NAOČARE UVEX SGL 706 black

52,00 

Šifra proizvoda: 4150-2
3 People watching this product now!

Opis proizvoda

UV-EX = UltraViolet EXcluded – UV zračenje isključeno!

Your perfect trail accessory

Ogledalo staklo, sa robusnim okvirom i sa klasičnim dizajnom za brdski bicikl: ove naočare su idealne svuda, savršeno pristaju i štite vas 100% od štetnih UV zraka.

Životni stil ili naočare za planinske bicikliste? Uz Uvex Sportstyle 706, dobijate oboje. Njihov robustan dizajn okvira čini ih savršenim za sve vaše staze i neće vam stalno smetati. Upravo suprotno: nude šire vidno polje, dok vam mirrored litemirror stakla pružaju pouzdanu zaštitu od UV zraka i minimiziraju dosadni odsjaj. Praktična karakteristika: otvori za ventilaciju na ivici stakla drže ih bez magle. Možete ih prilagoditi po potrebi pomoću podesivih jastučića za uši i jastučića za nos. Za super sigurno prianjanje.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,3 kg
Brand

Specifikacija

  • Boja okvira: black
  • Boja stakla: litemirror silver (cat. 3)
  • 100% UVA, UVB, UVC zaštita
  • Litemirror / zaštitni reflektujući premaz
  • Materijal stakla: makrolon ( polikarbonat )
  • Otporna na ogrebotine i lomove
  • Optički savršeno ispravne / bez izobličenja
  • Anti-alergijski, meki jastučići za nos i uši
  • Individualno podešavanje jastučića
  • Ventilacija u staklima

 

Tehnologije 

● UV zaštita

Filteri koji apsorbuju UV zračenja ugrađeni direktno u sirovinu štite mrežnjaču 100% od štetnih UV zraka.

Sva stakla pružaju 100% UVA, UVB i UVC zaštitu.

To je takođe osnova imena kompanije: UV-EX = UltraViolet EXcluded – UV zračenje isključeno!

 

● Litemirror

Ogledala stakla izgledaju trendy – dok naporno rade. Nude dodatnu zaštitu od infracrvenih zraka. Reflektujući ih i držeći ih dalje od očiju.

Reflection technology se ističe dizajnom i funkcionalnošću. Staklo prekriveno sa do 18 slojeva filma ima efekat slike i, pored toga, štiti od infracrvenog zračenja talasne dužine od 780nm do 1000nm. Specijalni pigmenti u polimernom staklu aktiviraju filter koji eliminiše i apsorbuje ovo zračenje. Termičko opterećenje je značajno smanjeno, čime se smanjuje dehidracija i zamor očiju – sprečava se siva magla.

 

● Decentered lens technology

Stakla bez distorzija

Decentered lens technology za jasan vid bez izobličenja.

Pogodno za akcione sportove koji ne ostavljaju mesta greškama. Izobličenja i zakrivljenosti u vidnom polju mogu da ometaju pažnju. Uvex Class 1 injected, decentered stakla osiguravaju jasan vid bez izobličenja.

 

● Uvex break resistant

Uvex naočare su testirane u skladu sa EN ISO 12312-1:2013 standardom. Ovo uključuje zahtevni impact test, u kojem se čelična kugla od 6mm, težine 0,86g, ispaljuje na staklo brzinom od 45m/s (162 km/h).

 

● Robust and anti-scratch

Polikarbonatna stakla rade na temperaturama do -40 °C bez gubitka mehaničke čvrstoće. Specijalni premaz štiti od ogrebotine.

 

● Meki jastučići za nos i uši

Naočare savršeno pristaju kada ih ne možete osetiti. Mekani jastučići za nos i mekani krajevi kod slepoočnice obezbeđuju udobnost nošenja bez pritiska.

 

 

Više o proizvodu: UVEX

Customer Reviews