ELAN AMPHIBIO GTI PS EL10 Originalna cena je bila: 399,00 €.Trenutna cena je: 319,20 €.
Nazad na proizvode
ELAN STARR QS EL4.5 Originalna cena je bila: 159,00 €.Trenutna cena je: 127,20 €.

ELAN RIPSTICK 96

Originalna cena je bila: 565,00 €.Trenutna cena je: 452,00 €.

Šifra proizvoda: 5408
8 People watching this product now!

Opis proizvoda

Elan Ripstick 96…Ripstick je stvoren da pomogne svim skijašima da se istaknu na najtežem terenu i u najvećim izazovima.

Za napredne i stručne skijaše koji traže izuzetne performanse za istraživanje onoga što planina ima da ponudi, u bilo kojim sniježnim uslovima, bez ikakvih ograničenja.

Peak Performer – zbog jedinstvenog spoja laganih performansi, Ripstick 96 dokazano je vrhunska freeride skija u svim sniježnim uslovima.

Elan – Always Good Times – po Elan-u je sve u tome, a najbolje vrijeme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvijek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vrijeme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“

 

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 6 kg
Brand

Skije - nivo znanja

Skije - tip

Skije - dužina

,

Specifikacija

SKI LEVEL

Intermediate – Advanced – Expert

○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

TERRAIN

Groomed   –   Variable  –   Powder

○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

SPEED

Slow      –      Medium      –      Fast

○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○

Specifikacija & Tehnologije

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Carbon Line Technology, SST Sidewall, TubeLite Woodcore, Carbon Rods, VaporTip, Fibreglass
  • Geometrija: 136/96/110
  • Dužina / Radius: 164(15.1), 172(16.2), 180(18.0), 188(19.5)
  • Sistem / Plate: Flat
  • Težina: 1650g +/- 50g (180)
  • Napomena: uz skije ne dolaze vezovi / Preporučen vez: Tyrolia ATTACK, Marker Royal Family

● Amphibio koncept – Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

● Amphibio Carbon Line Technology – Confidence Building Performance For Any Situation On The Mountain.

Amphibio Carbon Line tehnologija je kombinacija inovacija koje pružaju najbolji balans lagane konstrukcije sa snagom i performansama. Amphibio Carbon Line tehnologija podiže asimetrični dizajn skija na novi nivo strateški locirajući karbonsko ojačanje preko unutrašnjih ivica skija pružajući više snage zauzvrat, dok karbonske šipke umetnute u drvene jezgro povećavaju uštedu na težini i ukupnu stabilnost. Krajnji rezultat je izuzetno lagana skija visokih performansi, sa beskompromisnom svestranošću i glatkim performansama.

● SST – Sidewall Construction – SST – Sidewall Construction – vertikalno položen ABS materijal iznad rubnika, „odrezan“ pod uglom, od vrha do repa skije, omogućava direktan prenos snage od noge skijaša do rubnika, obezbeđuje kontrolu i stabilnost u brzini, i ubrzanje u zaokretima.

● TubeLite Woodcore – Dve super lagane šuplje 5mm karbonske cevi ( Carbon Rods ) umetnute u bokove laganog laminirang drvenog jezgra. One obezbeđuju torzionu stabilnost i snažan rebound, uz redukciju težine jezgra. Rezultat je neverovatan lagan odziv i stabilnost.

● Vapor Inserts – Vapor Tip umeci su napredni kompoziti koji su integrisani u vrh i rep jezgra skije. Ovi umetci smanjuju težinu i vibracije, dramatično poboljšavajući stabilnost i obezbeđujući glatku vožnju čak i u najzahtevnijim uslovima.

● Fiberglass – pozicioniran iznad ili ispod ski jezgra, Fiberglass ojačanje optimizuje flex obrazac i povećava otpornost na uvijanje.

Customer Reviews