ELAN SLX FUSION ELX11 Originalna cena je bila: 699,00 €.Trenutna cena je: 489,30 €.
Nazad na proizvode
ELAN SL FUSION EL11 Originalna cena je bila: 549,00 €.Trenutna cena je: 384,30 €.

ELAN SL FUSION ELX11

Originalna cena je bila: 599,00 €.Trenutna cena je: 419,30 €.

Šifra proizvoda: 5040
7 People watching this product now!

Opis proizvoda

SL MonoTi Race Series – slalomske skije namijenjene dobro utreniranim rekreativcima sa kompletnim skijaškim znanjem. Zahtijevaju uređene staze, odličnu tehniku i veliku snagu skijaša.

Isti trkački automobil ali sa manje oktana nego Elan SLX Fusion. Elan SL Fusion su veoma sportski orjentisane skije za Vašu vožnju po uređenim stazama, ali sa višom razinom opraštanja i sa nešto širim sweet spot-om, koji Vam omogućava da rezbarite kratke i brze zaokrete, duže vremena, a sa istom količinom benzina.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Brand

Skije - dužina

, ,

Skije - namjena

Skije - nivo znanja

Skije - tip

Specifikacija

  • Profil: Arrow Rocker
  • Tehnologija: Arrow Technology, RST sidewall, Response Frame Woodcore, MonoTi, NanoTech running base
  • Geometrija: 121/68/104
  • Dužina / Radius: 155(11), 160(12), 165(12.8), 170(13.5)
  • Sistem / Plate: Fusion + Arrow Plate
  • Vez: ELX 11.0 FUSION GW B85

Arrow technology – korišćenje strateški oblikovanih karbonskih ploča i strukturalnih titanijumskih slojeva u skijama, koji rade u skladu da isporuče munjevit odziv, vrhunsku preciznost i tačnost. Savijena karbonska ploča fiksirana u skiji djeluje kao booster koji generiše snagu od repa do vrha skije. Ova energija se prenosi u sloj titanijuma u obliku strijele i odmah transformiše u nevjerovatno jak pritisak na rubovima skije.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbjeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Response Frame Woodcore – drveno jezgro, gdje tvrdo drvo uokviruje mekše i omogućava otpornost na oštećenja skije i podspješuje torzionu krutost, dok mekano jezgro donosi uštedu na masi i uzdužnu mekoću.

MonoTi – pojačan ski odziv sa jednim slojem titanijuma na vrhu jezgra, trajnost flex obrazca omogućava MonoTitanium na stanicama skija.

NanoTech Running Base – Nano Technology – Izuzetne klizne performanse, poboljšano brušenje, dug vijek trajanja – manje habanje.

Fusion – tehnologija spajanja veza i skije. Fusion integrisani vezovi nude bolji odziv skije, bolju kontrolu i direktan prenos snage na rubnike.

Customer Reviews