ELAN SL FUSION ELX11

-20%

ELAN SL FUSION ELX11

599,00  479,00 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

SL MonoTi Race Series – slalomske skije namijenjene dobro utreniranim rekreativcima sa kompletnim skijaškim znanjem. Zahtijevaju uređene staze, odličnu tehniku i veliku snagu skijaša.

Isti trkački automobil ali sa manje oktana nego Elan SLX Fusion. Elan SL Fusion su veoma sportski orjentisane skije za Vašu vožnju po uređenim stazama, ali sa višom razinom opraštanja i sa nešto širim sweet spot-om, koji Vam omogućava da rezbarite kratke i brze zaokrete, duže vremena, a sa istom količinom benzina.

Dodatne informacije

Težina 20 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

Skije - tip

Skije - dužina

, ,

 • Profil: Arrow Rocker
 • Tehnologija: Arrow Technology, RST sidewall, Response Frame Woodcore, MonoTi, NanoTech running base
 • Geometrija: 121/68/104
 • Dužina / Radius: 155(11), 160(12), 165(12.8), 170(13.5)
 • Sistem / Plate: Fusion + Arrow Plate
 • Vez: ELX 11.0 FUSION GW B85

Arrow technology - korišćenje strateški oblikovanih karbonskih ploča i strukturalnih titanijumskih slojeva u skijama, koji rade u skladu da isporuče munjevit odziv, vrhunsku preciznost i tačnost. Savijena karbonska ploča fiksirana u skiji djeluje kao booster koji generiše snagu od repa do vrha skije. Ova energija se prenosi u sloj titanijuma u obliku strijele i odmah transformiše u nevjerovatno jak pritisak na rubovima skije.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbjeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Response Frame Woodcore - drveno jezgro, gdje tvrdo drvo uokviruje mekše i omogućava otpornost na oštećenja skije i podspješuje torzionu krutost, dok mekano jezgro donosi uštedu na masi i uzdužnu mekoću.

MonoTi - pojačan ski odziv sa jednim slojem titanijuma na vrhu jezgra, trajnost flex obrazca omogućava MonoTitanium na stanicama skija.

NanoTech Running Base - Nano Technology - Izuzetne klizne performanse, poboljšano brušenje, dug vijek trajanja - manje habanje.

Fusion - tehnologija spajanja veza i skije. Fusion integrisani vezovi nude bolji odziv skije, bolju kontrolu i direktan prenos snage na rubnike.

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

* Novo!!!: Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 12 mjeseci bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa T-Com Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

* Kupovina na kredit preko La Rata kreditnih kartica Societe Generale banke do 12 mjesečnih rata bez kamate.

* Za sve zaposlene i penzionere koji primaju platu / penziju preko Societe Generale banke, a žele lako i po odličnim uslovima ostvariti kupovinu na rate preko Visa Electron kartica:

Partner krediti u saradnji sa Societe Generale bankom koja Vam omogućava kupovinu u prodavnici "Tempo" na kredit na 2 ili 3 mjesečne rate bez kamate sa POB, PB ili Visa electron karticom preko koje primate platu/penziju. U momentu kupovine na kartici mora postojati minimum sredstava u iznosu jedne rate+50% da bi transakcija bila uspješna. U momentu kupovine sa kartice se zadužuje iznos u visini samo jedne rate, a ostale po jednakim mjesečnim intervalima koji slijede.

Broj artikla: 5040
Brend: