MULIĆ DOMINANTNO NA V MTB KUPU SRBIJE

MULIĆ DOMINANTNO NA V MTB KUPU SRBIJE

Biciklistički klub „MFR-Tempo“ je ovog vikenda imao izvanredan nastup na petom MTB kupu Srbije za 2017-u godinu.

Članovi kluba, Dragan Jašović i Demir Mulić predstavljali su svoj tim i Crnu Goru na prestižnom medjunarodnom mountrainbike kupu. Takmičenje je bilo od posebnog značaja zbog toga što će se već u 2018-oj godini na istom mjestu održati UCI C2 trka, gdje će se prikupljati olimpijski bodovi za plasman na OI u Tokiju 2020. godine.

Nakon desetodnevnih visinskih priprema na „Alp3camp-u“, uz treninge, predavanja i brojne testove dvostrukog svjetskog prvaka, takmičari su se u subotu u ranim jutarnjim časovima uputili ka Sremskim Karlovcima i nakog pregleda staze već imalu u planu dobar plasman.

Očekivano dobar start najboljeg crnogorskog bicikliste – Demira Mulića, ispratio je naš Dragan Jašović i već u prvoj polovini staze su imali zavidnu prednost. Nakon toga se formiraju grupe gdje Demir ostvaruje samostalnu prednost i u cilj ulazi daleko ispred konkurenata. Dragan Jašović uz odredjene probleme sa biciklom uspijeva da zauzme odlično četvrto mjesto.

Na trci su zbog obaveza drumske „Trke kroz Srbiju“ izostala dva mtb prvotimca uz najboljeg takmičara Srbije – Roman Aleksandra.

Ovom prilikom bi se zahvalili prijateljima i sponzorima našeg tima: „Modul.me“, „Alp3camp“, „Tempo“, „Business K“, „Riders.me“, „PlayGym“, „StartGym“, „AC Dizdarević“, „Ultimate Nutrition“, „Supplement Store“, „Focus Bikes“, „Bike Magazin“, „Opština Bijelo Polje“ i „Opština Podgorica“.

Saopštenje i foto: MFR – Tempo cycling team

Podeli ovu vijest