MFR-TEMPO TIM NA MTB ŠAMPIONATU EVROPE

MFR-TEMPO TIM NA MTB ŠAMPIONATU EVROPE

Sjajne vijesti dolaze iz štaba Biciklističkog Saveza Crne Gore!

Na adresu Biciklističkog Saveza Crne Gore pristigao je poziv da crnogorski reprezentativci, Dragan Jašović i Demir Mulić borave u periodu od 20. jula do 01. avgusta na MTB UCI kampu, koji se ovoga puta održava u Italiji (Darfo Boario Terme). Još veća radost je to što će se u istom mjestu održati Šampionat Evrope (27.-30. jul).

Dragan i Demir su prijavljeni u „XCE“ i „XCO“ disciplini i ovo će biti prvi put da se crnogorski reprezentativci u paru takmiče na ovako velikom takmičenju.UCI (Medjunarodna biciklistička Federacija) će za naše takmičare snositi sve troškove boravka i samog Šampionata Evrope. Na takmičenju će kao gosti boraviti i članovi biciklističkog kluba MFR-Tempo, zajedno sa Predsjednikom kluba, koji će dati putu podršku našim vozačima.

Ovo je za nas ogromna prilika! Biti dio kampa je za nas privilegija, a da ne govorimo o učešću na Šampionatu Evrope. Kada uzmemo u obzir da 90% najboljih MTB biciklista dolazi iz Evrope, ovo će biti odlična prilika za test naših karakteristika. Oduvjek smo maštali da budemo dio UCI MTB kampa, da imamo priliku da naučimo nešto novo i steknemo nova poznanstva. Zahvaljujemo se prije svega Biciklističkom Savezu Crne Gore, upravnom odboru, generalnom sekretaru Siniši Milidragu i Predsjedniku BSCG Dejanu Popoviću, koji su odmah po osnivanju preuzeli pozitivne korake ka unapredjenju našeg sporta u Crnoj Gori“ – kazali su najbolji crnogorski biciklisti, Demir Mulić i Dragan Jašović.

Da naš tim ima pune ruke posla govori i činjenica da će već u četvrtak nastupiti na medjunarodnoj UCI trci u Pljevljima, zatim u subotu na Šampionatu Balkana u Grčkoj, nakon toga na par medjunarodnih trka u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, da bi krajem avgusta odbranili titule šampiona i vice šampiona u MTB-u (XCO / XCE) i drumu.

Izvor: MFR – Tempo cycling team

Podeli ovu vijest