KACIGA SCOTT GROOVE PLUS PURPLE

75,00 

Šifra proizvoda: 4317-PURPLE
8 People watching this product now!

Opis proizvoda

Scott Groove PLUS je elegantna kaciga koja se fokusira na sigurnost, podjednako kako u gradu, po lokalnim turama, kao i na tehnički najzahtjevnijim stazama. Njen integrisani MIPS® sistem zaštite mozga i povećana pokrivenost glave kombinuju se kako bi ponudili vodeću zaštitu od udara u toj cjenovnoj klasi. Sveden dizajn i podesivi fit sistem osiguravaju da izgledate i da se osećate sjajno gdje god da vozite.

Scott biciklistička kaciga proizvedena „In-Mold“ tehnologijom. Proces spajanja, spoljnog ( Microshell ) i unutrašnjeg ( EPS ) sloja dvije različite gustine obezbjeđuju sigurnu zastitu u slučaju udarca, malu težinu i velike ventilacione otvore.
MIPS – Multi-directional Impact Protection System.
Scott & MIPS rade zajedno na razvoju bezbjednosti kaciga još od 2011. Ova bliska poslovna saradnja i Scott-ovo višedecenijsko iskustvo u razvoju kaciga, omogućili su potpunu integraciju MIPS sistema zaštite mozga u Scott kacige. MIPS karakteristični žuti dodatni sloj niske frikcije, nalazi se između glave i kacige. On ima za cilj da zaštiti mozak od udara pod uglom, umanjujući rotacionu akceleraciju mozga, koja je najčešći uzrok povreda moždanog tkiva.
Posebna pažnja je stavljena na obezbjeđivanje integracije MIPS u kacigu, a da ne ometa prijanjanje, udobnost i ventilaciju.
Nošenjem kacige na glavi nećete primijetiti da je MIPS tu, ali možete biti sigurni da ste u slučaju pada veoma dobro zaštićeni.
Mikro Rotacioni sistem podešavanja, M.R.A.S., sa automatskim sistemom zaključavanja, osigurava precizno prilagođavanje obliku glave, garantuje udobno prijanjanje kacige na glavi.
Extended Coverage – Medicinska istraživanja su nam pomogla u otkrivanju ključnih oblasti ranjivosti na glavi. Ova kaciga je dizajnirana sa obimnom nižom zaštitom kako bi zaštitile ove ključne oblasti.
Lako podesiv kaiš i razdjelnici, obezbjeđuju maksimalnu udobnost i pravilno pozicioniranje kacige na glavi.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,3 kg
Kacige-namjena

, ,

Brand

Kacige-veličina

Specifikacija

Specifikacija:

  • In-Mold tehnologija
  • MIPS – Multi-directional Impact Protection System
  • Extended Coverage
  • sistem prilagođavanja M.R.A.S.
  • lako podesivi kaiš brade
  • anti-alergijski jastučići
  • materijal spoljnog sloja kacige: Polycarbonate Micro Shell
  • materijal unutrašnjeg sloja: Polystyrene EPS/materijal velike gustine
  • težina: 270g

Customer Reviews