BIB ŠORTS BIC. MUŠKI SPAKCT UNIVERSE II

42,90 

Šifra proizvoda: YC111014
1 People watching this product now!

Opis proizvoda

SPAKCT UNIVERSE II – Muški biciklistički Bib šorts (šorts sa tregerima) sa integrisanim italijanskim coolmax uloškom, napravljen od elastičnog materijala koji nudi savršen balans između male težine i elastičnosti. Sweet Fountain bib šorts je izrađen u 3D tehnologiji kako bi se savršeno uklopile na ljudsko tijelo. Struktura kroja ovog bib šortsa savršeno pristaje ljudskom tijelu, dodatno pojačavaju performanse vožnje/treninga, a šorts je izrađen od visoko elastične sportske tkanine od najlonskih vlakana koje posjeduju izvrsne karakteristike prilagodljivosti i elastičnosti.

Strukturu tkanine možete učiniti jasno vidljivom tek dok se šorts obavije oko nožnih mišića. Kompaktan je, stabilan i otporan na habanje.
Tregeri imaju dizajn  u obliku saća za brzu cirkulaciju vazduha i efikasno i konstantno zatezanje kompletnog šortsa. Učinak otklona znoja i ostranjivanje viška temperature je kod ovog modela fantastičan.
Ovaj bib šorts posjeduje  potpuno novu tehnologiju šivenja, čvrste i savršeno oblikovane šavove. Spakct koristi poznatu evropsku standardnu ​​nit za šivanje.

Standard za šivenje:
12-14 igala po inču (standard šivenja ultra velike gustoće istovjetan najpoznatijim sportskim brendovima (Odlo, Scott, Craft…)
Italian Dolomiti Coolmax uložak u bib šortsu ušiven je po „riblja kost“ strukturi, kako bi se održala elastičnost tokom kretanja.
Materijal uloška čini seizmički materijal visoke efikasnosti od 100 kg / m3, uvezen iz originalne fabrike Dolomiti u Italiji, koji zadovoljava zahtjeve profesionalnih biciklista. Cijeli uložak je izbušene strukture za izvrsnu prozračnost, odvođenje toplote i uklanjanje vlage.
Područje oko stopala napravljeno je od čistog i neoznačenog materijala, što ga čini ugodnim za duge vožnje. Na lijevoj nogavici nalazi se visoko reflektujući logotip za poboljšanje sigurnosnog faktora tokom noćnih vožnji ili na tamnim sekcijama. Projektovan za vozače koji preferiraju biciklizam na velike i intenzivne sekcije.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,5 kg
Boja

Brand

Odjeća-sezona

Odjeća - Tip

Odjeća - veličina

, , ,

Pol

Specifikacija

 • Materijal: Bi-Elastic Fabric
 • Anatomski dizajn
 • Coolmax Sport Man uložak / visoka gustina pjene / velike distance
 •  ITALIA Dolomiti jastučići https://dolomiti-pads.com/
 • Silikonska elastična traka na dnu nogavica i na otvoru struka obezbjeđuje sigurno prijanjanje
 • Materijalni sastav: 82% Poliamid / 18% Elastin
 • Reflektujući logo
 • 220g/m²
 •  Njega: Pranje u mašini ili ručno na 30C, nemojte hemijski tretirati niti peglati
 • Bojanje: Farbe italijanskog brenda koje ne blijede na suncu i tokom propisanog održavanja za dugotrajne živopisne boje
 • Print: Potpuno sublimacijsko štampanje
 • Sezona: ljeto, proljeće, jesen.

Brend: SPAKCT
Tip: Bib Biciklistički šorts sa tregerima i kratkim nogavicama
Pol: Muški
Dužina nogavica: 1/2
Starost: Odrasla osoba

Šifra proizvoda: YC111014

Customer Reviews