TROTINET STREET SURFING SYKO Black Mint

199,00 

Šifra proizvoda: 9034-BLK/MINT
6 People watching this product now!

Opis proizvoda

Street Surfing SYKO Black Mint je visokokvalitetni stunt skuter dizajniran za vožnju slobodnim stilom. Ovaj skuter ima elegantan crni dizajn s mint akcentima, dajući mu agresivan i moderan izgled. Napravljen imajući na umu izdržljivost, Syko Scooter je napravljen od čvrstog aluminijskog okvira, pružajući laganu, ali čvrstu osnovu za vozače za izvođenje trikova i vratolomija. Može izdržati strogost intenzivne vožnje slobodnim stilom, osiguravajući dugotrajno i ugodno iskustvo.
Skuter je opremljen ojačanim upravljačem Y-bara koji nudi odličnu kontrolu i stabilnost tokom izvođenja trikova. Visina upravljača se može podesiti prema željama vozača, što omogućava udobno i prilagođeno iskustvo vožnje.

Syko Scooter takođe ima visokokvalitetne poliuretanske točkove diametra 100 mm, koji pružaju glatku i efikasnu vožnju. Ovi točkovi su dizajnirani za hvatanje različitih površina, poboljšavajući performanse skutera i omogućavajući vozačima da s lakoćom izvode trikove. Uz to, skuter dolazi sa robusnom kočnicom zadnjeg blatobrana, pružajući pouzdanu snagu zaustavljanja kada je to potrebno. Ova karakteristika osigurava sigurnost i kontrolu vozača, posebno tokom manevara velikom brzinom.

Bilo da ste početnik ili napredni vozač, STREET SURFING SYKO dizajniran je da zadovolji vozače svih nivoa vještina. Njegova kombinacija stila, izdržljivosti i upravljivosti čine ga idealnim izborom za vozače zainteresovane za freestyle skutere. Zato uzmite svoj Syko Scooter i pripremite se da krenete ulicama sa stilom!

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 4,5 kg
Trotineti-tip

Trotineti-nosivost

Brand

Specifikacija

• 21″ x 4,72″ 6061-T6 Aluminijumskai deck,
sa prednjim i zadnjim najlonskim umecima za palubu
• Chromoly T-šina 570 mm
• Četvorostruka stezaljka sa SCS kompresijskim sistemom
• Glava sa CNC otvorom
• Najlonska kočnica
• Ekstra široka ručka TPE ručke sa efektom vrtložne boje
• 120 mm visoki točkovi sa aluminijskim šupljim jezgrom
• Abec 9 ležajevi

Customer Reviews