AKTIVNI VEŠ VIKING ŽENSKI ILSA dark grey Original price was: 55,00 €.Current price is: 44,00 €.
Nazad na proizvode
AKTIVNI VEŠ VIKING DJEČIJI ARCTIS black Original price was: 42,00 €.Current price is: 33,60 €.

AKTIVNI VEŠ VIKING DANTE black/anthracite

Original price was: 55,00 €.Current price is: 44,00 €.

Šifra proizvoda: 6110
3 People watching this product now!

Opis proizvoda

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspješna na poljskom tržištu kao distributer svjetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji, Crnoj Gori i Njemačkoj.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 1,00 kg
Pol

Brand

Boja

Odjeća - veličina

, , ,

Specifikacija

Viking Base Layer Level 2, nosi se kao osnovni sloj ispod redovne ( sportske ) odjeće.

  • Materijal: 59% Polyamide/ 32% Polyester/ 9% Elastane
  • Brzo sušenje
  • Ravni šavovi
  • Visoka fleksibilnost
  • Udobna
  • Druga koža

Tokom visokih energetskih aktivnosti, tijelo naporno radi da reguliše temperaturu. Base Layer je dizajniran da smanjili to opterećenje, projektovan da telo drži hladnim kada se znojite i toplim kada Vam je hladno.
Proizveden bez šavova kako bi se osigurala dodatna udobnost.
Tkanina nudi odlične paropropusne osobine, elastin omogućava veliki raspon pokreta.
Specifičan dizajn omogućava vrhunsko prijanjanje i prilagodljivost tijelu, pruža savršenu podršku, prati svaki pokret savršeno, obezbeđuje lake pokrete, udobnost i kompatibilnost sa spoljnim slojem odjeće.

Base Layer Level 2
Linija bešavnih proizvoda. Veoma elastičan, savršeno se uklapa u oblik tijela. Upotreba mrežaste strukture, u zonama prekomjernog znojenja, povećava apsorpciju vlage. Dodatna tkanina na laktovima i koljenima štiti od udara i pruža dodatnu izolaciju. Base Layer ima antistatične i anti-alergijske osobine sprečava alergije i iritaciju.
Posebno se preporučuje za aktivnosti kao što su skijanje, snowboarding, hiking, rekreacija na otvorenom, planinarenje, zimski izleti.

Customer Reviews