KACIGA SCOTT ARGO PLUS Soft teal Green

KACIGA SCOTT ARGO PLUS Soft teal Green

85,00 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

Scott Argo Plus je lagana kaciga za stazu, koja je dizajnirana da vam pomogne da se penjete i spuštate sa samopouzdanjem. Pruža superiornu sigurnost sa proširenom pokrivenošću i integrisanim MIPS® sistemom za zaštitu mozga za rotacione udare. Njena optimizovana ventilacija će vas rashladiti čak i na najstrmijim usponima, a prostor za odlaganje za sunčane naočare na zadnjem dijelu kacige će sigurno i udobno čuvati vaše naočare za sunce. Ni ovoj laganoj kacigi sa puno funkcija ne nedostaje stila!

● In mold – Scott biciklistička kaciga proizvedena „In-Mold“ tehnologijom. Proces spajanja, spoljnog ( PC ) i unutrašnjeg ( EPS ) sloja, obezbjeđuje sigurnu zastitu u slučaju udarca, malu težinu i velike ventilacione otvore. Tokom In-Mold procesa proizvodnje, spoljna školjka od polikarbonatnog materijala je spojena sa EPS pjenom koja upija udarce, stvarajući super laganu kacigu. Sa smanjenom težinom i masom koja okružuje glavu, In-Mold kacige su udobnije od tradicionalnih kaciga.

● EXTENDED COVERAGE – Medicinska istraživanja su nam pomogla u otkrivanju ključnih oblasti ranjivosti na glavi. Ova kaciga je dizajnirana sa obimnom nižom zaštitom kako bi zaštitile ove ključne oblasti.

● MIPS – Multi-directional Impact Protection System.

Ako tražite najbolju zaštitu koju novac može kupiti, ne tražite dalje. SCOTT kacige sa integrisanim MIPS® sistemom za zaštitu mozga nude potpuno novu dimenziju bezbijednosti. Bez obzira gdje i kako vozite, izaberite SCOTT kacigu i podignite nivo svoje bezbijednosti na maksimum! Scott & MIPS rade zajedno na razvoju bezbijednosti kaciga od 2011. Ova bliska poslovna saradnja i Scott-ovo višedecenijsko iskustvo u razvoju kaciga, omogućili su potpunu integraciju MIPS sistema zaštite mozga u Scott kacige. MIPS karakteristični žuti dodatni sloj niske frikcije, nalazi se između glave i kacige. On ima za cilj da zaštiti mozak od udara pod uglom, umanjujući rotacionu akceleraciju mozga, koja je najčešći uzrok povreda moždanog tkiva. Posebna pažnja je stavljena na obezbjeđivanje integracije MIPS sistema u kacigu, a da ne ometa prijanjanje, udobnost i ventilaciju. Nošenjem kacige na glavi nećete ni primijetiti da je MIPS tu, ali možete biti sigurni, da ste u slučaju pada veoma dobro zaštićeni.

● M.R.A.S. Fit sistem – M.R.A.S. – Mikro Rotacioni sistem podešavanja nudi potpunu prilagodljivost kako bi se obezbijedilo prilagođeno i udobno pristajanje za vaš oblik glave. Podesite visinu zadnjeg ergonomskog ležišta i podesite savršeni pritisak pomoću točkića za mikro podešavanje. MRAS osigurava da vaša kaciga sigurno i udobno pristaje, ostavljajući vam da se fokusirate na put ili stazu ispred vas.

● OPTIMIZED VENTING – Strateški postavljeni spoljni otvori za ventilaciju se povezuju sa opsežnim unutrašnjim kanalima za hlađenje.

 ● Lako podesiv kaiš i razdjelnici, obezbeđuju maksimalnu udobnost i pravilno pozicioniranje kacige na glavi.

Dodatne informacije

Težina 0.27 kg
Kacige-namjena

,

Kacige-veličina

,

 • In-Mold tehnologija
 • MIPS - Multi-directional Impact Protection System
 • Extended Coverage
 • Sistem prilagođavanja MRAS 3
 • Lako podesivi kaiš brade
 • Prilagodljivi open cell jastučići
 • Scott Optimized Venting
 • Prostor za odlaganje za sunčane naočare
 • Materijal spoljnog sloja kacige: Polycarbonate Micro Shell
 • Materijal unutrašnjeg sloja: Polystyrene EPS/materijal velike gustine
 • Težina: 320g

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

*  Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10% , osim na artikle koji su već na popustu.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 24 mjeseca bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa  Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

Kacige-veličina
Obriši izbor
Broj artikla: 3625-4
Brend: