SNOWBOARD VEZ NITRO TEAM PRO iridium

-20%

SNOWBOARD VEZ NITRO TEAM PRO iridium

299,00  239,20 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

NITRO TEAM PRO – Pro-Caliber Performance

Nitro Team Pro snowbord vez je postao omiljeni izbor profesionalnih vozača u poslednje 2 sezone zbog svoje sposobnosti da izdrži teške udare, podršku za duboko sletanje i pruži precizan odgovor koji omogućava vozačima kao što su Torgeir Bergrem i Marcus Kleveland da pomeraju granice snowborda svakog dana od od X-Games runs do spring park jumps. Napravljen da izdrži udarce kroz koje mogu da podnesu najbolji svetski snowborderi i nudi pristajanje i udobnost koji omogućavaju napredovanje iz dana u dan.

Character

Response

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○

Freedom

●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○ ○○ ○○

Comfort

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○

 

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Snowboard vez - tip

Straptec – klasični na kaiševe

SNB Vezovi-Veličina

L, M

Specifikacija & Tehnologije

 • Stealth Air Base Frame
 • Pro Highback
 • AIR Dampening
 • 3° Canted Footbed
 • 2x4 Mini Disc with Angle Lock Feature
 • Board Saver Technology
 • Premium Locked Down Ankle Strap
 • Übergrip Toe Strap with Vibram© EcoStep™ rubber
 • Cable Reinforced Connectors and Ratchets
 • Forged Aluminum Speedwheel Buckles
 • Easy Entry Buckles and Ratchets

Boot Sizes:

 • Medium: 7,0-11 US / 25.0 - 28.5 MP /38.5 - 43.5 EU
 • Large: 11.0 - 14.0 US / 29.0 - 32.0 MP / 44 - 48 EU

● AIR DAMPENING - Najlakša tehnologija za apsorpciju udaraca na planeti upija teška slijetanja i čuva vaše pete od modrica. Ova primjetna razlika u vožnji i udobnosti ne žrtvuje nikakav odziv i kontrolu.

● 3° CANTED FOOTBED - Postavlja vaša koljena i tijelo u najprirodniji i ergonomskiji položaj na dasci. Zato ostanite duže napolju i duže se vozite!

● 2x4 MINI DISC - Evolucija na vrhuncu! Manji otisak i manji uticaj na prirodnu fleksibilnost daske, Nitro-ov mini disk postavlja standard u funkcionalnosti diska. Pored toga, nova funkcija kopčanja vam omogućava da odaberete i zaključate ugao vezova prije nego što montirate svoje vezove - postavite ih jednom, nikada ih više ne izgubite!

● BOARD SAVER TEHNOLOGIJA - Uglovi na osnovnoj ploči vezova su zaobljeni da bi se smanjila tačka tvrdog trenja gdje se spajaju vez i daska. Pored toga, zaobljeni uglovi ispod veziva omogućavaju da se daska prirodnije savija oko ležišta vezova, što omogućava prirodniju vožnju i manje stresa za dasku u ovim oblastima.

● PREMIUM LOCKED DOWN ANKLE STRAP - Premium Locked Down kaiš za zglob je dizajniran za maksimalnu reakciju i kontrolu, dok je napravljen od termo pjene gustine 45° za udobnost, 3D kičme ojačane vlaknima za performanse i asimetrično oblikovan za ultimativan fit. Ekskluzivno na Phantom Carver-u i Team Pro-u.

● ÜBERGRIP TOE STRAP WITH VIBRAM© ECOSTEP™ RUBBER - Zajedno sa VIBRAM®-om, poznatim po svojim gumenim đonovima visokih performansi, dizajnirali smo kaiš za prste koji kombinuje oblik i osjećaj našeg B.E.S.T. Convertible toe strap concept kaiša za prste sa lepljivom X trek/ ECO STEP gumom iz VIBRAM®-a. Kao rezultat toga, kaiš se prilagođava svakom obliku kutije za prste na čizmama, dok guma drži kaiš na mjestu, bez obzira na to koliko snažno gazite prilikom slijetanja, bilo da je mokro ili smrznuto.
Kontinuirano tražimo nove načine da smanjimo carbon footprint i otpad u proizvodnji, i sa zadovoljstvom objavljujemo da sada radimo sa Vibram © ECOSTEP™ gumom za manje otpada i bolji grip.

● CABLE REINFORCED CONNECTORS AND RATCHETS - Over-molded stainless steel kablovi unutar hvataljki i spojnih traka – nema više rastezanja, nema više lomova.

● FORGED ALUMINUM SPEEDWHEEL BUCKLES - Najjača i najlakša aluminijumska poluga na tržištu u kombinaciji sa glatkoćom polimernog Speedwheel-a. Ove kopče rade kao san i traju zauvijek- Bez guljenja, bez klizanja!

● EASY ENTRY BUCKLES AND RATCHETS - Ove S-zakrivljene trake sklanjaju se s puta kada zakoračite u vez. Široki ulaz sa lijevkom na kopči pomaže vam da vodite traku za ultra-brzo, precizno hvatanje vaših kopči.

Više o proizvodu: NITRO

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

*  Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10% , osim na artikle koji su već na popustu.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 24 mjeseca bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa  Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

USKORO NA LAGERU

Broj artikla: 5447
Brend: