Dostava

Dostava se vrši u saradnji sa kurirskom službom Montenomax. Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-21h. Molimo Vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i utvrdite da ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite o tome. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, preuzmite pošiljku i potpišite kuriru otpremnicu.

  Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

  Isporuka za porudžbine veće od 99,00e na teritoriji Crne Gore je besplatna. Za sve porudžbine manje od tog iznosa, cijena isporuke je 3-5e i cijenu dostave plaća kupac. Tačnu cijenu dostave će Vam saopštiti prodjni servis koji će Vas kontaktirati prije isporuke. Cijena isporuke će biti uračunata u zbirnu cijenu artikla.

Važno obavještenje:  

Artikli koji su predmet akcijskih ponuda tipa:

  • Kupi jednu – druga gratis
  • Keshiraj i vozi sam 10% / 15%/ 20%

ne potpadaju pod artikle za koje važi besplatna dostava. Ukoliko kupac želi da ostvari kupovinu artikli po akcijskim uslovima, u obavezi je robu da preuzme u našem prodajnom objektu ili da snosi troškove dostave kurijerske službe.