SKI KACIGA MARKER CONSORT 2.0 purple

-20%

SKI KACIGA MARKER CONSORT 2.0 purple

89,00  71,20 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

Marker Consort 2.0 Woman… All Mountain zenska kaciga

Stil i brojne performanse i karakteristike čine je idealnom All Mountain kacigom za izuzetno široki spektar upotreba.

Dodatne informacije

Težina 0.7 kg

Model: Marker Consort 2.0 Lady:

 • In-Mold konstrukcija
 • Air Jam Climate Control
 • MarkAIR ventilacioni sistem
 • Sistem prilagođavanja: Rts Fit System
 • 270° Edge Protection
 • Sistem za podešavanja treke brade: Fidlock Og Snap
 • Kaciga je opremljena PSE Goggle Clip integrisanim držačem trake-kaiša ski naočara
 • Xdry Performance unutrašnje antialergijske postave
 • Mogućnost lakog skidanja jastučića za uši / Audio Ready
 • Veličine: M 55-59 / L 59-63
 • Težina: M 395g / L 425g
 • Certification: CE EN 1077:2007 Class B

In-Mold konstrukcija - Extra light and world-class quality.
Marker ski kaciga proizvedena In-Mold tehnologijom. Spoljni polikarbonatski sloj i unutrašnji EPS sloj kacige, spojeni pod velikim pritiskom i temperaturom čine neraskidivu vezu koja obezbjeđuje izuzetno stabilnu, jaku i maksimalno sigurnu strukturu, omogućavajući malu težinu i optimalnu ventilaciju. Drugi polikarbonatski spoljašnji omotač u donjem dijelu kacige pruža dodatnu stabilnost i povećava ukupan nivo zaštite. Niska ukupna težina čini In-Mold kacigu superioranom u odnosu na konkurenciju u pogledu udobnosti nošenja.

Air Jam Climate Controle omogućava regulisanje protoka vazduha koristeći sklapajuće vodootporne unutrašnje obloge. Kada su otvori zatvoreni, oni obezbjeđuju topli i suv vazdšni jastuk, koji je posebno koristan tokom hladnih dana. Tokom toplih dana, otvori se mogu odblokirati, kako bi se omogućio maksimalni protok vazduha unutar MarkAir ventilacionog sistema.

MarkAIR - ventilacioni sistem - kompleksan MarkAIR kanalni sistem koji se koristi u svim Marker kacigama je najnapredniji sistem regulacije temperature na tržištu. Sastoji se od precizno izračunate mreže odušak-otvora i vazdušnih kanala, da kombinuju ventilaciju spoljne ljuske sa unutrašnjim kanalima u EPS-pjeni. Ovo omogućava MarkAIR kanalnom sistemu da bukvalno izvuče sav topao i vlažan vazduh van naočara, duž vazdušnih kanala kroz kacigu i time značajno da smanji bilo kakvo magljenje naočara. U isto vrijeme postoji konstantan i prijatan protok vazduha za hlađenje cijelog sistema koji se reguliše automatski. Ovo obezbeđuje dobro ventilisanu glavu bez obzira na vremenske uslove, temperaturnu situaciju i bez potrebe za ručnim podešavanjima.

Rts Fit System - rotacija za veličinu - nema jednostavnijeg načina.
Rts Fit Sistem za podešavanje pomoću točkića za promjenu veličine za udobnije prijanjanje na glavi.
Konstrukcija u tri tačke na zadnjem dijelu glave se prilagođava vašem ličnom obliku glave, u sekundi, zahvaljujući rotacionom prilagođavanju.

Fidlock Og Snap - inovativni zatvarač trake kacige - izuzetno pogodan za korišćenje. Fidlock Og Snap je prvi magnetni bezbjednosni sistem zatvaranja sa kliznim mehanizom koji se može otvoriti i zatvoriti jednom rukom. Ovo obezbjeđuje izuzetno bezbjedno držanje u slučaju sudara, a ipak se može upravljati i podešavati veoma brzo čak i u ski rukavicama.

Xdry Performance Lining - Tehnička performans postava koja obezbeđuje optimalnu toplotnu efikasnost. Tekstura materijala izolira od hladnoće i u slučaju viška toplote, vazduh se transportuje napolje. Pored ovoga i vlaga se transportuje nagore da spriječi prekomjerno znojenje. Karakteristike: antibakterijski tretman, brzo skidanje i mogućnost pranja u mlakoj vodi ( ručno ).

Removable Earpads – Audio Ready - ergonomski dizajn jastučića za uši, sa mogućnošću skidanja, osiguravaju udobno prijanjanje i veoma dobru toplotnu izolaciju. Svi jastučići za uši su AUDIO READY za sve aktuelne sisteme, što znači da oni rade sa zvučnim sistemom i / ili preko mobilnog telefona. Karakteristike: lako skidanje i ručno pranje u mlakoj vodi.

Edge Protection - Sve Marker Double In-Mould i Hybrid Shell kacige imaju dodatnu polikarbonatsku ploču na njihovoj donjoj ivici za dodatnu sigurnost u slučaju bočnog udara. Ona takođe štiti od udaraca i udubljenja tokom transporta ili svakodnevne upotrebe.

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

*  Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10% , osim na artikle koji su već na popustu.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 24 mjeseca bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa  Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

Broj artikla: 5809-4
Brend: