SKI ELAN RIPSTICK TOUR 88

-20%

SKI ELAN RIPSTICK TOUR 88

539,00  431,20 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

Elan – Always Good Times

Good Times – po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“

RIPSTICK

Vekovni izazov u ​​dizajnu skija je stvaranje laganog proizvoda koji nudi beskompromisnu ​​plovnost i stabilnost na negovanom terenu, koji se takođe ističu na alpine touring. Ripstick opravdava izazov, čineći ga savršenom freeride skijom za svako iskustvo u planinama.

Elan Ripstick Tour je stvoren za touring skijaše sa namerom da pruži vrhunske performanse freeride skijanja u spustu u deliću težine za efikasnost uzbrdo. Serija je dizajnirana od temelja sa ciljem da maksimalno pogura performanse skijanja, a da se pritom ne izgubi fokus na funkcionalnosti neophodnoj za udobne uspone. Motor koji nam omogućava da spojimo ove koncepte je Carbon Bridge Technology; revolucionarno rešenje gde se jedna karbonska šipka postavlja na vrh skije, da bi se obezbedila stabilnost pri brzini i apsorpcija vibracija kroz vrh u promenljivom snegu, bez kazne u težini.

Elan Ripstick Tour 88

PEAK BAGGER
Elan Ripstick Tour 88 je skija koju je touring svet dugo čekao. Lagane, plutajuće, brze, stabilne, jake i svestrane – sve u isto vreme.

Dizajnirane sa Ekan sportistima i vodičima koji zahtevaju savršenstvo gde god da idu, ova revolucionarna konstrukcija omogućila je Elanu da smanji težinu na minimum i poveća performanse na maksimum, dok zadržava razigran osećaj za sve aspekte putovanja. Ova skija sa strukom od 88 mm je veoma lagana i laka za manevrisanje, ali spretno sposobna, što je čini pravom modernom touring skijom.

Free touring segment je trend u alpinizmu; kombinovanje lake opreme koja radi u powder-u i ostaje stabilna u promenljivim uslovima je od suštinskog značaja. Ripstick Tour 88 je savršen struk za osećaj samopouzdanja pri spuštanju i dovoljno uzak da uživate u udobnim, dugim usponima uzbrdo, što ga čini idealnim za turno skije. Sa otprilike 1250 g po skiji u dužini od 170 cm, ciljno je na optimalnu težinu za turno skije, bez žrtvovanja stabilnosti i performansi na nizbrdici. Kada se upare sa 305 g C-RAIDER tehničkim vezom i Ripstick Tour 88 kožom, postoje kompletan, lagan paket koji će delovati i inspirirati. Pažljivo osmišljenom CARBON BRIDGE TECHNOLOGY implementirana su ojačanja – karbonske šipke za povezivanje energije skije za gladak osećaj uz razigrani odskok. Dužina ojačanja je dizajnirana tako da precizno smanji vibracije i udaranja vrhova. Smanjeni oblik sidewall-a daje skiji jedinstven izgled sa funkcionalnim smanjenjem težine, dok pune sidewall strane povećavaju pritisak na rub i kontakt. Sa freeride profilom i oblikom, ovo je savršena kombinacija odnosa težine i performansi za sve skijaše, u svim uslovima koji se nalaze u zaleđu.

 

Target User

SKI LEVEL

Intermediate – Advanced – Expert

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○

TERRAIN

Groomed   –   Variable  –   Powder

○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow      –      Medium      –      Fast

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○

Dodatne informacije

Težina 6 kg

Specifikacija & Tehnologije

 

 • Profil: Amphibio
 • Tehnologija: Carbon Bridge Technology, 360° Sidewall, Laminated Woodcore, Carbon Reinforcement, Fiberglass
 • Geometrija: 127/88/109*, 128/88/108**, 129/88/109***
 • Dužina / Radius: 156(14.8)*, 163(15.6)*, 170(16.8)**, 177(17.6)**, 184(18.8)***
 • Sistem / Plate: Flat
 • Vez: -
 • Napomena: uz skije ne dolaze vezovi / Preporučen vez: C-RAIDER 12 - 91 mm

 

● Amphibio koncept

Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

 

● Carbon Bridge Technology

Nova tehnologija karbonskih mostova revolucionarno je rešenje gde jedna karbonska šipka postavljena na gornji deo skije pruža stabilnost, prigušivanje i apsorpciju vibracija kroz vrh.

 

● Laminated Woodcore

Laminirano drveno jezgro, specijalno oblikovano za svaki model i veličinu. Koristeći različite vrste drveta u raznim kombinacijama, omogućava prilagođavanje flex obrazca za različite namene. Ovo veoma izdržljivo i izuzetno brzo drveno jezgro, prenosi snagu direktno na rubnike i omogućava okretnost na različitim strminama.

 

● 360° Sidewall

360° Sidewall je jedinstveno i efikasno rešenje bočnih zidova za maksimiziranje performansi uz održavanje male težine. Sidewall piramidalnog oblika postavljen je po celom telu skije, kako bi se povećala apsorpcija vibracija i stabilnost pri velikim brzinama.

● Fiberglass - pozicioniran iznad ili ispod ski jezgra, Fiberglass ojačanje optimizuje flex obrazac i povećava otpornost na uvijanje.

Više o proizvodu:ELAN

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

*  Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10% , osim na artikle koji su već na popustu.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 24 mjeseca bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa  Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

Broj artikla: 5035
Brend: