ELAN W DELIGHT STYLE LS ELW9

-20%

ELAN W DELIGHT STYLE LS ELW9

339,00  271,20 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

Delight Style… Savršen spoj lakoće i sigurnosti

Skijajte sa stilom i zabavite se na snijegu! Delight Style je lagana, ali veoma moćna skija koja uliva samopouzdanje da izazovete sebe i uživate u punom danu na padinama.

Kao mlađa sestra Delight Prime, Delight Style odlikuje se malom težinom i velikom snagom. Delight Style je savršena skija za one koje žele napredovati u sportu, jer donosi ravnotežu i kontrolu. Izuzetno lagana platforma štedi energiju i smanjuje umor nakon skijanja tokom cijelog dana, a nošenje laganih skija posebna je priča. SlimShape tehnologija i Powershell Dual Woodcore optimizuju prenos energije sa skijaša na skije za veću snagu i prianjanje. Delight Style dolazi sa Early Rise Rocker vrhom za još lakši ulazak u zavoje, eleganciju i lakoću.

ALL MOUNTAIN W STUDIO

Pravite savršene zavoje po snijegu u svim uslovima, precizno i izvanredno uravnoteženo na skijama iz All-Mountain Elan W Studio kolekcije. Ova izuzetna porodica skija uliva samopouzdanje za uživanje na svim stazama.

Elan – Always Good Times

Good Times – po Elan-u je sve u tome, a najbolje vrijeme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvijek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vrijeme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“

Dodatne informacije

Težina 5 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

,

Skije - tip

Skije - dužina

,

Korisnik

- SKIJAŠKI NIVO:
Srednji - Napredni - Expert
● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
- TEREN:
Groomed - Variable - Powder
○ ○ ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
- BRZINA:
Lagano - Srednje - Brzo
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

 • Profil: EarlyRise Rocker
 • Tehnologija: SlimShape Technology, PowerShell, Dual Woodcore, Fiberglass
 • Geometrija: 124/74/102
 • Dužina / Radius: 140(9.3), 146(10.3), 152(11.3), 158(12.4)
 • Sistem / Plate: Light Shift
 • Vez: ELW 9.0 SHIFT GW WHITE

Early Rise Rocker Profile - Umereni rocker na vrhu i repu skije - rezultat kraća efektivna dužina ski rubova, omogućava skijašima skijanje bez napora. Rocker konstrukcija dopušta ranije "hvatanje" zavoja na uređenoj stazi, puni kontakt skije i podloge u zavoju i dobru plovnost kod skija za dubok sneg.

SlimShape - patentirana tehnologija koja dramatično smanjuje težinu skija, osiguravajući da Elan skije budu najlakše na tržištu.
Specifičan oblik omogućava da skija bude tanka i lagana, istovremeno pružajući neverovatnu izdržljivost i snagu. Dodatno poboljšanje performansi dolazi od optimizovanog flex obrazca koji pojaćava torzionu krutost, povećava prenos energije od skijaša na skije, i omogućava izuzetan grip na rubovima i kontrolisane zaokrete.

Power Shell - Od rubnika do rubnika ojačana cap konstrukcija, raspodela sile i stabilnost na svakom centimetru skije bez dodavanja dodatne težine skijama.

Dual Woodcore - dve simetrično uzdužno postavljena drvene letvice na spoljnim ivicama ski jezgra. Ovakva konstrukcija omogućava poboljšan prenos snage uz jednostavno rukovanje u različitim uslovima.

Fiberglass - pozicioniran iznad ili ispod ski jezgra, Fiberglass ojačanje optimizuje flex obrazac i povećava otpornost na uvijanje.

LightShift System - potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Napravljen od lakih materijala i tankih profila, LightShift sistem nudi neverovatno smanjenje težine koje omogućava skijašima uštedu energije. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

*  Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10% , osim na artikle koji su već na popustu.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 24 mjeseca bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa  Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

Broj artikla: 5063
Brend: