BIB. PANTALONE BIC. MUŠKE SPAKCT SHENTONG

59,90 

Šifra proizvoda: YC212002
8 People watching this product now!

Opis proizvoda

SPAKCT SHENTONG MEN – Muške biciklističke Bib pantalone (sa tregerima) dugih nogavica sa integrisanim italijanskim Dolomiti coolmax uloškom, napravljene od elastičnog materijala koji nudi savršen balans između male težine i elastičnosti. Shentong Bib pantalone su izrađene u 3D tehnologiji kako bi se savršeno uklopile uz ljudsko tijelo. Struktura kroja ovih bib pantalona savršeno pristaje ljudskom tijelu, dodatno pojačavaju performanse vožnje/treninga, a pantalone su izrađene od visoko elastične sportske tkanine od najlonskih vlakana koje posjeduju izvrsne karakteristike prilagodljivosti i elastičnosti.

Strukturu tkanine možete učiniti jasno vidljivom tek kada se pantalone obaviju oko nožnih mišića. Kompaktne su, stabilne i otporne na habanje.

Tregeri imaju dizajn  u obliku saća za brzu cirkulaciju vazduha i efikasno i konstantno zatezanje kompletnog šortsa. Učinak otklona znoja i ostranjivanje viška temperature je kod ovog modela fantastičan.
Ove Bib pantalone posjeduju potpuno novu tehnologiju šivenja, čvrste i savršeno oblikovane šavove. Spakct koristi poznatu evropsku standardnu ​​nit za šivenje.

Standard za šivenje:
12-14 igala po inču (standard šivenja ultra velike gustoće istovjetan najpoznatijim sportskim brendovima (Odlo, Scott, Craft…)
Italian Dolomiti Coolmax uložak u pantalonama ušiven je po „riblja kost“ strukturi, kako bi se održala elastičnost tokom kretanja.
Materijal uloška čini seizmički materijal visoke efikasnosti od 100 kg / m3, uvezen iz originalne fabrike Dolomiti u Italiji, koji zadovoljava zahtjeve profesionalnih biciklista. Cijeli uložak je izbušene strukture za izvrsnu prozračnost, odvođenje toplote i uklanjanje vlage.
Područje oko stopala napravljeno je od čistog i neoznačenog materijala, što ga čini ugodnim za duge vožnje. Na lijevoj nogavici nalazi se visoko reflektujući logotip za poboljšanje sigurnosnog faktora tokom noćnih vožnji ili na tamnim sekcijama. Projektovane su za bicikliste koje preferiraju biciklizam na velike i intenzivne sekcije.

Maksimalno su redukovane sve neugodnosti uzrokovane intenzivnim pedaliranjem. Silikonske trake integrisane u svim krajnjim rubovima pantalona (otvor u struku i na nogavicama).

 

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,5 kg
Boja

Brand

Odjeća-sezona

Odjeća - Tip

Odjeća - veličina

, , , ,

Pol

Specifikacija

 • Materijal: Bi-Elastic Fabric
 • Anatomski dizajn
 • Coolmax Sport Men uložak / visoka gustina pjene / velike distance
 •  ITALIA Dolomiti jastučići https://dolomiti-pads.com/
 • Silikonska elastična traka na dnu nogavica i na otvoru struka obezbjeđuje sigurno prijanjanje
 • Materijalni sastav: 82% Poliamid / 18% Elastin
 • Reflektujući logo
 • 220g/m²
 •  Njega: Pranje u mašini ili ručno na 30C, nemojte hemijski tretirati niti peglati
 • Print: Potpuno sublimacijsko štampanje
 • Sezona:  proljeće, jesen.
 • Preporučena temperatura za nošenje: 9° – 20°

Brend: SPAKCT
Tip: Muške Biciklističke Bib pantalone sa dugim nogavicama
Pol: Muški
Dužina nogavica: 1/1
Starost: Odrasla osoba

Šifra proizvoda: YC222003

Customer Reviews