DALBELLO ASPIRE 50

-20%

DALBELLO ASPIRE 50

100,00  80,00 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

Dalbello Aspire 50… ski cipele za početnice

Izuzetno udobna i topla cipela sa easy on/off funkcijom… Ciljna grupa skijaša:  početnice i rekreativne skijašice koji skijaju iz zabave.

Dalbellova popularna Aspire serija, je jedinstvena u svojoj klasi. Preklapanje sa 4 kopče, visok kvalitet i visoke tehnologije. Razvijene za rekreativne skijašice, koji traže veoma praktične i jednostavne ski cipele.

Otkrijte zašto su Aspire modeli izbor skijašica za ležeran fit i uglađen flex, za udobnost i toplinu tokom cjelodnevnog skijanja.

„Fit for Women“ Dalbello-ve ski cipele koje su posebno projektovane sa jedinstvenim fit-om i performansama potrebnim ženama. Sve Dalbello ženske skijaške cipele karakteriše: specijalni udobni kalup, prilagođen morfologiji ženskih stopala, specijalne tkanine i izolacioni materijali koji su meki, topli, obloženi, udobni i strukturalni materijali koji su lakši i fleksibilniji od onih koje se koriste u odgovarajućim muškim modelima cipela.

Dodatne informacije

Težina 5 kg
Boja

,

Ski cipele-flex indeks

Pol

Specifikacija & Tehnologija

 • Series / Piste
 • Flex index: 50
 • Širina cipele: 104mm
 • Materijal: donji dio cipele dbHylite / gornji deo cipele dbHylite
 • Classic Overlap Architecture
 • Bi-Injected, Easy Entry Overlap
 • X-Module Cuff Volume Expansion
 • Grip Walk
 • Promenjivi đon DuraGrip ( prednji i zadnji umetci )
 • Alu kopče – Mikroregulacione
 • Široka Velcro - čičak traka
 • Uložak-postava / Supercomfort Lady

Classic overlap design - dizajn sa preklapanjem gornjih panela i promenjivim volumenom, omogućava lako obuvanje, prilagodljivost različitim oblicima stopala, udobno i ravnomjerano držanje stopala.

Bi-Injection technology - 2 različite gustine polimera u jednoj strukturi; mekana plastika za udoban flex i lakše obuvanje i izuvanje, tvrda plastika za bolje upravljanje i kontrolu.

X-Module Cuff Volume Expansion - Za poboljšan komfor gornjeg dijela čizme. Mogućnost uklanjanja umetka omogućava povećanje obima otvora gornjeg dijela čizme.

dbHylite - savršen spoj tehno-polimera, izuzetno lagan polimer koji pruža vrhunske anti- šok performanse i kontrolu vibracija.

Grip Walk - novi Dalbello cipela-vez sistem poboljšava udobnost hodanja i performanse skijanja.
Zakrivljeni gumeni đon ( umetci peta / prsti) omogućava prirodnije i udobnije hodanje u ski cipelama.
Visoko-profilisan i na klizanje otporan đon, obezbjeđuje dodatnu trakciju i sigurnost, na mokrim, ledom i snijegom pokrivenim površinama.
Kompatibilne sa svim " Grip Walk Ready " vezovima.

DuraGrip - promenjivi dugotrajni poliuretanski umetci (peta / prsti) nude odličnu otpornost na habanje prilikom hodanja.

4 Mikroregulacione aluminijumske kopče - za fino podešavanje okretanjem osovine kopče u lijevu ili desnu stranu.

Supercomfort Lady Fit - posebno projektovana ""Fit for Women"" uložak-postava, sa jedinstvenim fit-om i performansama prilagođenim morfologiji ženskih stopala.
Supercomfort Fit - uložak-postava od specijalnih tekstila i izolacionih materijala omogućava ležeran fit, cjelodnevnu udobnost i toplinu sportskim i rekreativnim skijašima.

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

* Novo!!!: Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 12 mjeseci bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa T-Com Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

* Kupovina na kredit preko La Rata kreditnih kartica Societe Generale banke do 12 mjesečnih rata bez kamate.

* Za sve zaposlene i penzionere koji primaju platu / penziju preko Societe Generale banke, a žele lako i po odličnim uslovima ostvariti kupovinu na rate preko Visa Electron kartica:

Partner krediti u saradnji sa Societe Generale bankom koja Vam omogućava kupovinu u prodavnici "Tempo" na kredit na 2 ili 3 mjesečne rate bez kamate sa POB, PB ili Visa electron karticom preko koje primate platu/penziju. U momentu kupovine na kartici mora postojati minimum sredstava u iznosu jedne rate+50% da bi transakcija bila uspješna. U momentu kupovine sa kartice se zadužuje iznos u visini samo jedne rate, a ostale po jednakim mjesečnim intervalima koji slijede.

Broj artikla: 5504
Brend: