KACIGA SCOTT ARX PLUS Paprika Orange

99,00 

Šifra proizvoda: 4264-9
8 People watching this product now!

Opis proizvoda

Scott Arx Plus… kada se vrhunska stvar učini još boljom. Sve što su inženjeri iz Scott-a godinama učili o Scott high-end racing kacigama uticalo je na ARX – univerzalnu i svestranu MTB i ROAD kacigu. Lagana Arx Plus, dizajnirana za entuzijaste i sportiste visokih performansi, impresionira sjajnom ventilacijom, dobro osmišljenim MIPS® sistemom za zaštitu mozga i prilagođenim karakteristikama kao što su jednostavan sistem za podešavanje i skidajući vizir.e povezuju sa opsežnim unutrašnjim kanalima za hlađenje. Lako podesiv kaiš i razdjelnici, obezbjeđuju maksimalnu udobnost i pravilno pozicioniranje kacige na glavi.

● In mold

Scott biciklistička kaciga proizvedena „In-Mold“ tehnologijom. Proces spajanja, spoljnog ( PC ) i unutrašnjeg ( EPS ) sloja, obezbjeđuje sigurnu zastitu u slučaju udarca, malu težinu i velike ventilacione otvore. Tokom In-Mold procesa proizvodnje, spoljna školjka od polikarbonatnog materijala je spojena sa EPS pjenom koja upija udarce, stvarajući super laganu kacigu. Sa smanjenom težinom i masom koja okružuje glavu, In-Mold kacige su udobnije od tradicionalnih kaciga.

● MIPS – Multi-directional Impact Protection System.

Ako tražite najbolju zaštitu koju novac može kupiti, ne tražite dalje. SCOTT kacige sa integrisanim MIPS® sistemom za zaštitu mozga nude potpuno novu dimenziju bezbijednosti. Bez obzira gdje i kako vozite, izaberite SCOTT kacigu i podignite nivo svoje bezbijednosti na maksimum! Scott & MIPS rade zajedno na razvoju bezbijednosti kaciga od 2011. Ova bliska poslovna saradnja i Scott-ovo višedecenijsko iskustvo u razvoju kaciga, omogućili su potpunu integraciju MIPS sistema zaštite mozga u Scott kacige. MIPS karakteristični žuti dodatni sloj niske frikcije, nalazi se između glave i kacige. On ima za cilj da zaštiti mozak od udara pod uglom, umanjujući rotacionu akceleraciju mozga, koja je najčešći uzrok povreda moždanog tkiva. Posebna pažnja je stavljena na obezbjeđivanje integracije MIPS sistema u kacigu, a da ne ometa prijanjanje, udobnost i ventilaciju. Nošenjem kacige na glavi nećete ni primijetiti da je MIPS tu, ali možete biti sigurni, da ste u slučaju pada veoma dobro zaštićeni.

● M.R.A.S. Fit sistem

M.R.A.S. – Mikro Rotacioni sistem podešavanja nudi potpunu prilagodljivost kako bi se obezbijedilo prilagođeno i udobno pristajanje za vaš oblik glave. Podesite visinu zadnjeg ergonomskog ležišta i podesite savršeni pritisak pomoću točkića za mikro podešavanje. MRAS osigurava da vaša kaciga sigurno i udobno pristaje, ostavljajući vam da se fokusirate na put ili stazu ispred vas.

● OPTIMIZED VENTING

Strateški postavljeni spoljni otvori za ventilaciju se povezuju sa opsežnim unutrašnjim kanalima za hlađenje.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,27 kg
Brand

Kacige-namjena

Kacige-veličina

Specifikacija

  • In-Mold tehnologija
  • MIPS – Multi-directional Impact Protection System
  • Scott Optimized Venting
  • Sistem prilagođavanja MRAS 3
  • Lako podesivi kaiš brade
  • Prilagodljivi open cell jastučići
  • Uklonjivi vizir
  • Materijal spoljnjeg sloja kacige: Polycarbonate Micro Shell
  • Materijal unutrašnjeg sloja: dvije različite gustine – Polystyrene EPS
  • Težina: 270g

Customer Reviews