NAOČARE UVEX LGL 36 CV grey-plasma

85,00 

Šifra proizvoda: 3188-2
5 People watching this product now!

Opis proizvoda

UV-EX = UltraViolet EXcluded – UV zračenje isključeno!

Roll on summertime!

LGL 36 CV su vaše naočare za aktivne sportove i za opuštanje na plaži – Uvek Colorvision® stakla garantuju kontrastno gledanje, dok ležerni okvir i cool dizajn stvaraju prepoznatljiv, moderan izgled.

Nikada ne možete imati previše leta: sastajanje sa prijateljima u kafićima, veslanje na rekama i jezerima, jednodnevni izleti u planine. Koje vam još doba godine omogućava da budete aktivni na toliko različitih načina? Ima smisla imati par funkcionalnih sunčanih naočara koje i dalje izgledaju dobro. Uvex LGL 36 CV je idealan pratilac za svaku aktivnost gde je vašim očima potrebna zaštita od sunca. Njihova ogledala stakla sa Uvek Colorvision tehnologijom pružaju briljantno iskustvo gledanja – u planinama, u gradu i na vodi. A klasičan moderan okvir i moderan dizajn daju Uvex LGL 36 CV prepoznatljiv izgled.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,3 kg
Brand

Specifikacija

  • Boja okvira: grey
  • Boja stakla: colorvision® mirror plasma (cat. 3)
  • 100% UVA, UVB, UVC zaštita
  • Materijal stakla: makrolon ( polikarbonat )
  • Otporna na ogrebotine i lomove
  • Optički savršeno ispravne / bez izobličenja

 

Tehnologije

 

> ● UV zaštita

Filteri koji apsorbuju UV zračenja ugrađeni direktno u sirovinu štite mrežnjaču 100% od štetnih UV zraka.

Sva stakla pružaju 100% UVA, UVB i UVC zaštitu.

To je takođe osnova imena kompanije: UV-EX = UltraViolet EXcluded – UV zračenje isključeno!

 

● Uvex ColorVision

Izuzetna Uvex ColorVision tehnologija dizajnirana je za vizualne zahteve i svetlosne uslove svakog okruženja i za svaki sport. Bez obzira gde se nalazite. Bez obzira šta radite. Tri inovativne boje filtera Uvex ColorVision stakla pružaju jedinstven kontrast i savršenu viziju – na bilo kojoj stazi, u gradu ili na otvorenom. Za bolje performanse i sigurnost.

Uvex ColorVision tehnologija povećava kontrast i pruža još živopisnije boje.

Daily
For more brilliance.
Dailyi filter svakodnevni život čini potpuno novim iskustvom. Prirodne boje postaju jasnije i sjajnije u novom svetlu. Udoban, moderan, u trendu.

 

● Uvex break resistant

Uvex naočare su testirane u skladu sa EN ISO 12312-1:2013 standardom. Ovo uključuje zahtevni impact test, u kojem se čelična kugla od 6mm, težine 0,86g, ispaljuje na staklo brzinom od 45m/s (162 km/h).

 

● Robust and anti-scratch

Polikarbonatna stakla rade na temperaturama do -40 °C bez gubitka mehaničke čvrstoće. Specijalni premaz štiti od ogrebotine.

 

 

Više o proizvodu: UVEX

Customer Reviews