HOUSEFIT MOTIO 80

-10%

HOUSEFIT MOTIO 80

555,00  499,50 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

HOUSEFIT Motio 80 je eliptični trenažer nosivosti 150kg, dizajniran za rekreativce i sportiste koji imaju visok kriterijum za obavljanjem aerobnih treninga u kućnim uslovima. Ovaj programski trenažer posjeduje zamajac od 10 kg, veoma napredan kompjuter sa velikim brojem programa i parametara, tihu magnetnu kočnicu, veoma preciznu mehaniku i sve komponente karakteriše visok nivo kvaliteta i dizajna.

Zahvaljujući većoj težini zamajca, trenažer funkcioniše savršeno glatko i veoma je udoban za trening. Robusna konstrukcija rama sa integrisanim industrijskim ležajevima u svim pokretnim djelovima, kao i ojačanim pogonom obezbeđuje dug životni vijek sprave čak i uz redovnu upotrebu od strane svih ukućana.

Trenažer je opremljen velikim displejem sa jasnim LCD ekranom sa pozadinskim osvetljenjem i nizom programa. Bilo da koristite automatske programe vježbanja ili preferirate ručno podešavanjevanje, prikazane vrijednosti vam omogućavaju da prilagodite trening Vašim trenutnim fizičkim sposobnostima i ciljevima koje imate. Na kraju treninga možete lako procijeniti napredak pomoću integrisanog programa RECOVERY, koji će odrediti nivo vaše fizičke kondicije.

Da li želite smanjiti tjelesnu težinu, ojačati muskulaturu ili podići nivo kondicione spremnosti, Housefit Motio 80 će Vam uvijek biti odlična podrška i partner u tom cilju.

Dodatne informacije

Težina 61.5 kg
Fitness oprema-tip

Fitness-nosivost

Glavne prednosti:

Optimalna ergonomija sprave - udoban i komforan trening za sve, pa čak i za osobe visočije od 2m
Glatko i tiho funkcionisanje sprave - linearan i udoban rad sprave zahvaljujući balansiranom zamajcu i njegovoj težini od 10 kg.
Dovoljan opseg opterećenja - mogućnost prilagođavanja opterećenja kako za početnike, tako i za vrhunske sportiste. Svi nivoi opterećenja se mogu podešavati ručno ili putem automatskih programa.
Kvalitetna mehanička obrada - robusna struktura rama težine skoro 70 kg, industrijski ležaji u 16 pozicija na svim pokretnim dijelovima i visokokvalitetne komponente, garantuju dugotrajnu i intenzivnu upotrebu sprave za sve ukućane.
Ručni režim i automatski programi - tasteri za kontrolu opterećenja + i - da bi se podesilo opterećenje i željeni parametri. Programski profili mijenjaju intenzitet treninga tokom odvijanja treninga, prema izabranom dijagramu opterećenja ili programu HRC. HRC program prilagođava intenzitet treninga trenutnom broju otkucaja srca u odabranoj zoni, povećava kardio sposobnost, sagorijevanje masti i sl.

Tehnički parametri:

 • Magnetna kočnica kojom upravlja servomotor sa kontinuiranom regulacijom otpora, tihim radom i velikim opsegom opterećenja
 • Robusna čelična konstrukcija sprave, mase skoro 70 kg
 • U ovom trenažeru je instalirano 16 industrijskih ležajeva koji se nalaze u svim pokretnim djelovima sprave, kao što su centri za pedale, pogon, zglobovima...
 • Transportnu točkovi za jednostavno pomjeranje sprave
 • Protivklizne stopice za stabilnost i sigurnost
 • Maksimalna težina korisnika: 150 kg
 • Adapter za napajanje kompjutera

Trening kompjuter:

 • Čist LCD sa pozadinskim osvetljenjem
 • Funkcije: indikacija impulsa, vrijeme, distanca, broj obrtaja u minuti, brzina, utrošak kalorija, snaga (Watts), opterećenje.
 • Podešavanje digitalnog opterećenja u rasponu od 1-15 stepeni se prikazuje direktno na ekranu.
 • Recovery - mjerenje oporavka srčane frekvencije nakon treninga - Program oporavka će utvrditi vaše trenutno fizičko stanje i kondicioni nivo procjenom stope pada pulsa nakon završenog treninga
 • Mogućnost korišćenja 12 unaprijed podešenih automatskih programa sa kontrolisanim opterećenjem
 • Kontrola srčane frekvencije na 55%, 75%, 90%, koja postavlja spregu rada Vašeg srca, tj.vašeg trenutnog pulsa i željenih ciljeva (sagorijevanje masti, fitnes ... mogućnost uspostavljanja individualnog treninga i zadržavanja u memoriji
 • Mjerenje senzora srčane frekvencije na puls senzorima na upravljaču ili na bežičnom pojasu (opciono se može nabaviti pojas, ne dolazi u setu sa spravom)
 • Praktičan nosač tableta na monitoru
 • Korpica bidona na stubu trenažera

Ostale informacije:

 • Dimenzije sprave (DxŠxV): 135 x 60 x 159 cm
 • Težina sprave: 61,5 kg
 • Kategorija prema DIN EN 957: HA - namenjena za kućnu upotrebu
 • Garancija od 2 godine na kompletnu spravu

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

* Novo!!!: Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 12 mjeseci bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa T-Com Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

* Kupovina na kredit preko La Rata kreditnih kartica Societe Generale banke do 12 mjesečnih rata bez kamate.

* Za sve zaposlene i penzionere koji primaju platu / penziju preko Societe Generale banke, a žele lako i po odličnim uslovima ostvariti kupovinu na rate preko Visa Electron kartica:

Partner krediti u saradnji sa Societe Generale bankom koja Vam omogućava kupovinu u prodavnici "Tempo" na kredit na 2 ili 3 mjesečne rate bez kamate sa POB, PB ili Visa electron karticom preko koje primate platu/penziju. U momentu kupovine na kartici mora postojati minimum sredstava u iznosu jedne rate+50% da bi transakcija bila uspješna. U momentu kupovine sa kartice se zadužuje iznos u visini samo jedne rate, a ostale po jednakim mjesečnim intervalima koji slijede.

Broj artikla: 2078
Brend: