ELAN AMPHIBIO 12 C PS ELS11 blk/green

-20%

ELAN AMPHIBIO 12 C PS ELS11 blk/green

479,00  383,20 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

Elan Amphibio 12 C… Osvojite vrhove planina bez napora na Amphibio 12 C. Integrisani karbon u strukturi čini da se ove skije odlično nose sa svim čime se možete sresti na stazi, okretno, lako sa punom kontrolom na kantovima.

Ako je Vaša ambicija da nesmetano skijate na stazama u ma kom obliku i stanju one bile, a svestranost je Vaša želja, upoznajte Amphibio 12 C, opremljene jednim slojem karbona kako bi smanjili težinu, a povećali performanse za vaše potrebe u svim mogućim uslovima na planini. Uz to su i ojačane sa Amphibio Truline i RST bočnim stranicama za izuzetnu stabilnost i odziv kako biste mogli krstariti po snijegu cijeli dan.

KLJUČNE KARAKTERISTIKE

 • Kontrola od ivice do ivice bez napora
 • Glatki Rebound
 • Predvidljivi ulazak i izlaz u skretanju
 • Visok nivo opraštanja
 • Srednji do napredni skijaši

Elan – Always Good Times

Good Times – po Elan-u je sve u tome, a najbolje vrijeme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvijek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vrijeme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“

ALL MOUNTAIN AMPHIBIO

Osvojite sve terene preciznošću i snagom all-mountain Amphibio skija koje će vam dati samopouzdanje za savršene zaokrete.

Amphibio serija – stalno razvijajuća, uvijek inovativna, all-mountain ski kolekcija. Visoko svestrane, dinamične i okretne skije dizajnirane su za najbolje all-mountain skijaše. Poznate po svojim visokim performansama sa asimetričnim Amphibio profilom, serija dolazi na viši nivo sa Amphibio Truline tehnologijom za savršene zaokrete, dok Fusion X sistem vezova pruža glatku, slobodnu fleksibilnost. Amphibio serija ništa ne kompromituje i obećava sve što je potrebno da budete kralj padina.

Dodatne informacije

Težina 5 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

,

Skije - tip

Skije - dužina

,

Korisnik

- SKIJAŠKI NIVO:
Srednji - Napredni - Expert
○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○
- TEREN:
Groomed - Variable - Powder
○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○
- BRZINA:
Lagano - Srednje - Brzo
○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○

 • Profil: Amphibio
 • Tehnologija: TruLine Technology, RST Sidewall, PowerShell, Power Woodcore, Mono Ti
 • Geometrija: 125/76/104
 • Dužina / Radius: 152(11.6), 160(13.0), 168(14.6), 176(16.2)
 • Sistem / Plate: Power Shift
 • Vez: ELS 11.0 GW SHIFT BLK/GRN

Amphibio koncept - jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primijenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, posebno lijeva i posebno desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio Truline Technology
Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja celom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbjeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Power Shell - Od rubnika do rubnika ojačana cap konstrukcija, raspodjela sile i stabilnost na svakom centimetru skije bez dodavanja dodatne težine skijama.

Power Woodcore - vertikalno povezani drveni laminat oko sintetičkog jezgra, omogućava veću torzionu stabilnost u kombinaciji sa poboljšanim odzivom. Ova konstrukcija stvara bolju kontrolu na rubovima od vrha do repa skije i konstantan flex.

C - Carbon  - u konstrukciji koristi jedan tanki sloj karbon na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost. Smanjuje težinu, a povećava performanse

● PowerShift system - Potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rješenje, dvije ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije cijelom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbjeđuju direktan prenos snage sa veza do ruba, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoju i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

*  Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10% , osim na artikle koji su već na popustu.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 24 mjeseca bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa  Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

Broj artikla: 5044
Brend: