RUČICA MJENJAČA SHIMANO ALTUS SL-M315 3 B LIJEVA

19,00 

Šifra proizvoda: 4001
4 People watching this product now!

Opis proizvoda

Shimano ALTUS SL-M315 3 Rapidfire Plus lijeva – ručica koja ima lagan, ergonomski i kompaktan dizajn.
Rapidfire plus – mijenjanje brzina palcem za prelazak na veći i kažiprstom za prebacivanje na manji lančanik. Odličan ergonomski i široko prihvaćen način mijenjanja brzina. Glatko i jednostavno rukovanje je obezbijeđeno ergonomski oblikovanom ručicom, indikator brzina omogućava lako vidljiv prikaz trenutne brzine.
Dizajnirani za intenzivne MTB vožnje, ovi mjenjači nude neometano i pouzdano mijenjanje brzina na mješovitim terenskim uslovima. Odlikuju se tankim tijelom glavne poluge s optičkim displejem broja zupčanika koji se nalazi na kaseti. To znači da ćete moći vidjeti koji ste položaj prijenosa odabrali dok vozite brdski bicikl.

Razvijeni za rad s laganim mijenjanjem brzina, ovi MTB mjenjači spremni za vožnju opremljeni su Rapidfire Plus tehnologijom. Pobjednički izbor za širok raspon vozača od XC trkača do freeridera, ova tehnologija je posebno prilagođena za brzo mijenjanje brzina. Kao rezultat toga, imaćete koristi od toga što ćete moći da prebacite po tri stepena prenosa u nižu brzinu u jednom potezu i da vaš zamah teče po stazama za brdski biciklizam. Pripremljeni za sve vremenske uslove, Shimano je ove mjenjače opremio Optislick kablovima koji imaju električni obložen spoljni sloj. To znači da nećete morati da brinete da ćete ih oštetiti u vlažnim uslovima. Bilo da se vozite sa prijateljima nakon posla ili se takmičite na nekom događaju, Shimano Altus SL-M315 8 Speed ​​Rapidfire Shifters dizajnirani su za maksimalne performanse.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,2 kg
Ručice mjenjača-Broj brzina

Brand

Bicikli-namjena

,

Specifikacija

  • model: Shimano Altus SL-M315
  • Rapidfire plus lijeva ručica mjenjača
  • broj brzina naprijed: 3
  • materijal: aluminijum
  • boja: crna

Customer Reviews