SKI KACIGA MARKER AMPIRE FLEECE white

-20%

SKI KACIGA MARKER AMPIRE FLEECE white

105,00  84,00 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

Marker Ampire Fleece … Freeride / All Mountain kaciga

Ako je skijanje vaša prava strast i želite superiornu zaštitu, onda je AMPIRE prava kaciga za vas.

Dodatne informacije

Težina 0.7 kg
Boja

, ,

Pol

,

Kacige-namjena

,

Model: Marker Ampire 2Block:

 • Hybrid Shell konstrukcija
 • Ventilacioni sistem: 2 Position Climate Control
 • MarkAIR ventilacioni sistem
 • Sistem za podešavanja treke brade: Fidlock Og Snap
 • Sistem prilagođavanja: Rts Fit System
 • Xdry Performance unutrašnje antialergijske postave
 • Mogućnost lakog skidanja jastučića za uši
 • 360° Edge Protection
 • Kaciga je opremljena sa integrisanim držačem trake-kaiša ski naočara
 • Veličine: M 55-59 / L 59-63
 • Težina: S 445g / M 485g
 • Certification: CE EN 1077:2007 Class B

Hybrid Shell Construction - Najbolje od oba svijeta za maksimalne zahtjeve bezbjednosti: Hybrid Shell konstrukcija kombinuje težinu i udobnost, prednosti "In-mold" tehnologije sa robusnostnom Hard Shell konstrukcijom. U slučaju sudara, Hard Shell spoljni omotač nije samo veoma izdržljiv, već distribuira pritisak preko njegove površine. Ekstra - lagana "In-mold" ljuska za donji dio glave, obavija oko cijelog zadnjeg dijela glave, da se obezbijedi optimalna zaštita. Finalni proizvod je Premium kaciga koju karakteriše najviši nivo tehnologije, mala ukupna težina, izvanredna udobnost i jedan ABS spoljašnji omotač za maksimalnu izdržljivost, top ventilacija i fini izgled koj će ostati čak i posle naporne atraktivne upotrebe.

2 Position Climate Controle - Ventilacija unutar kacige može da se kontroliše pomoću podesive 2 Position Climate kontrole ( djelimično ili potpuno zatvoreno). Ovo radi čak i sa rukavicama dok ste u pokretu! Pomjerite klizač koji kontroliše protok količine vazduha u skladu sa vašim ličnim željama. Naravno, MarkAir Channel System će pomoći održavanju glave toplom i suvom, čak i ako su kontrole potpuno zatvorene. Kada je potpuno otvorena ventilacija, specijalni dizajn ventila sprečava preveliko rashlađivanje.

MarkAIR - ventilacioni sistem - kompleksan MarkAIR kanalni sistem koji se koristi u svim Marker kacigama je najnapredniji sistem regulacije temperature trenutno na tržiđtu. Sastoji se od precizno izračunate mreže odušak-otvora i vazdušnih kanala, da kombinuju ventilaciju spoljne ljuske sa unutrašnjim kanalima u EPS-pjeni. Ovo omogućava MarkAIR kanalnom sistemu da bukvalno izvuče sav topao i vlažan vazduh van naočara, i duž vazdušnih kanala kroz kacigu značajno smanji bilo kakvo magljenje naočara. U isto vrijeme postoji konstantan i prijatan protok vazduha za hlađenje cijelog sistema koji se reguliše automatski. Ovo obezbjeđuje suvu i ventilisanu glavu bez obzira na temperaturu i vremensku situaciju, bez potrebe za ručnim podešavanjima.

Fidlock Og Snap - inovativni zatvarač trake kacige - izuzetno pogodan za korišćenje. Fidlock Og Snap je prvi magnetni bezbjednosni sistem zatvaranja sa kliznim mehanizom koji se može otvoriti i zatvoriti jednom rukom. Ovo obezbjeđuje izuzetno bezbjedno držanje u slučaju sudara, a ipak se može otvarati i zatvarati veoma brzo čak i u ski rukavicama.

Rts Fit System - rotacija za veličinu - nema jednostavnijeg načina.
Rts Fit Sistem za podešavanje pomoću točkića za promjenu veličine za udobnije prijanjanje na glavi.
Konstrukcija u tri tačke na zadnjem dijelu glave se prilagođava vašem ličnom obliku glave, u sekundi, zahvaljujući rotacionom prilagođavanju.

Xdry Performance Lining - Tehnička performans postava koja obezbjeđuje optimalnu toplotnu efikasnost. Tekstura materijala izolira od hladnoće i u slučaju viška toplote, vazduh se transportuje napolje. Pored ovoga i vlaga se transportuje nagore da spriječi prekomjerno znojenje. Karakteristike: antibakterijski tretman, brzo skidanje i mogućnost pranja u mlakoj vodi ( ručno ).

Removable Earpads – Audio Ready - ergonomski dizajn jastučića za uši, sa mogućnošću skidanja osigurava udobno prijanjanje i veoma dobru toplotnu izolaciju. Svi jastučići za uši su AUDIO READY za sve aktuelne sisteme, što znači da oni rade sa zvučnim sistemom i / ili sa mobilnog telefona. Karakteristike: lako skidanje i ručno pranje u mlakoj vodi.

Edge Protection - Sve Marker Double In-Mould i Hybrid Shell kacige imaju dodatnu polikarbonatsku ploču na njihovoj donjoj ivici za dodatnu sigurnost u slučaju bočnog udara. Ona takođe štiti od udaraca i udubljenja tokom transporta ili svakodnevne upotrebe.

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

*  Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10% , osim na artikle koji su već na popustu.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 24 mjeseca bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa  Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

Broj artikla: 5811-8
Brend: