Skije - tip

Skije - dužina

,

Korisnik

- SKIJAŠKI NIVO:
Srednji - Napredni - Expert
○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○
- TEREN:
Pista - Kombinovano - Powder
● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
- BRZINA:
Lagano - Srednje - Brzo
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○

 • Profil: Arrow Rocker
 • Tehnologija: Arrow Technology, RST sidewall, Response Frame Woodcore, MonoTi, NanoTech running base
 • Geometrija: 121/68/104
 • Dužina / Radius: 155(11.2), 160(12.2), 165(12.8), 170(13.5)
 • Sistem / Plate: Fusion X + Arrow Plate
 • Vez: EMX 11.0 GW Fusion X BLK/GRN

Arrow Rocker - specijalni profil sa malo povišenim vrhom sa ojačanjem u obliku strelice za brz, reaktivan ulazak i ultimativnu preciznost. Ojačanje u obliku strelice u vrhu aktivira rocker i čini prednji dio skije snažnijim i stabilnijim pri izlasku iz svakog zavoja.

Arrow technology je upotreba strateški oblikovanih ploča i titanijumskih strukturalnih slojeva na skijama, koji rade u harmoniji da bi pružili munjevit odziv sa world class preciznošću i tačnošću. Savijena kompozitna ploča je fiksirana na skiju i djeluje kao booster koji generiše snagu za vrh skije. Sloj titanijuma u ​​obliku strelice istovremeno sakuplja i prenosi ovu energiju što se pretvara u trenutni superiorni pritisak na rubove.

RST Sidewall konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbjeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Response Frame Woodcore - drveno jezgro, gdje tvrdo drvo uokviruje mekše i omogućava otpornost na oštećenja skije i potspješuje torzionu krutost, dok mekano jezgro donosi uštedu na masi i uzdužnu mekoću.

Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

NanoTech Running Base - Nano Technology - Izuzetne klizne performanse, poboljšano brušenje, dug vijek trajanja - manje habanje.

FUSION X
Nova generacija sistema veza.
Fusion X je Elanova nova generacija sistema vezivanja visokih performansi. Novi single connection dizajn omogućava glatko slobodno savijanje između skija i vezova, što dovodi do lake inicijacije zaokreta. 30% lakša, nova konstrukcija piramidalnog oblika, ojačana je titanijumom za dodatnu snagu i direktan, snažan odaziv od rubnika do rubnika. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog direktnog prenosa snage.

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

* Novo!!!: Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 12 mjeseci bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa T-Com Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

* Kupovina na kredit preko La Rata kreditnih kartica Societe Generale banke do 12 mjesečnih rata bez kamate.

* Za sve zaposlene i penzionere koji primaju platu / penziju preko Societe Generale banke, a žele lako i po odličnim uslovima ostvariti kupovinu na rate preko Visa Electron kartica:

Partner krediti u saradnji sa Societe Generale bankom koja Vam omogućava kupovinu u prodavnici "Tempo" na kredit na 2 ili 3 mjesečne rate bez kamate sa POB, PB ili Visa electron karticom preko koje primate platu/penziju. U momentu kupovine na kartici mora postojati minimum sredstava u iznosu jedne rate+50% da bi transakcija bila uspješna. U momentu kupovine sa kartice se zadužuje iznos u visini samo jedne rate, a ostale po jednakim mjesečnim intervalima koji slijede.

Broj artikla: 5032
Brend: