SNOWBOARD NITRO CINEMA

-20%

SNOWBOARD NITRO CINEMA

399,00  319,20 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

NITRO CINEMA – Men´s All Terrain…Za one koji čitavu planinu vide kao svoje igralište

Directional Twin oblik ovog borda je savršen za obilaženje lokalnih planina i istraživanje cijele karte staza. Osim toga, hibridna Gullwing Rocker tehnologija će vam omogućiti da kreirate vlastitu krivu napredovanja bez napora.

Usmjereni Twin oblik Nitro Cinema-a pruža savršen spoj prijateljskog bočnog reza, savijanja i oprosta kako bi vam pomogao da brže naučite i napredujete od rezbarenja groomera do hvatanja čistog vazduha mimo staze. Napravljen da bude idealan all-mountain istraživač sa razigranim i uzbudljivim pokretom, zahvaljujući Gullwing Rocker i Park Flex-u, koji vam omogućavaju da se krećete kroz sve moguće opcije koje su nude ili ne. Nudi stabilnu vožnju bez obzira na staž i iskustvo vozača i omogućava iskusnima da brzo nauče nove trikove u parku, dok pruža dovoljno oprosta za početnike da nauče kako brzo povezati skretanja na stazi.

Dodatne informacije

Težina 5 kg
Snowboard-namjena

,

Snowboard-oblik

SNB-Dužine

155 cm

Specifikacija & Tehnologije

Karakteristike:

 • Nov oblik!: Directional Twin
 • Rocker: Gullwing
 • Width: Standard and Wide
 • Flex: All Terrain
 • Sidecut: Dual Degressive

Special Features

 • Powercore Ii
 • Bi-Lite Laminates
 • Premium Extruded Fh Base

Dužina(cm): / Širina struka (mm) / Recommended weight (kg):

162 / 268 / 70+
159 / 256 / 65-85
155 / 254 / 55-75
152 / 246 / 50-70

● Directional Twin - Svestran oblik, najbolje se vozi u redovnoj vožnji, ali i dobro se okreće. Nos je nešto duži od repa.

● GULLWING ROCKER - Hibridni camber/rocker profil u sopstvenoj ligi, Gullwing Rocker nudi najbolje iz oba svijeta za all-mountain razarače. Pozitivni camber ispod svakog stopala pruža vozačima odgovor koji poznaju i vole, dok profil obrnutog cambera u sredini omogućava da iskusite neuporedivo plutanje u powderu, kao i mogućnost pritiskanja u parku. Ovaj „do-it-all“ dizajn omogućava vam da vozite cijelu planinu lagano kao park.

● ALL TERRAIN: ALL MOUNTAIN POP - Nitro najsvestraniji flex pattern, kombinujući Nitroov prepoznatljivi pop sa glatkim odzivom, omogućava vam da pocijepate cijelu planinu.

● DUAL DEGRESSIVE SIDECUT - Ovaj sidecut spaja manji radijus u sredini sa dva veća u vrhu i repu, čineći ga slobodnim i razigranim. Nitro-ov koji najviše prašta.

● POWER CORE II: ENHANCED PERFORMANCE AND EXTRA STRENGTH - Powercore II je jezgro od topolinog drveta od vrha do repa sa dodatnim uzdužnim strukturalnim komadima od bukovog drveta za nenadmašnu snagu, glatku reakciju i ludi snap.

● BI-LITE LAMINATES: FORGIVING AND STRONG - Nitro Bi-Lite laminati kojima vjeruju borderi su projektovani za snagu bez premca, moćan stil i prefinjen osjećaj daske.

● PREMIUM EXTRUDED FH BASE: EASY AND VERSATILE - izdržljivost, brzina i niska cijena održavanja, sve u jednom ultra čistom osnovnom materijalu - Nitro FH baza podnosi zloupotrebu rail i urban riding kao niko drugi.

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

*  Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10% , osim na artikle koji su već na popustu.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 24 mjeseca bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa  Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

Broj artikla: 5205
Brend: