KACIGA SCOTT VIVO PLUS

KACIGA SCOTT VIVO PLUS

95,00 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

Scott Vivo Plus je kaciga koja obezbjeđuje ultimativnu sigurnost tokom vožnje. Konstruisana proslavljenom In Mold tehnologijom, uz dodatnu sigurnost integrisanog MIPS sistema za zaštitu od povreda mozga usled lateralnih udaraca u glavu, koji su inače najčešći slučaj tokom neželjenih padova, zatim proširene pokrivenosti glave i optimizovane geometrije i na kraju vrhunskog MRAS2 sistema, možete se osjećati sigurno bez obzira kakvom god sekcijom se vozite.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg
Boja

, ,

Kacige-namjena

,

Kacige-veličina

,

Konstrukcija: PC-In-Mold... Tokom procesa proizvodnje u kalupu, spoljni omotač od polikarbonatnog materijala se pod velikim pritiskom i visokom temperaturom integriše sa zaštitnom folijom od pjene, koja stvara super laganu spoljašnju školjku. Sa smanjenom težinom i fizičkom masom oko glave, kacige sa In Mold tehnologijom su udobnije od tradicionalnih kaciga
MIPS sa SCOTT AIR tehnologijom: Ako tražite najbolju zaštitu koju novac može kupiti, onda ne tražite dalje. Scottove kacige sa integrisanim MIPS sistemom za zaštitu mozga nude potpuno novu dimenziju sigurnosti. Bez obzira gdje i kako vozite, odaberite Scott Vivo Plus kacigu i podignite svoju sigurnost na najveći mogući nivo.

MIPS - Multi-directional Impact Protection System.
Scott & MIPS rade zajedno na razvoju bezbjednosti kaciga još od 2011. Ova bliska poslovna saradnja i Scott-ovo višedecenijsko iskustvo u razvoju kaciga, omogućili su potpunu integraciju MIPS sistema zaštite mozga u Scott kacige. MIPS karakteristični žuti dodatni sloj niske frikcije nalazi se između glave i kacige. On ima za cilj da zaštiti mozak od udara pod uglom, umanjujući rotacionu akceleraciju mozga, koja je najčešći uzrok povreda moždanog tkiva.
Posebna pažnja je stavljena na obezbjeđivanje integracije MIPS tehnologije u kacigu, a da pri tom ne ometa prijanjanje, udobnost i ventilaciju.
Nošenjem kacige na glavi nećete ni primijetiti da je MIPS tu, a pri tom možete biti sigurni da ste u slučaju pada veoma, veoma dobro zaštićeni.

Fit sistem: MRAS fit sistem... Sistem Micro Rotary Adjustment II je SCOTT-ov vrh sistema za pričvršćivanje kacige na glavu koji nudi neuporedivu udobnost, podešavanje i stabilnost. Posjeduje i optimizovan ergonomski fit koji je dizajniran za besprekoran rad sa kacigom i podstavom. Takođe ima ergonomski indeksirani točkić koji se lako koristi i omogućava jednostavno i brzo prilagođavanje.
Ventilacija:  Strateški postavljeni spoljni otvori povezuju se s velikim unutarnjim kanalima za hlađenje, osiguravajući da Vam ova SCOTT kaciga uvijek omogući nesmetano prijanjanje i odličnu ventilaciju.
Visor: Podesivi vizir

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

* Novo!!!: Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 12 mjeseci bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa T-Com Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

* Kupovina na kredit preko La Rata kreditnih kartica Societe Generale banke do 12 mjesečnih rata bez kamate.

* Za sve zaposlene i penzionere koji primaju platu / penziju preko Societe Generale banke, a žele lako i po odličnim uslovima ostvariti kupovinu na rate preko Visa Electron kartica:

Partner krediti u saradnji sa Societe Generale bankom koja Vam omogućava kupovinu u prodavnici "Tempo" na kredit na 2 ili 3 mjesečne rate bez kamate sa POB, PB ili Visa electron karticom preko koje primate platu/penziju. U momentu kupovine na kartici mora postojati minimum sredstava u iznosu jedne rate+50% da bi transakcija bila uspješna. U momentu kupovine sa kartice se zadužuje iznos u visini samo jedne rate, a ostale po jednakim mjesečnim intervalima koji slijede.

Boja
Bijela
Crna
Plava

Obriši izbor
Broj artikla: 3515
Brend: