SKI KACIGA MARKER PHOENIX OTIS 3BLOCK

SKI KACIGA MARKER PHOENIX OTIS 3BLOCK

139,00 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

Marker Phoenix Otis 3Block…  Big Mountain / BackCountry kaciga

Nenadmašna kombinacija performansi i maksimalne zaštite. Phoenix OTIS sa novom MAP tehnologijom je vodeća kaciga iz Marker programa i postavlja novi standard na tržištu. Osvojena zlatna medalja na Minhenskom ISPO sajmu za sezonu 2016/17.

Dodatne informacije

Težina 0.7 kg
Boja

, , ,

Pol

Kacige-namjena

Model: Marker Phoenix Otis 3Block:

 • Hybrid Shell konstrukcija
 • Ventilacioni sistem: 2 Position Climate Control
 • MarkAIR ventilacioni sistem
 • Xdry Performance unutrašnje antialergijske postave
 • Sistem za podešavanja treke brade: Fidlock Og Snap
 • Mogućnost lakog skidanja jastučića za uši / Audio Ready
 • 360° Edge Protection
 • Kaciga je opremljena sa integrisanim držačem trake-kaiša ski naočara
 • Veličine: M 55-59cm, L 59-63cm
 • Težina: M 510g / L 540g
 • Certification: CE EN 1077:2007 Class B

Marker OTIS Technology
Otis je skraćenica za "Orthopedic Technology InSide" i fokusira se na sport-specifične rizike od povreda. Ona inkorporira istraživačka saznanja u high-end proizvodima, projektovanim da odgovaraju svim anatomskim, bio-mehaničkim i na udar relevantnim aspektima. Značajan broj prototipova su vodili kroz različite laboratorije i testove na snijegu, da optimizuju svoju funkcionalnosti i zaštitu. Otis isporučuje optimalno prilagođeno prijanjanje, neograničenu slobodu pokreta i maksimalnu zaštitu, i lako se prilagođava individualnim dimenzijama sportiste. Otis služi kao pečat kvaliteta da razlikuje sve Marker PSE modele visoke klase.

MAP Protection Helmets
Kliničke studije su pokazale da zadnji dio glave, čelo i slepoočnice imaju najviši nivo rizika od povreda tokom pada. Potpuno nova MARKER MAP (Multi-Impact Adaptive Polymer) tehnologija se koristi prvi put u ski i board kacigama da obezbijedi veću zaštitu u ovim posebno rizičnim oblastima. Ovaj high-tech zaštitni materijal apsorbuje udarce mnogo efikasnije nego drugi materijali, i veoma je nezavisan od temperature. Ova tehnologija čak štiti protiv više udaraca u izuzetno kratkom periodu, MAP pjena vraća svoj originalni obim i oblik u izuzetno kratkom vremenu.
Nove MARKER OTIS kacige imaju ekstra-velike MAP zaštitne pločice koji se nalaze na visokim rizičnim mjestima da obezbijede maksimalnu apsorpciju udara.

Hybrid Shell Construction - Najbolje od oba svijeta za maksimalne zahtjeve bezbjednosti: Hybrid Shell konstrukcija kombinuje težinu i udobnost - prednosti "In-mold" tehnologije sa robusnostnom Hard Shell konstrukcijom. U slučaju sudara, Hard Shell spoljni omotač nije samo veoma izdržljiv, već distribuira pritisak preko njegove površine. Ekstra - lagana "In-mold" ljuska za donji deo glave, obavija se oko cijelog zadnjeg dijela glave, da obezbijedi optimalnu zaštitu. Finalni proizvod je Premium kaciga koju karakteriše najviši nivo tehnologije, mala ukupna težina, izvanredna udobnost i jedan ABS spoljašnji omotač za maksimalnu izdržljivost, top ventilacija i fini izgled koj će ostati čak i posle naporne atraktivne upotrebe.

2 Position Climate Control - Ventilacija unutar kacige može da se kontroliše pomoću podesive 2 Position Climate kontrole ( djelimično ili potpuno zatvoreno). Ovo radi čak i sa rukavicama dok ste u pokretu! Pomjerite klizač koji kontroliše protok količine vazduha u skladu sa vašim ličnim željama. Naravno MarkAir Channel System će pomoći održavanju glave toplom i suvom, čak i ako su kontrole potpuno zatvorene. Kada je potpuno otvorena ventilacija, specijalni dizajn ventila sprečava preveliko rashlađivanje.

MarkAIR - ventilacioni sistem - kompleksan MarkAIR kanalni sistem koji se koristi u svim Marker kacigama je najnapredniji sistem regulacije temperature trenutno na tržištu. Sastoji se od precizno izračunate mreže odušak-otvora i vazdušnih kanala, da kombinuju ventilaciju spoljne ljuske sa unutrašnjim kanalima u EPS-pjeni. Ovo omogućava MarkAIR kanalnom sistemu da bukvalno izvuće sav topao i vlažan vazduh van naočara, transportuje ga duž vazdušnih kanala kroz kacigu i time značajno smanji bilo kakvo magljenje naočara. U isto vrijeme postoji konstantan i prijatan protok vazduha za hlađenje cijelog sistema koji se reguliše automatski. Ovo obezbjeđuje dobro ventilisanu glavu bez obzira na ‚vremenske prilike i temperaturnu situaciju i bez potrebe za ručnim podešavanjima.

Fidlock Og Snap - inovativni zatvarač trake kacige - izuzetno pogodan za korišćenje. Fidlock Og Snap je prvi magnetni bezbjednosni sistem zatvaranja sa kliznim mehanizom koji se može otvoriti i zatvoriti jednom rukom. Ovo obezbjeđuje izuzetno bezbjedno držanje u slučaju sudara, a ipak se može upravljati i podešavati veoma brzo čak i u ski rukavicama.

Xdry Performance Lining - Tehnička performans postava koja obezbjeđuje optimalnu toplotnu efikasnost. Tekstura materijala izolira od hladnoće i u slučaju viška toplote, vazduh se transportuje napolje. Pored ovoga i vlaga se transportuje nagore da spriječi prekomjerno znojenje. Karakteristike: antibakterijski tretman, brzo skidanje i mogućnost pranja u mlakoj vodi ( ručno ).

Removable Earpads – Audio Ready - ergonomski dizajn jastučića za uši, sa mogućnošću skidanja, osigurava udobno prijanjanje i veoma dobru toplotnu izolaciju. Svi jastučići za uši su AUDIO READY za sve aktuelne sisteme, što znači da oni rade sa zvučnim sistemom i / ili preko mobilnog telefona. Karakteristike: lako skidanje i ručno pranje u mlakoj vodi.

Edge Protection - Sve Marker Double In-Mould i Hybrid Shell kacige imaju dodatnu polikarbonatsku ploču na njihovoj donjoj ivici za dodatnu sigurnost u slučaju bočnog udara. Ona takođe štiti od udaraca i udubljenja tokom transporta ili svakodnevne upotrebe.

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

* Novo!!!: Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 12 mjeseci bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa T-Com Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

* Kupovina na kredit preko La Rata kreditnih kartica Societe Generale banke do 12 mjesečnih rata bez kamate.

* Za sve zaposlene i penzionere koji primaju platu / penziju preko Societe Generale banke, a žele lako i po odličnim uslovima ostvariti kupovinu na rate preko Visa Electron kartica:

Partner krediti u saradnji sa Societe Generale bankom koja Vam omogućava kupovinu u prodavnici "Tempo" na kredit na 2 ili 3 mjesečne rate bez kamate sa POB, PB ili Visa electron karticom preko koje primate platu/penziju. U momentu kupovine na kartici mora postojati minimum sredstava u iznosu jedne rate+50% da bi transakcija bila uspješna. U momentu kupovine sa kartice se zadužuje iznos u visini samo jedne rate, a ostale po jednakim mjesečnim intervalima koji slijede.

Boja
Bijela
Crna
Crvena
Plava

Obriši izbor
Broj artikla: 5821
Brend:

Možda će vam se svideti …