KACIGA SCOTT ARGO PLUS Black Matt

85,00 

Šifra proizvoda: 3625-1
7 People watching this product now!

Opis proizvoda

Scott Argo Plus je lagana kaciga za stazu, koja je dizajnirana da vam pomogne da se penjete i spuštate sa samopouzdanjem. Pruža superiornu sigurnost sa proširenom pokrivenošću i integrisanim MIPS® sistemom za zaštitu mozga za rotacione udare. Njena optimizovana ventilacija će vas rashladiti čak i na najstrmijim usponima, a prostor za odlaganje za sunčane naočare na zadnjem dijelu kacige će sigurno i udobno čuvati vaše naočare za sunce. Ni ovoj laganoj kacigi sa puno funkcija ne nedostaje stila!

● In mold – Scott biciklistička kaciga proizvedena „In-Mold“ tehnologijom. Proces spajanja, spoljnog ( PC ) i unutrašnjeg ( EPS ) sloja, obezbjeđuje sigurnu zastitu u slučaju udarca, malu težinu i velike ventilacione otvore. Tokom In-Mold procesa proizvodnje, spoljna školjka od polikarbonatnog materijala je spojena sa EPS pjenom koja upija udarce, stvarajući super laganu kacigu. Sa smanjenom težinom i masom koja okružuje glavu, In-Mold kacige su udobnije od tradicionalnih kaciga.

● EXTENDED COVERAGE – Medicinska istraživanja su nam pomogla u otkrivanju ključnih oblasti ranjivosti na glavi. Ova kaciga je dizajnirana sa obimnom nižom zaštitom kako bi zaštitile ove ključne oblasti.

● MIPS – Multi-directional Impact Protection System.

Ako tražite najbolju zaštitu koju novac može kupiti, ne tražite dalje. SCOTT kacige sa integrisanim MIPS® sistemom za zaštitu mozga nude potpuno novu dimenziju bezbijednosti. Bez obzira gdje i kako vozite, izaberite SCOTT kacigu i podignite nivo svoje bezbijednosti na maksimum! Scott & MIPS rade zajedno na razvoju bezbijednosti kaciga od 2011. Ova bliska poslovna saradnja i Scott-ovo višedecenijsko iskustvo u razvoju kaciga, omogućili su potpunu integraciju MIPS sistema zaštite mozga u Scott kacige. MIPS karakteristični žuti dodatni sloj niske frikcije, nalazi se između glave i kacige. On ima za cilj da zaštiti mozak od udara pod uglom, umanjujući rotacionu akceleraciju mozga, koja je najčešći uzrok povreda moždanog tkiva. Posebna pažnja je stavljena na obezbjeđivanje integracije MIPS sistema u kacigu, a da ne ometa prijanjanje, udobnost i ventilaciju. Nošenjem kacige na glavi nećete ni primijetiti da je MIPS tu, ali možete biti sigurni, da ste u slučaju pada veoma dobro zaštićeni.

● M.R.A.S. Fit sistem – M.R.A.S. – Mikro Rotacioni sistem podešavanja nudi potpunu prilagodljivost kako bi se obezbijedilo prilagođeno i udobno pristajanje za vaš oblik glave. Podesite visinu zadnjeg ergonomskog ležišta i podesite savršeni pritisak pomoću točkića za mikro podešavanje. MRAS osigurava da vaša kaciga sigurno i udobno pristaje, ostavljajući vam da se fokusirate na put ili stazu ispred vas.

● OPTIMIZED VENTING – Strateški postavljeni spoljni otvori za ventilaciju se povezuju sa opsežnim unutrašnjim kanalima za hlađenje.

 ● Lako podesiv kaiš i razdjelnici, obezbeđuju maksimalnu udobnost i pravilno pozicioniranje kacige na glavi.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,27 kg
Brand

Kacige-namjena

Kacige-veličina

,

Specifikacija

 • In-Mold tehnologija
 • MIPS – Multi-directional Impact Protection System
 • Extended Coverage
 • Sistem prilagođavanja MRAS 3
 • Lako podesivi kaiš brade
 • Prilagodljivi open cell jastučići
 • Scott Optimized Venting
 • Prostor za odlaganje za sunčane naočare
 • Materijal spoljnog sloja kacige: Polycarbonate Micro Shell
 • Materijal unutrašnjeg sloja: Polystyrene EPS/materijal velike gustine
 • Težina: 320g

Customer Reviews