ELAN FREERIDE RIPSTICK 106

ELAN FREERIDE RIPSTICK 106

546,00 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

Ripstick je stvoren da pomogne svim skijašima da se ističu na najtežem terenu i u najvećim izazovima.

Za napredne i stručne skijaše koji traže izuzetne performanse za istraživanje onoga što planina ima da ponudi, u bilo kojim sniježnim uslovima, bez ikakvih ograničenja.

Odabir pravih freeride skija može biti prilično komplikovana stvar. Vrlo široke skije ponekad nisu najbolji izbor za tvrdu podlogu, a sa uskim skijama možemo da se borimo u dubokom snijegu. Ripstick 106 pravi je odgovor za vaše probleme sa izborom, jer, kako kaže Glen Plake, „to je jedina skija koju mogu ponijeti bilo gdje na svijetu i biće sve u redu.“ Dizajnirana je kao jedna skija za sve freeride uslove, od dubokog snijega, snijegom pokrivenih šuma, pa sve do ledenih padina. Mala težina i svestranost postignuta je pomoću inovativnog tehnološkog koktela, kombinacija TNT tehnologije sa drvenim jezgrom, karbonskih cijevi u bokovima i Vapor Tip umetaka, dok Amphibio profil i SST bočni rubovi služe za snagu, okretnost i preciznost.

Elan – Always Good Times

Good Times – po Elan-u filozofija je sva u tome, tj.da je najbolje vrijeme ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom pa i u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uviek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vrijeme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“

Dodatne informacije

Težina 20 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

Skije - tip

Skije - dužina

Korisnik

- SKIJAŠKI NIVO:
Srednji - Napredni - Expert
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○
- TEREN:
Groomed - Variable - Powder
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○

 • Profil: Amphibio
 • Tehnologija: TNT technology, SST sidewall, TubeLite Woodcore, VaporTip, Fiberglass
 • Geometrija: 140/106/122
 • Dužina / Radius: 167(00.0), 174(17.0), 181(18.1), 188(20.4)
 • Sistem / Plate: Flat
 • Preporučen vez: ATTACK2 13 AT W/O BRAKE

Amphibio koncept - jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primijenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru,zasebno lijeva i zasebno desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

TNT technology - jedinstvena i inovativna kombinacija TubeLite Woodcore, tip-to-tail carbon cijevi, VaporTip umetka, i naprednih kompozita koji su integrisani u jezgru vrha skije.

SST - Sidewall Construction - vertikalno položen ABS materijal iznad rubnika, "odrezan" pod uglom od vrha do repa skije, koji omogućava direktan prenos snage od noge skijaša do rubnika, te obezbjeđuje kontrolu i stabilnost u brzini i ubrzanje u zaokretima.

TubeLite Woodcore - dvije super lagane šuplje 5mm karbonske cijevi umetnute u bokove laganog laminirang drvenog jezgra. One obezbjeđuju torzionu stabilnost i snažan rebound, uz redukciju težine jezgra. Rezultat je nevjerovatan lagan odziv i stabilnost.

VaporTip - umeci od naprednih kompozita integrisani u jezgru na vrhu i repu skije. Ovi umeci smanjuju težinu i vibracije, dramatično poboljšavaju stabilnosti i obezbjeđuju udobnu vožnju čak i u najtežim uslovima.

Fiberglass - pozicioniran iznad ili ispod ski jezgra, Fiberglass ojačanje optimizuje flex obrazac i povećava otpornost na uvijanje.

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

* Novo!!!: Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 12 mjeseci bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa T-Com Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

* Kupovina na kredit preko La Rata kreditnih kartica Societe Generale banke do 12 mjesečnih rata bez kamate.

* Za sve zaposlene i penzionere koji primaju platu / penziju preko Societe Generale banke, a žele lako i po odličnim uslovima ostvariti kupovinu na rate preko Visa Electron kartica:

Partner krediti u saradnji sa Societe Generale bankom koja Vam omogućava kupovinu u prodavnici "Tempo" na kredit na 2 ili 3 mjesečne rate bez kamate sa POB, PB ili Visa electron karticom preko koje primate platu/penziju. U momentu kupovine na kartici mora postojati minimum sredstava u iznosu jedne rate+50% da bi transakcija bila uspješna. U momentu kupovine sa kartice se zadužuje iznos u visini samo jedne rate, a ostale po jednakim mjesečnim intervalima koji slijede.

USKORO NA LAGERU

Broj artikla: 5067
Brend:

Možda će vam se svideti …