KACIGA SCOTT TAGO PLUS Fire Orange

135,00 

Šifra proizvoda: 3989-2
6 People watching this product now!

Opis proizvoda

SCOTT Tago Plus je sveobuhvatna kaciga za stazu koja se može lako koristiti na najtežim uzbrdicama kao i na strmim nizbrdicama. Kompatibilna sa brilama i sunčanim naočalama, savršen je izbor za staze i sve planinske terene. Djelimično je napravljena od recikliranih materijala. EPS pjena i kaiševi su u potpunosti reciklirani.

Raspon upotrebe – All Mountain, Trail, Enduro

In mold – Scott biciklistička kaciga proizvedena „In-Mold“ tehnologijom. Proces spajanja, spoljnog ( PC ) i unutrašnjeg ( EPS ) sloja, obezbjeđuje sigurnu zastitu u slučaju udarca, malu težinu i velike ventilacione otvore. Tokom In-Mold procesa proizvodnje, spoljna školjka od polikarbonatnog materijala je spojena sa EPS pjenom koja upija udarce, stvarajući super laganu kacigu. Sa smanjenom težinom i masom koja okružuje glavu, In-Mold kacige su udobnije od tradicionalnih kaciga.

Extended Coverage – Medicinska istraživanja su nam pomogla u otkrivanju ključnih oblasti ranjivosti na glavi. Ova kaciga je dizajnirana sa obimnom nižom zaštitom kako bi zaštitile ove ključne oblasti.

MIPS – Multi-directional Impact Protection System.

Ako tražite najbolju zaštitu koju novac može kupiti, ne tražite dalje. SCOTT kacige sa integrisanim MIPS® sistemom za zaštitu mozga nude potpuno novu dimenziju bezbijednosti. Bez obzira gdje i kako vozite, izaberite SCOTT kacigu i podignite nivo svoje bezbijednosti na maksimum! Scott & MIPS rade zajedno na razvoju bezbijednosti kaciga od 2011. Ova bliska poslovna saradnja i Scott-ovo višedecenijsko iskustvo u razvoju kaciga, omogućili su potpunu integraciju MIPS sistema zaštite mozga u Scott kacige. MIPS karakteristični žuti dodatni sloj niske frikcije, nalazi se između glave i kacige. On ima za cilj da zaštiti mozak od udara pod uglom, umanjujući rotacionu akceleraciju mozga, koja je najčešći uzrok povreda moždanog tkiva. Posebna pažnja je stavljena na obezbjeđivanje integracije MIPS sistema u kacigu, a da ne ometa prijanjanje, udobnost i ventilaciju. Nošenjem kacige na glavi nećete ni primijetiti da je MIPS tu, ali možete biti sigurni, da ste u slučaju pada veoma dobro zaštićeni.

● HALO Fit sistem – SCOTT-ov vrhunski HALO Fit sistem pruža lakoću prilagodljivosti i udobnost bez premca. Lako pronađite savršenu visinu zadnjeg ergonomskog postolja dok vam je kaciga na glavi i birajte savršeni pritisak pomoću prekrasno dizajniranog točkića za mikro podešavanje. Rezultat je SCOTT-ova najbolja kaciga ikad, kaciga koja se prilagođava obliku vaše glave i ostavlja vam osjećaj sigurnosti i fokusiranja na vožnju.

OPTIMIZED VENTING – Strateški postavljeni spoljni otvori za ventilaciju se povezuju sa opsežnim unutrašnjim kanalima za hlađenje.

 ● Lako podesiv kaiš i razdjelnici, obezbeđuju maksimalnu udobnost i pravilno pozicioniranje kacige na glavi.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,27 kg
Brand

Kacige-namjena

Kacige-veličina

,

Specifikacija

  • MIPS® sistem za zaštitu mozga koji sadrži besprijekornu integraciju sa Fit sistemom
  • Ugrađeni sistem HALO 360 sa gumenim točkićem za podešavanje
  • Mikroškoljka od polikarbonata
  • Produžena zaštita na potiljku
  • Optimizovana ventilacija
  • Proširena pokrivenost
  • Otporan na lomljenje
  • Podesivi vizir
  • Prozori za odlaganje sunčanih naočala
  • Skladište za naočale

Customer Reviews