FREESTYLE 18″ BOY BLUE

-10%

FREESTYLE 18″ BOY BLUE

145,00  130,50 

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Specifikacija:
 • Način kupovine

Opis

Freestyle 18″ Boy Blue – By RoyalBaby – Dječiji bicikl čeličnog rama, diametra točka 18″, za uzrast djeteta 5-8 godina, kompaktan, konstruktivan i veoma lagan za vožnju…

Dječiji bicikl je nazaobilazan činilac za pravilan razvoj dječijeg fizičkog zdravlja, izgradnje osjećaja ravnoteže, koordinacije u prostoru i uživanja tokom uzbudljivih vožnji na svježem vazduhu. Royal Baby se specijalizovao za proizvodnju dječijih bicikala sa posebnim indeksom na sigurnost djeteta i jedinstvenim dizajnom.

Pri razvoju svakog modela, Royal Baby uzima u obzir apsolutno sve karakteristike djeteta – njegovu snagu, težinu, visinu, starost. Za ispravan izbor modela, svi parametri moraju biti uzeti u obzir. Svaka linija bicikli odgovara pojedinačnim karakteristikama koje se razlikuju u veličini, maksimalnom opterećenju, prečniku točkova. Royal Baby koristi isključivo visokokvalitetne materijale i strogo vodi računa da prilagodi geometriju i masu bicikla djetetovim mogućnostima i potrebama. Da bi bicikl održao svoj lijep izgled dugi niz godina, Royal Baby koristi posebne sjajne hipoalergenske boje.

Dodatne informacije

Težina 9.5 kg
Bicikle-bez/sa brzinama

Bicikli-vrsta rama

Pol

Bicikli-uzrast djeteta

Diametar točka

Ovaj sportski bicikl za dječake dolazi sa dosta prateće opreme na njemu: zvoncem, pomoćnim točkićima i parkirnom nogicom za 18 inča. Ekscentar na sjedalnoj cijevi omogućava jednostavno podešavanje visine sjedišta.

Dvije ručne kočnice: Kombinacija kočnice sa prednjim kaliperom i zadnje kočnice, pruža više mogućnosti za male vozače, da se mogu što laganije i efikasnije usporavati i zaustaviti. Patentirani ležaj sredine srednjeg pogona: opremljen je novopatentiranim ležajem srednjeg pogona Royal Baby, koji donosi mnogo veću efikasnost prenosa i niži otpor tokom okretanja, što sve rezultira jednostavnom okretanju i produžavanju radnog vijeka bicikla. Sve komponente na biciklu su patentirane i dizajnirane posebno za potrebe djece uzrasta za koje je namijenjen.

U našoj maloprodaji kupljene artikle možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita.

U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Master, Maestro i American card

Ukoliko robu poručujete preko našeg webshop-a, plaćanje možete izvršiti:

 • avansnom uplatom na žiro račun ili
 • gotovinski (pouzećem – kurirskoj službi pri preuzimanju robe na kućnoj adresi).

Plaćanje uplatom na žiro račun

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Potrebno je samo da ispunte formular sa traženim podacima o kupcu i naša prodaja će Vas veoma brzo kontaktirati da bi sa Vama obavili konsultacije i dogovor oko kupovine i dostave poručenog proizvoda.

Nakon što izvršite porudžbinu za željeni artikal/e, kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provjere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

--------------------------------------------------------------------------------

KUPOVINA NA KREDIT:

U saradnji sa crnogorskim Telekomom, kupujte na 12 ili 24 mjesečne rate bez kamate! Mjesečne rate Vam dolaze uz račun za fiksnu/mobilnu telefoniju.

Da bi ostvarili kupovinu na rate preko Telekom računa, potrebno je:

 • da je kupac korisnik Telekom fisne telefonije/kablovske televizije/interneta ili postpaid korisnik mobilne telefonije
 • da je redovno izmirivao svoje obaveze i da nije isključivan od strane C.Telekom
 • popuni formular sa tačnim informacijama u označenim poljima i da potvrdi tasterom “Pošalji”
 • da poslije određenog perioda provjeri elektronsku poštu na mail nalogu koji je bio uspisan u formular za porudžbu
 • odštampa Rezervaciju za naznačeni proizvod koji je dobio na email od strane našeg prodajnog tima
 • da sa odštampanom Rezervacijom i važećim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), VLASNIK PREPLATNIČKOG BROJA pođe do obližnje Telekom poslovnice da bi realizovao kupovinu na odgovarajući period otplate ( 12 ili 24 mjesečne rate, kako kupcu odgovara)
 • Nakon završene kupovine i potpisivanja ugovora o kupovini na rate, kupac će biti pozvan od strane našeg prodajnog tima oko dogovora oko dostave.

Moguće je ostvariti i odloženo plaćanje platnim i kreditnim (revolving) karticama sledećih banaka:

* Novo!!!: Kupovina na kredit preko Shop&Go kreditnih kartica CKB banke do 12 mjeseci bez kamate! Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa Shop&Go karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Premium kreditnih kartica Hipotekarne banke do 12 mjeseci bez kamate!

Na kupovinu i plaćanje cjelokupnih iznosa T-Com Premium karticama, odobravamo popust od 10%.

* Kupovina na kredit preko Libero kreditnih kartica NLB Montenegro banke do 12 mjesečnih rata bez kamate!

Na NLB Libero kreditnoj kartici kupac u momentu kupovine mora imati kompletan iznos sredstava u visini cijene proizvoda.

* Kupovina na kredit preko La Rata kreditnih kartica Societe Generale banke do 12 mjesečnih rata bez kamate.

* Za sve zaposlene i penzionere koji primaju platu / penziju preko Societe Generale banke, a žele lako i po odličnim uslovima ostvariti kupovinu na rate preko Visa Electron kartica:

Partner krediti u saradnji sa Societe Generale bankom koja Vam omogućava kupovinu u prodavnici "Tempo" na kredit na 2 ili 3 mjesečne rate bez kamate sa POB, PB ili Visa electron karticom preko koje primate platu/penziju. U momentu kupovine na kartici mora postojati minimum sredstava u iznosu jedne rate+50% da bi transakcija bila uspješna. U momentu kupovine sa kartice se zadužuje iznos u visini samo jedne rate, a ostale po jednakim mjesečnim intervalima koji slijede.

USKORO NA LAGERU

Broj artikla: 1058-1
Brend: