DALBELLO PANTERRA 75 GW opal ruby/black Originalna cena je bila: 259,00 €.Trenutna cena je: 207,20 €.
Nazad na proizvode
SNOWBOARD NITRO CINEMA 22 Originalna cena je bila: 399,00 €.Trenutna cena je: 319,20 €.

DALBELLO DS AX 90 GW black/grey/acid yellow

Originalna cena je bila: 249,00 €.Trenutna cena je: 199,20 €.

Šifra proizvoda: 5546
6 People watching this product now!

Opis proizvoda

Dalbello DS AX 90 GW MS … Ciljna grupa skijaša: Intermediate to advanced.

Iz tehničke perspektive, DS AX 90 GW jedan je od najnaprednijih modela u svojoj cjenovnoj klasi i fabrički je opremljen GripWalk đonovima. Nudi savršenu kombinaciju udobnosti, performansi i prilagodljiv fit-a. Napredni skijaši sa malo širim stopalima će cijeniti posebno udobno nošenje.

Jedinstvena mješavina materijala u kombinaciji sa najnovijom POWERCAGE konstrukcijom čini DS AX 90 tehnički jednom od najnaprednijih ski cipela u svojoj cjenovnoj kategoriji. Ona pruža savršenu kombinaciju udobnosti vožnje i rukovanja, performansi i direktnog prenosa snage. Napredni skijaši sa širim stopalima cijeniće step-in komfort i udobnost koja omogućava da uživate u danima skijanja bez bolova i zamora. Zahvaljujući My Fit tehnologiji, spoljni dio cipele je moguće thermo-formirati ako je potreban custom fitting za savršeno prianjanje. Vrhunski profilisani GripWalk đonovi dolaze unaprijed ugrađeni, da bi značajno poboljšali udobnost i prianjanje prilikom hodanja.

DS LINE
Precizni prenos snage
Jednostavno obuvanje / izuvanje i izuzetan komfor
Light & Slim

Dalbello DS kombinuje izuzetnu novu POWER CAGE tehnologiju sa 3D.GRIP TEXTURE i savršenim fitom. Za veći prenos snage, veći komfor i bolje iskustvo u skijanju. Linija DS je razvijena za napredne skijaše i experte koji traže vrlo udobnu i performans ski cipelu sa vrhunskom preciznošću.

AX – AXTRA VOLUME

Character

Rider Level

Beginner                    Professional

●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○ ○○

Terrain

On Piste                          Off Piste

●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○ ○○ ○○

Last

Narrow                                 Wide

○○ ○○ ○○ ○○ ●● ●● ●● ●● ○○ ○○

Flex

Soft                                        Hard

○○ ○○ ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Boja

Brand

Pol

Ski cipele-flex indeks

SKI/SNB Cipele - broj

, , ,

Specifikacija

Specifikacija & Tehnologija

 • Series / Piste
 • Construction: Overlap
 • Flex index: 90
 • Širina cipele: 102
 • Materijal cipele: PU/PU
 • My Fit
 • POWER CAGE
 • GripWalk
 • Contour 4
 • Drive & Control
 • Canting (Shaft Alignment)
 • 3D Grip Texture
 • Locked Cuff
 • Velcro – čičak traka / Power strap 40 mm
 • F3 Alu – Micro kopče
 • Aluminium Buckles
 • Micro buckles
 • Uložak-postava / DS IF Performance

 

● Classic overlap design – Dizajn sa preklapanjem gornjih panela i promenjivim volumenom, omogućava lako obuvanje, prilagodljivost različitim oblicima stopala i udobno i ravnomjerano držanje stopala.

● My Fit System – prilagodljivost po vašim potrebama – Zahvaljujući My Fit System-u Dalbello legendarno prijanjanje je sada poboljšano na više od 60% cipela u ponudi. My Fit System čini mogućnost termo prilagođavanja spoljnjeg dijela cipele i uložak-postave, kao i prethodno oblikovani Contour 4 Shell Fit tehnologija koja dolazi uz svaki My Fit System.

● Powercage Construction – Da bi poboljšao prenos snage, performanse i udobnost, Dalbello je izumio novi POWERCAGE. Ideja je dodati spoljni armaturni kavez napravljen od čvršćeg materijala na još mekši i udobniji spoljni dio cipele. Asimetrično grananje POWERCAGE-a podržava optimalnu raspodjelu opterećenja svih sila i izbjegava deformaciju ski cipele. Pored toga, to vodi do glatkog i progresivnog fleksa pokretanja, dajući tu dodatnu snagu kako bi dobili potpunu kontrolu čak i pri skijanju pri velikim brzinama i radikalnim okretima.

● Grip Walk – Novi Dalbello cipela-vez sistem poboljšava udobnost hodanja i performanse skijanja.
– Zakrivljeni gumeni đon ( umetci peta / prsti) omogućava prirodnije i udobnije hodanje u ski cipelama.
– Visoko-profilisan i na klizanje otporan đon, obezbjeđuje dodatnu trakciju i sigurnost, na mokrim, ledom i snijegom pokrivenim površinama.
– Kompatibilne sa svim “ Grip Walk Ready “ vezovima.

● 3D Grip Texture – Nepravilan strukturalni šablon nove 3D GRIP TEXTURE daje ovaj ekstra grip prilikom hodanja na uređenim stazama, padinama ili svežem snijegu i pozitivno utiče na uravnoteženu čvrstoću ski cipele. 3D GRIP TEXTURE dodaje materijal pravo na mjesto gde je potreban za ojačanje donjeg dijela ski cipele za poboljšani prenos snage od ski cipele do skije. Pored toga, struktura izbjegava ogrebotine i poboljšava ukupnu trajnost.

● Contour 4 Fit Concept – Exclusive Dalbello Technology – anatomski unutrašnji oblik spoljnjeg dijela čizme. Kreiranjem 4 unutrašnje komfor zone ( peta, prsti, zglob i ris ) obezbjeđuje se blisko i precizno prijanjanje, neposredan komfort i minimizira porteba za modifikacijom spoljnjeg dijela čizme.

● Drive & Control technology – Drive & Control je evolucija Contour 4 tehnologije, izuzetan dizajn iz Dalbella, koji prati anatomske konture stopala, ova tehnologija obezbjeđuje savršenu kombinaciju: kontrola nad skijama ( uža cipela na peti ) i udobnosti ( šira cipela na prstima ).

Drive & Control Zone
– Precizno držanje pete – ograničavanje pokreta za potpunu kontrolu nad skijama i direktan prenos snage.

Comfort Zone & Wrapping Zone
– Više prostora za veću udobnost – bolja cirkulacija krvi i veća toplota – više zabave i više vremena provedenog na padinama.

● Locked cuff (fiksan gornji zadnji dio cipele) – Locked cuff povećava zadnju podršku i minimizira cuff flex. Skijaši smatraju da je cipela odzivnija, snažnija i preciznija.

● 4 Mikroregulacione aluminijumske kopče – za fino podešavanje okretanjem osovine kopče u lijevu ili desnu stranu.

● IF Performance označava neposredno prianjanje u prvom koraku i još uvek daje priliku da se 60% uloška podesi u roku od 4 minuta. Njegova srednje gustina ultralon pjene osigurava odlične performanse i ugodno prianjanje.

 

Customer Reviews